Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BG5:
1.Purovic nije bio u ofsajdu sto se lepo vidi na TV snimku
2.Prekrsaj nad Purovicem je cist penal.Na TV snimku se lepo vidi kako Bajić udara u nogu Purovica
3.Bajić je zasluzeno dobio crveni karton jer je Purovic bio sam ispred golmana
4.U poslednjem minutu nije bio penal za Partizan sto se takodje lepo vidi na snimku
Da li si ti odgledao i jedan delić bilo koje situacije? :shock:

ZzZzZz:
Bilo je kontakta tu, samo ne moze to lepo da se vidi na youtube.
Skoro svaki sudija u takvoj situaciji svira penal.
I ofsajd nije bio!!! To se bas dobro vidi na snimku.
Ne pričam ja samo o snimku na YouTube već i o TV snimku koji je ponovljen nekoliko puta iz više uglova.
Purović je pokušao da se izvuče iz situacije jer nije šutnuo na vreme. Asprogenis mu je zatvorio ugao. Onda je pokušao da povuče loptu u levu stranu. I pri tom pokušaja da to uradi spetljao se i da bi se izvukao povlači nogu nazad i zakačinje Bajićevu nogu.

Jasno se vidi i na YouTube kako pokušava da povuče loptu ulevo. A idi i na Partizanovu temu gde je Mustang postavio screenshot baš momenta kada Purović i Bajić nemaju ama baš nikakvog kontakta posle čega je ovaj pao.

Smejurija!

BG5:
1.Purovic nije bio u ofsajdu sto se lepo vidi na TV snimku
2.Prekrsaj nad Purovicem je cist penal.Na TV snimku se lepo vidi kako Bajić udara u nogu Purovica
3.Bajić je zasluzeno dobio crveni karton jer je Purovic bio sam ispred golmana
4.U poslednjem minutu nije bio penal za Partizan sto se takodje lepo vidi na snimku

E moj cigane :roll:

Pa naravno da si u pravu čim ide tebi u korist.

Evo sta je rekao jedan realan grobar na Forumu B92(da Purovic nije bio u ofsajdu i da je bio penal za Zvezdu:

jo1
Member No.: 14995

Derbi, realno los...
I poluvreme - 44 min. kontrolisali smo igru i onda napravili gresku prilikom postavljanja jedne ofsajd zamke™ koja je odredila dalji tok utakmice...pri cemu je nas Bajic napravio glupost ruseci Purovica, mada bi 100 puta bilo bolje da ga je pustio , cak i po cenu da ga ovaj metne, u sta licno sumnjam. Barem bi imali 45 min. da u ravnopravnim uslovima dodjemo do x koji je juce bio realan rezultat ( da ne bese vec gore spomenutog Bajica ) i sa kojim bi bili zadovoljni i jedni i drugi.
II poluvreme - komsije su uspele da daju gol na vreme ( btw, Rnic nije kriv za gol...na snimku se lepo vidi da je on izasao na Koromana koji je ulazio sam u 16-ac, dok je za to vreme Rukavina zakasnio da mu zatvori ledja i stane pored Purovica ) i onda stale na nasu srecu. Cak smo uz malo vise koncentracije i pameti mogli i do boda sa igracem manje.
Pojedinacno - kipranin odlican, Mihajlov solidan, isto vazi i za Lolu, ostali su podbacili. Takodje , mislim da je vreme da i Djukic proba igru sa dva spica, imam utisak da je bio hrabriji juce da bi komsije sa onakvom odbranom sami sebi dali gol ( citaj Bajalica ) da smo ih napali sa Oditom i Lazeticem.
Elem, mi losi, (mada ne moze se reci da nismo hteli i da nismo trcalii), komsije takodje lose, ali iskoristili su brojcanu prednost i zasluzeno dobili.

Sudija dobar, da ne kazem odlican...
Koroman i Lomic
Ocekujem pobedu u kupu...

68Mustang428CJ:
A vi niste kao istu pricu pricali svake sezone u poslednjih 16 godina kad ste osvajali titule?

Onda je sve bilo fer, cak i kad su vam poklonili titulu '99?
Prestani da lupas gluposti vise molim te. Ko nam poklonio titulu? NATO udruzen sa Vatikanom i UN odlucio je da bombarduje Srbiju, samo da bi Partizan uzeo titulu.
Mi smo imali po 20 bodova prednosti, pobedjivali smo sve sa po 5 golova razlike. Nismo imali ovako jadan tim kao vi, i pre Terze je bio drugi Terza koji je gurao Zvezdu.

Елем, да занемаримо ово класично туговање противника. За сада је +9 и опет се лакше дише. Следећа утакмица је против Војводине, која игра веома добро у задње време. Биће веома тешка утакмица, и ја лично бих био задовољан и са нерешеним резултатом. Звезда и даље лоше игра, и сигурно ће киксати барем још једном до краја сезоне. Имамо солидну залиху, све је у нашим рукама.

Sherlock:
Prestani da lupas gluposti vise molim te. Ko nam poklonio titulu? NATO udruzen sa Vatikanom i UN odlucio je da bombarduje Srbiju, samo da bi Partizan uzeo titulu.
Mi smo imali po 20 bodova prednosti, pobedjivali smo sve sa po 5 golova razlike. Nismo imali ovako jadan tim kao vi, i pre Terze je bio drugi Terza koji je gurao Zvezdu.

Imali ste 4 boda prednosti pred ceo prolecni deo i Obilic sa Arkanom na drugom mestu.

Ta titula vam je poklonjena, pomiri se sa tim.

68Mustang428CJ:
Imali ste 4 boda prednosti pred ceo prolecni deo i Obilic sa Arkanom na drugom mestu.

Ta titula vam je poklonjena, pomiri se sa tim.
A gde ste vi bili, na kojem mestu? :lol:
Aman dosta! U svakom sportu, titulu je osvojila ekipa koja je bila prva u tom trenutku. Zasto bi fudbal bio izuzetak?
Mislis da je 4 boda prednosti (za ekipu u kojoj su bili Ilic, Ivic, Djordje Tomic, Kezman, Iliev... ) malo?

Sherlock:

Normalno da ste imali 20 poena prednosti kada se znalo da je sve namesteno i ovi ostali ukljucujuci i Zvezdu su cisto odradjivali prvenstvo.Sta tu ima da se igra kad se sve znalo.

Inace gledao pre neko vece emisiju sportska galaksija od Milojka Pantica.Auuu al su ispljuvali jednog od partizanovih ustasa,onog Curkovica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back