Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Marauder:
Opet Piksi kasni.

Doveo je pojacanja samo mesec dana pred pocetak prvenstva, doveo je novog trenera samo dan pred pocetak prvenstva i sad dovodi napadaca nakon najvaznijih utakmica u Evropi.

Pazi,nije tu Pixi glavni krivac. Ti mislis da on nije hteo da dovede Jestrovica u junu? Ali je Jestrovic sada video sansu da igra sa Zvezdom neko ozbiljno evro takmicenje i zato je pristao. Prilicno kurvinski,ali to je biznis.

ZzZzZz:
U mecevima sa Levadijom je bila ocaj, ali protiv Rendzera je bilo MNOGO bolje.
Tacno!
Probaj da zamislis nasu odbranu protiv Rendzersa bez Lukasa ili sa Lukasom u ofanzivnoj ulozi. Znaci,promaja! Zvezda se prakticno brani sa 6 igraca. Cetiri u liniji i plus Kastiljo i Lukas isprad half linije. Da imamo tako angazovane igrace u fazi napada kao sto su u odbrani Kastiljo i Lukas,Real nam ne bi mogao nista. Jel me razumes o cemu pricam? Burzanovic i Trajkovic tu mogu dosta da promene u fazi napada,ali je pitanje sta biu bilo sa odbranom. Toga je i Kosan svestan i pokusava da nadje neku sredinu.

Careca:
Pazi,nije tu Pixi glavni krivac. Ti mislis da on nije hteo da dovede Jestrovica u junu? Ali je Jestrovic sada video sansu da igra sa Zvezdom neko ozbiljno evro takmicenje i zato je pristao. Prilicno kurvinski,ali to je biznis.
Jel to kad je vidio kako Zvezda igra ovako "pod konac"!!! :lol: :lol: :lol:
Ma zvezda je i prije mjesec dana već viđena u 3 kolu kvalifikacija za LŠ, pa je Jestrović bio van svake kombinacije! Nije Zvezda preključe ušla u kvalifikacije pa da se Jestrović tek sad prepoznao u ambicijama crveno-bijelih!!! Pixi, Pixi.... :-?
Pixi jeste krivac i i sad kada mu nepovoljan epilog u ovogodišnjem sastavljanju ekipe za Evropu može da se odvali po ušima, on se sjetio da mu treba neko ko zna da Severu pruži povod za erupciju veselja!!! Ajde i ako je sada, neka je!!!
Bolje ikad nego nikad!!!

Careca:
Tacno!
Probaj da zamislis nasu odbranu protiv Rendzersa bez Lukasa ili sa Lukasom u ofanzivnoj ulozi. Znaci,promaja! Zvezda se prakticno brani sa 6 igraca. Cetiri u liniji i plus Kastiljo i Lukas isprad half linije. Da imamo tako angazovane igrace u fazi napada kao sto su u odbrani Kastiljo i Lukas,Real nam ne bi mogao nista. Jel me razumes o cemu pricam? Burzanovic i Trajkovic tu mogu dosta da promene u fazi napada,ali je pitanje sta biu bilo sa odbranom. Toga je i Kosan svestan i pokusava da nadje neku sredinu.
Pa onda da napravimo malo mjesta za njih dvojicu!!! Evo za početak, Milijaš na tribine!!!
I da smo bez njega odigrali sa desetoricom u Glazgovu ne bi se puno primjetilo... zapravo, možda i bi... Igrali bi barem sa bržim oslobađanjem lopte i bržim pasevima!!! Samo se brzim prenošenjem lopte i brzim oslobađanjem lopte u veznom redu mogu stvarati viškovi u odbrani i, naravno dobre šanse!!! E tu nas je Milijaš "ubio" u Glazgovu pa tako smo imali apsurdnu situaciju da kontrolišemo sredinu terena, a ne stvaramo šanse!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Dakle, Burza, Trajković i Salas - recept za brži fudbal!!!
Sa ovako sporim Milijašem, njihovi defanzivni vezni imaju 50% manje problema!!!
Čovjek udavi i loptu i travu!!! :evil:
Ma biće sve ovo ok!!! Yebaćemo Škote anpasan preko tarabe!!!
Napred Zvezdo!!!

zvezdauclbynikmarvl9.jpg

Careca:
Da imamo tako angazovane igrace u fazi napada kao sto su u odbrani Kastiljo i Lukas,Real nam ne bi mogao nista. Jel me razumes o cemu pricam? Burzanovic i Trajkovic tu mogu dosta da promene u fazi napada,ali je pitanje sta biu bilo sa odbranom.

