Evo sta je rekao jedan realan grobar na Forumu B92(da Purovic nije bio u ofsajdu i da je bio penal za Zvezdu:
jo1
Member No.: 14995
Derbi, realno los...
I poluvreme - 44 min. kontrolisali smo igru i onda napravili gresku prilikom postavljanja jedne ofsajd zamke™ koja je odredila dalji tok utakmice...pri cemu je nas Bajic napravio glupost ruseci Purovica, mada bi 100 puta bilo bolje da ga je pustio , cak i po cenu da ga ovaj metne, u sta licno sumnjam. Barem bi imali 45 min. da u ravnopravnim uslovima dodjemo do x koji je juce bio realan rezultat ( da ne bese vec gore spomenutog Bajica ) i sa kojim bi bili zadovoljni i jedni i drugi.
II poluvreme - komsije su uspele da daju gol na vreme ( btw, Rnic nije kriv za gol...na snimku se lepo vidi da je on izasao na Koromana koji je ulazio sam u 16-ac, dok je za to vreme Rukavina zakasnio da mu zatvori ledja i stane pored Purovica ) i onda stale na nasu srecu. Cak smo uz malo vise koncentracije i pameti mogli i do boda sa igracem manje.
Pojedinacno - kipranin odlican, Mihajlov solidan, isto vazi i za Lolu, ostali su podbacili. Takodje , mislim da je vreme da i Djukic proba igru sa dva spica, imam utisak da je bio hrabriji juce da bi komsije sa onakvom odbranom sami sebi dali gol ( citaj Bajalica ) da smo ih napali sa Oditom i Lazeticem.
Elem, mi losi, (mada ne moze se reci da nismo hteli i da nismo trcalii), komsije takodje lose, ali iskoristili su brojcanu prednost i zasluzeno dobili.
Sudija dobar, da ne kazem odlican...
Koroman i Lomic
Ocekujem pobedu u kupu...