Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ekvadorac Frenklin Salas se danas pozdravio sa doskorašnjim saigračima iz kluba LDU Kito, i otisnuo put Beograda, odakle će posle potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom nastaviti put Austrije, gde će se pridružiti novim klupskim drugovima na završnim pripremama za novu sezonu.

Pregovori oko prelaska Salasa u redove srpskog šampiona bili su veoma zatvoreni, te je i sam fudbaler iznenađen brzinom kojom su završeni. Ipak, ostao je pribran:

"Treba iskoristiti situaciju, proživeti je, i uživati u njoj. Želim da dam svoj maksimum, jer Zvezda me je zapazila dok sam u dobroj formi, ali tako moram nastaviti i dokazati se kao igrač u novoj zemlji.."

Колико људи са овог форума долази РЕДОВНО на Маракану?
Волео бих када би више људи долазило на Звезду,то би много помогло клубу у сваком погледу,почев од боље атмосфере на стадиону,па до већих прихода нашег вољеног клуба.
Поготово ове године са приступачним ценама сезонских карата ствара се клима за далеко већу посету на Маракани.Већина људи избегава да дође на Мару.Зашто?
Да ли се долази на Звезду само против Партизана,или против Милана?
Да закључим------ЗВЕЗДА СЕ ВОЛИ СВАКОГ ДАНА;А НЕ САМО ПРОТИВ МИЛАНА!!!!!!

Marauder:
Kad bi utakmice pocinjale uvece, recimo u 7 ili u 8, verujem da bi dolazilo vise ljudi. A ovako, ko jos ide na utakmice u 2 popodne subotom ili nedeljom?
Енглеске утакмице почињу у три поподне,па их то не спречава да дођу на стадион.
Схваташ ли ме?
Нема изговора,или нешто волиш или не волиш!!
Велики поздрав

Marauder:
Engleska je Engleska dok je Srbija Srbija. Ja i da jesam u Srbiji verovatno nebi isao svaki vikend na utakmice Zvezde jer imam i drugih obaveza.

Добро пример Шкотске,очито да људи не воле довољно Звезду.
Против фамозног Милана пун стадион,то је срамота,вероватно је огроман број људи који редовно иду на утакмице остао без карата,а на њихово место су дошли људи који на Мару долазе једном у 5 година.
Вероватно ниси информисан колико је наша трибина напредовала у последњих пар година,причам о СЕВЕРУ,људи који воде трибину улажу огромне напоре у то.
Коп је повећан на 3000-4000 људи на првенственим утакмицама.
За више информација посети www.delije.net.
Поздрав

Gospode Bože!!!

Kastiljo onemogućen da dođe u Srbiju!

Prema pisanju ekvadorskih medija, fudbaler Crvene zvezde Segundo Alehandro Kastiljo se vratio sa aerodroma gde je čekao avion za Srbiju, posle poziva čelnika kluba Deportiva El Nacional!

Po svemu sudeći, Kastilju je objašnjeno će narednih šest meseci morati da "igra" za vojni tim ove zemlje, odnosno da mu je došlo vreme da odsluži vojni rok u Ekvadoru! Kako će na ove vesti reagovati čelni ljudi Crvene zvezde, i da li će uspeti da odgode odsluženje vojnog roka za Ekvadorca, nije poznato, a o novim dešavanjima ćemo Vas obavestiti u najkraćem roku.
http://www.sportskevesti.net/articles/6810/1/Kastiljo-onemoguAen-da-doAe-u-Srbiju/Stranica1.html

******, ladno ne mogu da vjerujem!!! Kidnapovali nam Kastilja!!!! Ama bolan ljudi, maznuše nam čo'eka!!! Đe čo'ek??? Nema nam čo'eka!!!! Kuku nama Kastiljooooooo!!!
Ladno ga već vidim u uniformi i vojničkim čizmama kako uz nadzor vojne policije trči za fudbalom po nekoj prašinčini!!! Kuku si nama Kastiljoooooooo!

Pošaljimo im u vojsku Pantića i Đorđevića u zamjenu za Kastilja! Nek služe i tamo!!! Ionako sumnjam da su ovdje naučili i pušku da rastave!!!