Mozda bi mogli i Salas i Burzanovic ili Molina i Burzanovic. Tesko je da se odluci izmedju Salasa i Moline jer Molina sigurno ima najbolji centarsut u ekipi dok se za Salasa vidi da ima tehniku.
Znaci 4-4-2 po meni :

...............Randjelovic...................
Bronovicki.....Tutoric.....Gaj.....Andjelkovic
..........Lucas...........Castillo...............
Burzanovic.......................Molina(Salas)
.......Djordjevic........Jestrovic(Barcos)....

ZzZzZz:
Mozda bi mogli i Salas i Burzanovic ili Molina i Burzanovic. Tesko je da se odluci izmedju Salasa i Moline jer Molina sigurno ima najbolji centarsut u ekipi dok se za Salasa vidi da ima tehniku.
Znaci 4-4-2 po meni :

Ма Анђелковић има најбољи центаршут!!
Ово је,мислим,добитна комбинација.
А гдје је Баста!?

ZzZzZz:
Znaci 4-4-2 po meni :

Ja bih pre dao sansu Molini u odnosu na Salasa jer je spremniji. Molina me odusevljava svojom zeljom. Decko prosto zeli da vodi igru,da odigra,da centrira,da izvodi prekide.Nema ni trunke straha. Trci,juri,probija...treba da igra od pocetka.
Ovako kako siti postavio igrace mislim da bi se Burza tesko snasao na desnoj strani. On je za central. Ostavio bih ja Koromana na desno krilo,ali da se mnogo brze oslobadja lote i da ne gusi. Ne moramo uvek da igramo i sa Kastiljom i sa Lukasom. Burza neka udje u sredinu ineka vodi igru ili Trajkovic,svejedno. Ko bude spremniji.
U napadu bih probao Barkos Jestrovic,dok bih u prvenstvu malo vise gurao Djordjevica,mozda nesto bude od njega. Videcemo,da ne davimo ovde vise sa taktikom,to zna da bude vrlo dosadno. :)

Rainbow_Six:
Jel to kad je vidio kako Zvezda igra ovako "pod konac"!!! :lol: :lol: :lol:
Ma zvezda je i prije mjesec dana već viđena u 3 kolu kvalifikacija za LŠ, pa je Jestrović bio van svake kombinacije! Nije Zvezda preključe ušla u kvalifikacije pa da se Jestrović tek sad prepoznao u ambicijama crveno-bijelih!!! Pixi, Pixi.... :-?
Pixi jeste krivac i i sad kada mu nepovoljan epilog u ovogodišnjem sastavljanju ekipe za Evropu može da se odvali po ušima, on se sjetio da mu treba neko ko zna da Severu pruži povod za erupciju veselja!!! Ajde i ako je sada, neka je!!!
Bolje ikad nego nikad!!!

jeste bila vidjena u 3. kolu,ali nije bilo vidjeno da li ce biti Rendzers ili Arsenal ili Valensija. E,u tome je problem. Sada Jestrovic ceni da Zvezda moze u LS,pa ajde da potpisem,mozda me posle opet neko kupi iz Evrope. E,to je ta logika. Ne krivim ga,svi tako razmisljamo. Idemo samo tamo gde nam je bolje.

Careca:
Ovako kako siti postavio igrace mislim da bi se Burza tesko snasao na desnoj strani. On je za central. Ostavio bih ja Koromana na desno krilo,ali da se mnogo brze oslobadja lote i da ne gusi. Ne moramo uvek da igramo i sa Kastiljom i sa Lukasom. Burza neka udje u sredinu ineka vodi igru ili Trajkovic,svejedno. Ko bude spremniji.

:shock:
******, skroz zaboravih na Koromana!!! :D
Znaci u ovoj formaciji Koroman definitivno pre Burze.
A kako mislis to sa Burzom ili Trajkovicem u sredini? Mislis na formaciju 4-3-1-2 ili?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back