Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh yebote! Oće da mijenjamo naziv teme u "Na gomili" ILI "Vozić?
a045.gif

gucci_novosadjanka:
e pa riba se smara u americi jer oni u ovim skolama ne rade nista pod milim Bogom a dok sam u Srbiji nemam vremena da udahnem..............TAKO DA OPUSTENCIJA!!!!!!!!!!!!!!! :)

Lutko,uci skolu trebace ti to. Evo vidi kako ja,nisma hteo da ucim skolu,zato sad rmbam na sve cetriri strane sveta,ne znam di mi je glava. :D
Jos kad naletim na Svedjanke,nayebao sam. :D

Ja imam predlog!
Da ulozimo pare u opremu za prisluskivanje.Najmoderniju!
Iznajmljivati tu opremu studentima u Srbiji je OPASAN POSAO.
Iznamljivanje se krece od 100-200 evra po ispitu. A koliko znam za neku osnovnu varijatnu opreme za prisluskivanje i video nadzor (mikro kamere) treba minimum oko 500 evra. Znaci ne da se isplati nego UBIJA!
SAmo biznis. :D

Korner zastavica:
Ih,ti ga sad pretera.
Moze neko da polozi neki ispit umesto nekoga,ali da studira par godina,tesko!
Meni jedan ortak nudio da sluzim vojsku umesto njega. Ja se zezao pa mu rekao da hocu 1000 evra po mesecu sluzenja.
Ma ne bih otisao opet ni za 10 000 evra po mesecu. :D:D
Ma nisi dobro skontao! Imaš likove koji imaju u malom prstu sve šta se dešava na faksu i stalno su na vezi! E taj ne studira baš buvalno za tebe ,ali nije ni daleko od toga! Ima sve kartice s pitanjima, sve odgovore, ubacuje te u smještaj u studenjaku, zna se s profanima, kući mu je arhiv seminarskih i diplomskih radova, valja razne skripte (i to one sa suštinom ispita od dvadesetak trideset listova), sa referentima u studentskoj službi pije jutarnju kafu, profanima sastavlja udžbenike i druge knjige! Međusobno su izuzetno povezani i sarađuju! Profane koji su tvrdi - oni ih znaju u zlu paru (gdje i kako se ponavljaju i gdje je tanko da se probije)!
Moguće ga je raspoznati obično i tako što je vječiti student, a nikad ne završava (ima alibi na faksu i u domu)! Prednost saradnje sa takvima je ogromna! Niko ti ni slučajno ne može osporiti da nisi bio na polaganju ili da nisi spremio ispit!
Znaš već koliko su u SAD racionalniji nastavni programi! E ovakvi likovi u svojstvu sivih eminencija studentima racionalizuju zadatke koji se od njih traže i odvajaju suštinu od sporednog!
Ljudi od toga žive!
On je u stanju da skrati muke priprema za ispit za bar 65-70%!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back