Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bajevic napustio mec sa Vojvodinom

10. 03. - Trener fudbalera Crvene zvezde Dusan Bajevic napustio je teren tokom meca 20. kola protiv Vojvodine, posle vodjstva Novosadjana 2:0 i skandiranja domacih navijaca, koji su trazili da iskusni strucnjak ode sa klupe "crveno-belih".
Bajevic je napustio trenersko mesto dvadesetak minuta pre kraja meca, a samo nekoliko minuta posle drugog gola Vojvodine.
Vojvodina je pobedila rezultatom 3:0 (1:0).
Odmah posle drugog gola Vojvodine, navijaci Crvene zvezde uzvikivali su "Dusane, odlazi", a trener crveno-belih je posle nekoliko minuta ustao sa klupe i krenuo kao svlacionici.
Golove za Vojvodinu positgli su Davidov u 7, Despotovic u 70. i Tadic u 86. minutu.

Sta je ovo?Kud ode ona Zvezda od jesenas........od letos.........
ccc............neverovatno........:shock:

Boško Đurovski na klupi Zvezde
Beta
Beta

Boško Đurovski vodiće Crvenu zvezdu do kraja sezone, saopštio je predsednik kluba Dragan Stojković novinarima posle meča sa Vojvodinom, koji je Zvezda izgubila rezultatom 3:0. Stojković je rekao da je razočaran postupkom Dušana Bajevića, koji je napustio klupu posle 70 minuta igre.

„Bajević je postavku podneo već napuštanjem klupe, a kasnije mi je to potvrdio usmeno. Razočaran sam takvim postupkom, jer on ne odgovara renomeu kluba kakav je Zvezda“, rekao je Stojković.

Stojković je rekao da neće biti ishitrenih odluka.

„Nema ishitrenih odluka. Do kraja sezone ekipu će voditi Boško Đurovski. Potpuno razumemo stav navijača. Oni su skandiranjem rekli šta misle o situaciji“.

Pre Stojkovića na konferenciji za novinare pojavili su se i predstavnici navijača, koji su saopštili da će, ukoliko Zvezda ne osvoji titulu, još neko doživeti sudbinu kluba, tj. da će ga napustiti ili oni, ili uprava.

„Ponavljam da neće biti ishitrenih odluka. Ja sam uveren da ćemo osvojiti titulu. Ako se to ne desi, videćete moju reakciju“, rekao je Stojković.

Novi trener Zvezde Boško Đurovski nije krio nezadovoljstvo.

„Ovo je teži poraz nego onaj od Partizana. Iznenađen sam odlukom Bajevića. Trideset godina sam u ovom klubu i znam da je Zvezda veća od svih nas“.

Trener Vojvodine Milovan Rajevac bio je očekivano zadovoljan.

„Zadovoljan sam igrom svog tima. Znali smo da će se Zvezda otvoriti kada smo poveli“, rekao je Rajevac.

Dosadašnji trener Zvezde Dušan Bajević nije se obratio novinarima.

The 41-year-old Djurovski made a record 584 appearances in the FK Crvena Zvezda midfield in the 1980s, before he moved to Swiss side Servette FC in 1990. After finishing his playing career in 1995 he stayed on as assistant coach at Servette until 1999. Coming back to Belgrade, Djurovski was assistant to current Crvena Zvezda coach Zoran Filipovic until the end of last season when he took sole charge of FK Radnicki Obrenovac.

Posle toga je vodio Rad u sezoni 2002. To sam uspeo naci na netu.

p.s. ako neko ne razume ono gore napisano rado cu prevesti.

Pisao sam ja posle Libereca, pisao, pisao, a od vas samo kritika na moj racun.
Ponovicu:
Najvece zlo u nasoj Zvezdi nije ni Bajevic, i nizerazredni igraci koji sa sada sepure u Zvezdi, vec onaj o kome sam vam i tada prizao.
Onaj koji je ne trepnuvsi rasprodao fantasticnu generaciju koju je gospodin DZAJIC godinama selektirao, i koja je tek trebala da pokaze koliko vredi. A koliko vrede ti igraci pijedinacno najboelje videti njihove izvaredne ucinke u Evropi ovih dana. A ovaj vas sadasnji veliki predzednik sve to rasprodao (nemojte samo molim vas da pricate ono sto ste tada pricali:situacija je takva, mora se, velika dugovanja).
I sta sad. Da nas grobari ponizavaju na marakani, da nas pobedjuje jedana jadna Vojvodina.
A da znate bice jos i gore ako nesto ne preduzmemo. Odlazak bajevica cece nista resiti.

Ponovicu: Kup Sampiona smo osvojili tek kad je ovaj vas veliki predsednik otisao iz Zvezde.
On je izmislio Ameriku: Prodas skupo, kupij jeftino. Ma nemoj. A sta kupis. Pantica, *******, Andjelkovica, i ostale nizerazredne igrace. Evo dokle smo dosli.

v.v.ilic:
Sad si prvi put otkako te znam lupio.
Ili si besan?:lol: :lol: :lol:

Ma nisam besan.J_ebe mi se bas za Zvezdu i Partizan.Sto se mene tice mogu da ih ugase zajedno sa celom ligom.
A to za Bajevica je prosta cinjenica.Koji je on trener?Sta je on trenirao? Po grckoj cija je liga skoro kao nasa.Glupi bosanac.Rece mi ortak da je posle drugog gola Vojvodine otisao sa stadiona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back