Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ailton: "Očekujem da i u narednim mečevima budemo tako efikasni"

Poslednje pojačanje Crvene Zvezde, Brazilac Ailton, zadovoljan je boravkom u Banja Luci, golovima i načinom na koji su ga primili saigrači.

"Sjajno sam se proveo u Banjaluci. Drago mi je zbog golova, oni su moj posao i treba da se podrazumevaju, ali više me čini srećnim način na koji su me primili saigrači, kao i podrška koju su mi dali navijači. Zaista sam iznenađen što me je ekipa tako brzo prihvatila. Očekujem da i u narednim mečevima tim i ja budemo jednako efikasni kao protiv Borca," rekao je Ailton listu "Danas" i nastavlja:

"Dopada mi se Zvezdin tim, mada pravi utisak steći ću kada se ekipa kompletira i kada nam se pridruže reprezentativci. Drago mi je što nisam jedini Brazilac u timu, Eli Tadeu mi je odmah izašao u susret i to mi puno znači."

Бразилци, Кастиљо и Гај накнадно пуштени

Икао су у Црвеној звезди имали обећање из Републике Српске да ће четворица њихових странаца, Бразилци Аилтон и Ели Тадеу, Сенегалац Гај и Еквадорац Кастиљо моћи да уђу у БиХ без виза, приликом пасошке контроле дошло је до неких проблема што је иритирало посебно шефа стручног штаба Црвене звезде Душана Бајевића.

Четворица странаца Звезде су задржана, али су после пола сата након накнадне интервенције ипак пуштени да уђу у БиХ на радост великог броја љубитеља фудбала у Бањалуци.

Zamalo ostasmo bez pojacanja :lol: :lol: :lol:

I ja bih sve dao da mogu da odem u Cesku na tekmu protiv Libereca....ali cimanje oko papira...finansije...fax....mi bas i ne dozvoljavaju...
Nesto se cimam sa drustvom da za Novu Godinu odemo u Prag... :-D

Ja verovatno idem sa nekim ortacima i ortakinjama na prvu tekmu na Marakani....vidimo se...

MadonnaGirl:
zato sto je trg na 100 m od moje kuce........
A marakana.......300 km...........

Види ње, живи у центру :) A немој да будеш лења до Маракане имаш највише 2,3 км. Ја идем са Карабурме до Маракане, морам да мењам два превоза па ме опет не мрзи :) Имаш троле 7,10 бус 48 и ко зна шта још до Маракане, а ти одатле можеш до ауткоманде скоро сваким превозом па онда мало пешке полако. Не буди лења...

Uzgred, trandza br. 7 ne ide do Mare. :D:D Ona ide bulevarom pa do Ustanicke. :D
Do mare idu reamvaju 9,10,14 (sve sa Slavije),busevi 48,59,78...stim da 59 i 78 staju sa one strane stadiona gde je upravana zgrada i blagajna tj.zapadna strana.
A tramvaju staju ovamo sa istocne strane,pa kroz onaj prakic...
Mali prirucnik za put to Marakane.:D:D

bojan86:
@madonna

ma daj...smislicemo mi nesto....bices ti na Marakani i to uskoro...

@Tokan
ooo pa mi smo komsije....
Komso ti verovatno ides kao i ja...16 ili 23 pa na 48
a mozes i direktno 25 pa pesacis 10 minuta... :-D

Хехе, поз комшија :) користим те маршуте мада некад и трамвајима од Џорџа Вашинготна. Имам среће па сам на окретници па ме увек чека празан бус.
@ples
******, не разумем се у тај превоз. Све ми слично па се деси и грешка.. Неће се поновити :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back