Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Ljudi vidite ala se Rainbow raspevao na sva usta. :D
Nemoj posle utakmice Kupa da zamukneš samo. :lol: :lol: :lol:
To cijenim kod ljudi!!! Optimizam pa makar u stilu ''daj šta daš''!!! Nikad ne priznaj da si ''popušlić''!!! Dok je svijeta i vijeka igraće se tekme tako da vam je taj adut u fazonu ''Ćeraćemo se još'' uvijek sigurna karta na koju treba igrati!!!
Evo ja ti sada priznajem:
Ti i tvoja sigurna filozofija u stilu: ''Ne mogu nas toliko puta yebava.i, koliko puta smo u stanju da skinemo gaće i da im namjestimo buljsona!!! JEDNOM ĆE IM NA SREDINI DA SE SAVIJE, A ONDA...!!! :lol: :lol: :lol:
Samo nastavite da izlazite na teren i mogoće je da vam se opet neki put posreći!!!
FLUID:
Nego na konferenciji se nije pojavio vaš "uvaženi" trener Đurovski. Bilo je 50 novinara.
A komentator se našalio na Radio Beogradu da ne zna da nađe Medija centar. :lol: :lol: :lol:
Moguće je da ne može. Tako i izgleda. :lol:
On i nije plaćen da traži Media centar, već da vas spušta na zemlju!!!
Kako god izgledao nije gori od ferkonje Đukića kojeg zbog svoje motorike i apolonske ljepote klinci na ulici presreću i od njega traže da im nepismeni ''čika Hordak'' svojeručno nabaci na 'artiju jedno X !!!

FLUID:
Malo? Godinu i po! :D
Da ne beše ovog sistema takmičenja sa 4 derbija ostare ti čekajući. :D
To što ti brojiš je u vreme kada su se igrala po 2 derbija.
Ne pravim pitanje!!! Odavno već za nas je derbi hronologija i statistika kontinuiteta!!!
Moguća su povremena odstupanja, ali isključivo privremenog kratkotrajnog efekta!!!
21477BPLooney-Tunes-Wile-E-Coyote.jpg

Eво право са утакмице после много шетње... Утакмица је већи део била очајна, поготову прво полувреме. Не зна се ко је гори био, дал Звезда или Партизан. Лоша неповезана игра, катасастрофална игра Пантића. Короман омаши пенал, заслужен црвени за Партизан. Друго полувреме доста боља игра Звезде, ређале су се шансе и на крају је Пуровић на добар центаршут Басте лагано дао гол главом. После је мање више опет био егал и на крају је Партизан стиснуо али недовољно за било шта. Навијање солидно, прозивали су се Бјека и зека у стилу, ако не можете ви ( гробари ) да их отерате, отераћемо их ми. било је добро сезање. Стандардан репертоар на рачун Партизана. Од Гробара једино важно спомена је да су изломили столице и попалили их на крају утакмице. Било је око 15-20 хиљада људи. И пар туча на потезу стадион-славија.

Tokan:
Eво право са утакмице после много шетње... Утакмица је већи део била очајна, поготову прво полувреме. Не зна се ко је гори био, дал Звезда или Партизан. Лоша неповезана игра, катасастрофална игра Пантића. Короман омаши пенал, заслужен црвени за Партизан. Друго полувреме доста боља игра Звезде, ређале су се шансе и на крају је Пуровић на добар центаршут Басте лагано дао гол главом. После је мање више опет био егал и на крају је Партизан стиснуо али недовољно за било шта. Навијање солидно, прозивали су се Бјека и зека у стилу, ако не можете ви ( гробари ) да их отерате, отераћемо их ми. било је добро сезање. Стандардан репертоар на рачун Партизана. Од Гробара једино важно спомена је да су изломили столице и попалили их на крају утакмице. Било је око 15-20 хиљада људи. И пар туча на потезу стадион-славија.
Pogledaj prvo snimak te situacije i ne donosi zaključke koji nemaju veze sa zdravim razumom.
Ti misliš ako si na stadionu da bolje vidiš nego što se vidi na usporenom snimku. :shock:
Onda si ti jednostavno čovek tipa Terminator ili koji beše ono lik sa specifičnim moćima.

