Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre neki dan sam procitao na netu,neki lik napisao, da je Cvele kada je odlazio iz Zvezde ostavio n aracunu oko 10 miliona maraka,onda. Dzaja je sve to skenjao i jos se zaduzio.
Prema tome da zavrsimo vise o parama i ko je koliko prodat. Jel vi mislite da ovi koji su otisli iz Zvezde stvarno vrede vise nego sto su placeni? A posebno shabani tipa Jankovic,Bisevac,Kovacevic...pa ja za njih trojicu ZAJEDNO ne bih dao milion evra. Videcete gde ce da igraju za dve godine. bice dobro ako budu mogli da se vrate kod nas. Jer ih niko nece hteti.
Eno vam primer Boskovica. Momak ima 24-25 godina i nema klub. HA! A bio je najbolji igrac Zvezde UBEDLJIVO,kada je otisao.
SA pojacanjima se niakd ne zna. Imali smo mi u istoriji naseg fudbala "velike " talente koji su kasnije igrali zonske lige,a imali smo i neke koji su od nikoga postali neko.
Sto se tice Burzanovica,niakda ga nisam gledao,ali treba uzeti u obzir i njegovo psihicko stanje psle predugovora sa Zvezdom. Verovatno sad misli da je neko i nesto,pa ga boli uvo da se aka po CG ligi. Dok ne dodje kod nas,pa dok ga bajevic ne upregne.

PLESsitnihDEMONA:
Pre neki dan sam procitao na netu,neki lik napisao, da je Cvele kada je odlazio iz Zvezde ostavio n aracunu oko 10 miliona maraka,onda. Dzaja je sve to skenjao i jos se zaduzio.
Prema tome da zavrsimo vise o parama i ko je koliko prodat. Jel vi mislite da ovi koji su otisli iz Zvezde stvarno vrede vise nego sto su placeni? A posebno shabani tipa Jankovic,Bisevac,Kovacevic...pa ja za njih trojicu ZAJEDNO ne bih dao milion evra. Videcete gde ce da igraju za dve godine. bice dobro ako budu mogli da se vrate kod nas. Jer ih niko nece hteti.
Eno vam primer Boskovica. Momak ima 24-25 godina i nema klub. HA! A bio je najbolji igrac Zvezde UBEDLJIVO,kada je otisao.
SA pojacanjima se niakd ne zna. Imali smo mi u istoriji naseg fudbala "velike " talente koji su kasnije igrali zonske lige,a imali smo i neke koji su od nikoga postali neko.
Sto se tice Burzanovica,niakda ga nisam gledao,ali treba uzeti u obzir i njegovo psihicko stanje psle predugovora sa Zvezdom. Verovatno sad misli da je neko i nesto,pa ga boli uvo da se aka po CG ligi. Dok ne dodje kod nas,pa dok ga bajevic ne upregne.

On se nije "aka-o" i po SCG ligi.
Siguran sam u to sto pricam. On nije igrac za Zvezdu! On je iz god. u god. gori igrac.

какав бошковић, имамо два играча на тој позицији, тришовића и перовића. нама трба један јак офанзивни везни играч и наравно још један квалитетан шпиц уместо ђокића

Звезда стигла у Либерец
13.09.2006

Вечерас тренинг

Експедиција Црвене звезде допутовала је у среду у Чешку где ће сутра од 17:30 одиграти први меч првог кола Купа УЕФА са екипом Либереца.

Након лета до Прага који је трајао осамдесетак минута, уследила је отприлике исто толико дуга вожња аутобусом до Либереца. Екипа ће у Либерецу бити смештена у хотелу „Златни лав“, док су новинари и пријатељи клуба у хотелу „Бабилон“.

Црвена звезда ће од 17:30 у среду одрадити тренинг на стадиону Либереца, а новинарима ће се претходно обратити шеф стручног штаба наше екипе, Душан Бајевић. У конкуренцији за тим ће бити 20 играча, а осим суспендованог Гаја и повређеног Басте, у Београду су остали још Рашковић, Сузуки и Адамовић.

Време у Либерецу је лепо, а домаћини су нам рекли да ће и на дан утакмице временске прилике бити идеалне.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back