Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sherlock:
Jedino sto smo odigrali je bio onaj derbi gde smo vas razvalili a ostalo je katastrofa.?
Niste vi taj derbi odigrali dobro nego mi ocajno ;)
Vi ste se samo razigrali jer smo vam mi to dopustili.
Sherlock:
To kad igrate kao ****** i pobedite, to se zove provlacenje.
Jedanput, DA, ali dva puta uzastopno u nedelju dana , to vec nije nase provlacenje, nego dokaz vase nesposobnosti ;)
Ne mozs reci da igra nije bitna, to se slazem, ali opet ova igra u nedelju dana donosi dve pobede protiv najveceg rivala. To ipak vise govori o problemima unutar vas jer ne mozete da iskoristite vasu "bolju" igru.

Sherlock:
Ajde kad sam se vec zayebao i uvukao u ovu raspravu. Jel ti stvarno mislis da igra nije bitna uopste?
Shvati da je rezultat posledica igre. To kad igrate kao ****** i pobedite, to se zove provlacenje. To ne moze uvek da se dogodi, zato i gubite od nekih indijanaca, tipa Bezanija. Kazem da je danas protiv vas igrala iole ozbiljnija ekipa popili bi 5 komada, po mojoj slobodnoj proceni. Trebali ste i od nas da izgubite, iako smo bili ocajni, bas zbog svoje lose i kukavicke igre. Vec drugi put imate igraca vise, protiv nas, i ne mozete sansu da napravite.
A ja se pitam gde smo mi tu.Kada bi oni popili 5 komada od iole ozbiljnije ekipe koliko bi mi tek popili kad nismo mogli ove jadnike da pobedimo.

Rainbow Six:
Osim ako igraš protiv Partizana!!!

Varaš se!!! To vam je u prvom planu!!! :lol: :lol:

...u odnosu na naš prošlogodišnji B tim koji je ovu sezonu okončao još prije Nove godine!!!

Planiraš dakle da dugo proživiš!!! To je ambiciozno i za svaku pohvalu!!! Zvezda i Liverpul u 3. kolu LŠ??? Gdje će tad biti partizan???
Liverpul??? Pa bolje oni ili Milan (iako ovom drugom takvo rastavljanje i nije baš nešto posebno išlo od ruke, tj. nogu), nego tamo nekakve Tikve, Timoci, Kroacije, Rapidi, Slavije i Artmedije!!!
Čuuuj ga molim te!!! Maloprije završio derbi, a on zbunjenik zbunjeni razmišlja o Zvezdi i Liverpulu u trećem kolu LŠ!!! DA SE ČOVJEK POKIDA OD SMIJEHA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
I kidacemo se mi od smeha kad vam dodje opet neki PSV, pa kad posle prve utakmice dignete qrchine a tamo dobijete 5 komada.

Vanjor:
Rainbow mi smo u ligi sampiona vec igral isto ce za vas ostati samo san.
Daaaa! :lol:
Vi opet imate druge snove koje smo mi izgustirali!!!
Champions%20League%20Cup-762544.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vanjor:
To je za tebe teska zabluda.To sto ste osvojili ni pod razno se ne podrazumeva pod Ligom sampiona.

Ne lupaj gluposti.Sampion Evrope je sampion Evrope a to sto su izmenili sistem takmicenja da bi bilo vise utakmica i zaradili vise para nema veze sa tim.
Po tvome onda sve titule prvaka Evrope koje su osvojene pre te lige sampiona treba ukinuti.
Inace koliko se secam Zvezda je igrala u prvoj Ligi sampiona.Bila je u grupi sa Sampdorijom ,A nderlehtom i ne secam se ko je treci bio.Ali nije mogla u BGD da igra vec u Sofiji i u Madjarskoj.Samo tada su bile samo dve grupe.

Group 1Clubs Pld W D L GF GA Pts
Sampdoria 6 3 2 1 10 5 8
Crvena Zvezda 6 3 0 3 9 10 6
Anderlecht 6 2 2 2 8 9 6
Panathinaikos 6 0 4 2 1 4 4

MatchesAnderlecht 0 - 0 Panathinaikos
Sampdoria 2 - 0 Crvena Zvezda
Panathinaikos 0 - 0 Sampdoria
Crvena Zvezda 3 - 2 Anderlecht
Panathinaikos 0 - 2 Crvena Zvezda
Anderlecht 3 - 2 Sampdoria
Sampdoria 2 - 0 Anderlecht
Crvena Zvezda 1 - 0 Panathinaikos
Panathinaikos 0 - 0 Anderlecht
Crvena Zvezda 1 - 3 Sampdoria
Anderlecht 3 - 2 Crvena Zvezda
Sampdoria 1 - 1 Panathinaikos

Last updated: 22/12/2006 23:10 CET
Season 1991 - 1992

Te godine je Barsa bila sampion ,pobedila je Sampdoriu u finalu.

Imas sve lepo na uefa sajtu

http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/index.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back