FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Malo? Godinu i po!Rainbow Six:Ja sačekam malo, a ti 6 (slovima: šest) godina!!! 8-)

Da ne beše ovog sistema takmičenja sa 4 derbija ostare ti čekajući.

To što ti brojiš je u vreme kada su se igrala po 2 derbija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo? Godinu i po!Rainbow Six:Ja sačekam malo, a ti 6 (slovima: šest) godina!!! 8-)
To cijenim kod ljudi!!! Optimizam pa makar u stilu ''daj šta daš''!!! Nikad ne priznaj da si ''popušlić''!!! Dok je svijeta i vijeka igraće se tekme tako da vam je taj adut u fazonu ''Ćeraćemo se još'' uvijek sigurna karta na koju treba igrati!!!FLUID:Ljudi vidite ala se Rainbow raspevao na sva usta.![]()
Nemoj posle utakmice Kupa da zamukneš samo.![]()
![]()
![]()
On i nije plaćen da traži Media centar, već da vas spušta na zemlju!!!FLUID:Nego na konferenciji se nije pojavio vaš "uvaženi" trener Đurovski. Bilo je 50 novinara.
A komentator se našalio na Radio Beogradu da ne zna da nađe Medija centar.![]()
![]()
![]()
Moguće je da ne može. Tako i izgleda.![]()
Ne pravim pitanje!!! Odavno već za nas je derbi hronologija i statistika kontinuiteta!!!FLUID:Malo? Godinu i po!![]()
Da ne beše ovog sistema takmičenja sa 4 derbija ostare ti čekajući.![]()
To što ti brojiš je u vreme kada su se igrala po 2 derbija.
Šta je tu čudno??? Imaju likovi srce, rep, uši i resto!!! :wink:ZzZzZz:"Mi nemamo kompleks, nemamo naviku da gubimo... Pokazali smo da imamo srca, pokazali smo svima da smo pravi igrači za ovaj klub, da ga iskreno volimo i ja sam siguran sam da nikada neću izgubiti od Zvezde," rekao je uzbuđeni Smiljanić.
![]()
![]()
![]()
Pogledaj prvo snimak te situacije i ne donosi zaključke koji nemaju veze sa zdravim razumom.Tokan:Eво право са утакмице после много шетње... Утакмица је већи део била очајна, поготову прво полувреме. Не зна се ко је гори био, дал Звезда или Партизан. Лоша неповезана игра, катасастрофална игра Пантића. Короман омаши пенал, заслужен црвени за Партизан. Друго полувреме доста боља игра Звезде, ређале су се шансе и на крају је Пуровић на добар центаршут Басте лагано дао гол главом. После је мање више опет био егал и на крају је Партизан стиснуо али недовољно за било шта. Навијање солидно, прозивали су се Бјека и зека у стилу, ако не можете ви ( гробари ) да их отерате, отераћемо их ми. било је добро сезање. Стандардан репертоар на рачун Партизана. Од Гробара једино важно спомена је да су изломили столице и попалили их на крају утакмице. Било је око 15-20 хиљада људи. И пар туча на потезу стадион-славија.
A šta vas zabole **** ko koga nije oterao?Tokan:Који ***** копираш са Б92? Имаш и тамо форум, па остави шта имаш. Што се Зеке и Бјеке тиче, боље да ћутиш. Само глуп испадаш, никакви комплекси нису у питању већ подсмевање вама, који годинама узалуд покушавате да их смените. Кажем ти још једном, не трчи пред руду.
FLUID:Đukićeva izjava na novinarovo pitanje sa konferencije za štampu šta misli o penalu i crvenom kartonu Bajića:
"Pitajte Đurovskog!".
Govori li nešto tebi ovo ili ne!?