Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iron Lord:
Samo da pozdravim Sever

Ciganin sam, to ne menja stvari
Ciganin je bio i moj stari,
Imao je šeset i dva leta,
Nije im'o žene ni deteta
A kada se žene dočepao
Za dva sata mene je sklepao!
Pa me šalje u ciganske škole
Da naučim Zvezdine parole

Marakano turističko mesto
Ja sam tebe posećiv'o često

http://forum.krstarica.com/threads/138946

ovo se zove zloupotreba finkcije :lol: :lol: :lol:
btw......2-4 :lol:

Fudbaler Crvene zvezde Ailton, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Grashopersu, tvrdi da su crveno-beli doživeli debakl u „večitom derbiju” zato što on nije igrao! Brazilac je to, navodno, izjavio nakon meča protiv Araua u kojem je postigao pobedonosni gol za „skakavce”.
- Pa, naravno, kada ja nisam igrao - rekao je Ailton kada je saznao rezultat derbija. List „Sport” prenosi i njegovu izjavu datu švajcarskim medijima u kojoj debeljuškasti Brazilac prvi put govori o „slatkom životu” u Beogradu.
- Dolazak u Beograd nije bila greška. Moja jedina greška je odlazak u Istanbul. U Beogradu i Zvezdi mi je bilo super. Pa, toliko je lepo živeti u Beogradu. Znate li da sam nekada znao pravo sa splava da odem na trening - prenosi navodnu Ailtonovu izjavu „Sport”.

:lol: :lol: :lol:

Ma,Ailton je legenda. On je ekstra igrač i to ne može niko da spori. A što se u Zvezdi nije pošteno oznojio je druga priča. Mada,realno Zvezda tek treba da se nauči da igra po zemlji,a ne dugim loptama. Takva igra ne može da odgovara napadačima kao što je Ailton,čak i da je hteo da se trudi

ULEB: Real kraljevski u "Pioniru"
Nakon hokejaša i fudbalera, koji su deklasirani u duelima sa Partizanom, rukometaša, koji su izgubili prvenstveni duel od Metaloplastike, crnu nedelju za navijače Crvene zvezde zaokružili su košarkaši, koji su u prvoj četvrtfinalnoj utakmici ULEB kupa poraženi od madridskog Reala 72:83 (23:22, 21:23, 13:23,).

mozda probate sa kuglanjem :D
ja se zezam ,a vi u zalosti :lol:
saucesce.... :roll:

ZzZzZz:
Veruj mi, plakacete vi za Zekom i Bjekom.
Ovaj Popovic je vece zlo od njih dvojice zajedno.
Razmisli malo, zašto ih jos uvek nije oterao?

secas li se letos ,sta sam rekao za pixeta?
pre sezone...
on nema viziju za velike stvari...
provincijalac...
cvele je bio gospodin,bre...

ja garantujem da on nece nikad da napravi tim..
sad izbacuje bajevica?...trazi novo ime
zato je uzeo i ailtona...da zamaze malo
pa sad strahuje od reakcije navijaca :confused:
.....ali ajde,vasa stvar

ps. popovic ima svoje pare,koje pravi van fudbala
velika razlika,..............a ova dvojica :shock:

68Mustang428CJ:
Fudbaler Crvene zvezde Ailton, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Grashopersu, tvrdi da su crveno-beli doživeli debakl u „večitom derbiju” zato što on nije igrao! Brazilac je to, navodno, izjavio nakon meča protiv Araua u kojem je postigao pobedonosni gol za „skakavce”.
- Pa, naravno, kada ja nisam igrao - rekao je Ailton kada je saznao rezultat derbija. List „Sport” prenosi i njegovu izjavu datu švajcarskim medijima u kojoj debeljuškasti Brazilac prvi put govori o „slatkom životu” u Beogradu.
- Dolazak u Beograd nije bila greška. Moja jedina greška je odlazak u Istanbul. U Beogradu i Zvezdi mi je bilo super. Pa, toliko je lepo živeti u Beogradu. Znate li da sam nekada znao pravo sa splava da odem na trening - prenosi navodnu Ailtonovu izjavu „Sport”.

:lol: :lol: :lol:

ccc............koja egoisticna svinja...............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back