Salas:" Oprostio sam se sa setom, ali i radošću"

Ekvadorac Frenklin Salas se danas pozdravio sa doskorašnjim saigračima iz kluba LDU Kito, i otisnuo put Beograda, odakle će posle potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom nastaviti put Austrije, gde će se pridružiti novim klupskim drugovima na završnim pripremama za novu sezonu.

Pregovori oko prelaska Salasa u redove srpskog šampiona bili su veoma zatvoreni, te je i sam fudbaler iznenađen brzinom kojom su završeni. Ipak, ostao je pribran:

"Treba iskoristiti situaciju, proživeti je, i uživati u njoj. Želim da dam svoj maksimum, jer Zvezda me je zapazila dok sam u dobroj formi, ali tako moram nastaviti i dokazati se kao igrač u novoj zemlji."

"Želeo bih u Srbiji da budem dostojan predstavnik Ekvadora i ekvadorskog fudbala. Ekvador se karakteriše borbenim ljudima, pa su takvi i fudbaleri - u potpunosti se predaju poslu koji rade, te se nadam da ću biti dobar ambasador svoje zemlje svojim naporom i žrtvom," ističe Salas i dodaje u poslednjem intervjuu za ekvadorske medije pred ulazak u avion:

"Nadam se da ću slediti primer drugih fudbalera iz svoje zemlje, dokazati se i tako otvoriti "vrata" i drugima."

Otprilike u isto vreme kada i "El mago", trenutno drugoplasirani strelac prvenstva Ekvadora iza Ivana Kaviedesa, put Beograda krenuli su i Kolumbijac Molina te Argentinac Barkos. Kolonija južnoamerikanaca na Marakani postaje sve veća.

www.sportskevesti.net

Ajd da nam barem vi dođete živi, zdravi i nemobilisani!!!

Dobrodoslica za novog Deliju na nasem forumu!
g042.gif

Rainbow Six:
Da, da!!! Pozdrav!!!
Shurik'n, posebno na ovoj temi si u svojoj kući!!!

Хвала браћо!!!

Мој идеални тим за следећу сезону би био

1.Ранђеловић
2.Лакић(ако дође)
3.Пољак
4Гај
5.Туторић
6.Кастиљо
7.Милијаш
8.Короман
9.Молина
10.Салас
11.Баркос

Формација 4-4-2

2-5 одбрана
6-9 средина
10-11 напад

Rainbow Six:
Tu bi klupa skoro ladno mogla da odradi domaće prvenstvo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Лепо би било кад би имали екипу за ЛШ,а другу за првенство :-D
По мени сад имамо доста добар тим за Европу,видећемо да ли ће то бити ЛШ или Куп Уефа,мада сам ја увек био оптимиста,о одбрани домаћих трофеја би били излишно говорити.
Поз

shurik'n:
Лепо би било кад би имали екипу за ЛШ,а другу за првенство :-D
По мени сад имамо доста добар тим за Европу,видећемо да ли ће то бити ЛШ или Куп Уефа,мада сам ја увек био оптимиста,о одбрани домаћих трофеја би били излишно говорити.
Поз
Pa naravno kad su juče i mene pitali da odigram sezonu za komšije!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rainbow Six:
Pa naravno kad su juče i mene pitali da odigram sezonu za komšije!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Пусти те комлексаше(комшије) :lol: Ја ћу кад будем имао времена написати неки мало дужи одговор у вези саства и тима за следећу сезону.

Можда би у првенству могли да пружимо шансу младим снагама-Срећковићу,Николићу,Милану Пршу(Иначе брату Миладина Прша)....

Ovo za Kastilja ne vjerujem ! Nemoguće...
Kako je to surovo! Igraš najljepšu igru u najboljem klubu na planeti, a onda odjednom sve to zamijeniš mržnjom i pucanjem na potencijalnog neprijatelja po tamo nekim džunglama, planinčinama i ostalim vukoyebinama Južne Amerike ! :mad:
Džaba nam sva pojačanja ako on ne pobjegne iz vojske ! :roll: :lol:
Čak su zbog fudbala i kod nas (u Bosni) ukunuli vojni rok ! :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back