Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
winston:
Jesic: Bio je derbi i opet svakom po pola kolača, a komšije odnose sladji deo, jer su danas odigrali bunker na nivou prosečnih drugoligaških ekipa. Opet, crno-beli po ko zna koji put nisu realizovali svoje prilike, i "lisica odlazi kući sa sirom".
Znaci po Jesicu Partizan je odigrao navalu na nivou prosecnog zonskog tima kad nije uspeo da odnese tri boda drugoligasu ;)
Covek mora nekad da razmisli sta ce reci pre nego sto odvali. Ovako je vise nego smesan.

Moji Zvezdaši ne znaju sa kim igra Zvezda u kupu UEFA. Kritikuju "majmuna" Ješića a slušaju somove,nepismene i polupismene novinare novinare. Tome su se priključili i Zvezdina uprava, trener i igrači. Ni oni ne znaju protiv koga igraju. Moraću još jedanputa da ponovim.
Protivnik Crvene Zvezde (iz Beograda) je Slovan (iz Liberca)
Ja dobijam proliv kada pročitam "Libereca"!!!

PLESsitnihDEMONA:
Ilke,ne moj da se srdis na momke,ovde tako svi kazu. I na TVu i novinama...svuda.
I u kladionicu kad odes pise LiberEc...tako da...
Ja znam da tu tako svi kažu. Zato i upozoravam da bar ovde vidim to napisano korektno. Nerviram se već godinama na naš srozani jezik. Na puno sreće umesto mnogosreće. Negacija od puno je prazno. Zamisli kada bi rekao nekome: "Prazno te volim" , umesto "Malo te volim".
Drugo. Zamisli kada bi se pisalo: danas igra Beograd protiv Praga. Da li bi znao da igra Zvezda sa Slavijom ili Partizan sa Spartom ili OFK sa Bohemijom, Viktorijom.....
Nerviram se, šta ću. Bar vi ne pišite gluposti kad već gluposti pišu nepismeni.
Moja kritika vama nije zlonamerna. Samo skrećem pažnju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back