A da ne pričamo o kompleksu koji ste pokazali pominjanjem Bjeke i Zeke. I posle kažete da se ne mešamo u vaše i da gledamo ova dva lopova. A šta vi radite? Toliko ste jadno kontradiktorni da već prelazi u bezobrazluk koji vas krasi na svim poljima.

A evo i malo nekih zanimljivih kometara sa B92 čisto da pokušaju da se otvore nekima oči:

Сва срећа па нам је Пикси у управни одбор довео Бабарогића,без њега не би успели.
Браво Пикси мајсторе!
(александар, 11. april 2007 19:43)

NO COMMENT

Isto sa B92. Ovaj je još bolji:

Pa u ovoj utakmici se tacno vidi kako CZ igra....zatvore se i cekaju neki penal ili crveni...mislim da bi u ovom trenutku izgubili i od Zemuna al od Partizana nece jer Partizan prati losa sreca sto dobija potkupljive sudije na svojim utakmicama ili sto mu protivnici poput italijana namerno oduzimaju vreme zaleci se na laznu povredu......videcemo se u kupu a tada vas nece ni sudija spasiti!
(anti-delija, 11. april 2007 19:48)

Који ***** копираш са Б92? Имаш и тамо форум, па остави шта имаш. Што се Зеке и Бјеке тиче, боље да ћутиш. Само глуп испадаш, никакви комплекси нису у питању већ подсмевање вама, који годинама узалуд покушавате да их смените. Кажем ти још једном, не трчи пред руду.

Prilozi

• 0607_129_derbi_18.jpg
    0607_129_derbi_18.jpg
    91,3 KB · Pregleda: 8
Tokan:
Који ***** копираш са Б92? Имаш и тамо форум, па остави шта имаш. Што се Зеке и Бјеке тиче, боље да ћутиш. Само глуп испадаш, никакви комплекси нису у питању већ подсмевање вама, који годинама узалуд покушавате да их смените. Кажем ти још једном, не трчи пред руду.
A šta vas zabole **** ko koga nije oterao?

Dečko, tvoj nivo inteligencije me svakoga dana iznenađuje. Jadan si.

Имаш ту част да ми се ускоро први нађеш на игнор листи, ако постоји. Понашаш се као дете од 13 а не матор човек од 30 година... Са тобом не вреди озбиљно полемисати, ти си душу дао за Радикале, теорије завере, други су криви и ми смо најбољи, морални победници је као створено за њих.

@Tokane

Nedokazani stvore:

1. Penal, niti faul nisu postojali. Šta ti to govori? Partizan je ponovo pokraden! Ako ne znaš da proceniš šta je faul, šta penal i šta je ofsajd onda si ti totalno zadojen i bolje je da batališ da pratiš fudbal jer je očigledno da pravila ne znaš.
2. Tvoje ponašanje prevazilazi svaku meru. Svaki tvoj drugi kometar je uvreda na račun ljudi koji ne misle kao ti.
3. Samo mi ti ne pričaj o polemisanju. Tvoj nivo komunikacije si pokazao mnogo puta do sada. A taj nivo je ispod normalnog razgovora zahvaljujući ovome pod 2.

Наравно да је био фаул. Задњи играч у одбрани, старт са леђа - директни црвени. Нешто не видим да се тренер или било који играч жалио због тога. Али си ти то наравно видео. Просто ми мука колико јадних постова може да се прочита овде, почев од твојих до Шерлокових и вама сличних. Кажем ти, отиђи у радикале, ако већ ниси код њих, твоја реторика је њихов trademark.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back