Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojan86:
E sad citam u sutrasnjem BLIC-u kako zena od Ailtona nema nameru da dodje da zivi u Beograd...i da ce ona i njihova deca ostati da zive u Mexiku...a inace se zna da je Ailton mnogo vezan za porodicu i da ce verovatno biti problema sa tim...jer mu je porodica najvaznija stvar, vaznija i od fudbala...

E ako je ovo istina...strasno....mada ne verujm :lol: :lol: :lol:
Izgleda da je neko od novinara Blica,dobar sa Ailtonovom zenom? Mozda se zena sportskog urednika Blica zna i pije kafu sa Ailtonovim zenom,pa joj se ova poverila. :lol: :lol:

Posle izjave Pixija da su svi dugovi vraceni i da smo stali na noge...mislim da niko nema pravo da ga kritikuje...pa zar nije bolje da krenemo od pocetka i vec sledece godine napravimo OK ekipu i da ne moramo vise da prodajemo igrace...nego da ostane ove ekipa sto je otisla ali da ostanu i dugovi koji ce se nagomlivatai kamatama...i tako svake godine...prodamo jednog-dva igraca a dugovi ostaju...

Poslednje pojačanje Crvene Zvezde u prelaznom roku, Brazilac Ailton, suočio se sa problemima sličnim koje je imao tokom igranja u Turskoj.

Naime, supruga novog napadača crveno-belih nema nameru da se preseli u Beograd, te se sa decom preselila u Monterej, meksički grad blizu granice sa SAD.

Brazilac se često osećao depresivnim za vreme igranja u Turskoj jer mu je porodica bila daleko, te je to bio glavni razlog njegovog čestog izostavljanja iz tima i problema sa adaptacijom.

Obzirom da će mu sada supruga i troje dece biti još dalje, može da se desi da "karioka" upadne u slične probleme, i da najveće ino-pojačanje crveno-belih u istoriji na terenu ne prikaže ništa značajno, jer će mu misli biti u - Meksiku.

Prema informacijama nemačkog "Bilda", Brazilac će svaki slobodan trenutak koristiti da ode u Monterej i bude sa porodicom

Prema podacima pojedinih medija, čelnici Crvene Zvezde pokazali su određeno interesovanje za doskorašnjeh igrača Nanta, Kolumbijca Aleksandra Sančeza Viverosa, koji je protekle polusezone igrao kao pozajmljen igrač za Grashopers.

28-godišnji Viveros igra po levoj strani terena, kako u odbrani, tako i u napadu, a za reprezentaciju Kolumbije odigrao je četiri meča.

Viveros je po svemu sudeći bio rezervna opcija na Marakani u slučaju da se ne dođe do dogovora sa Krivbasom oko transfera reprezentativca Srbije Aleksandra Trišovića.

S obzirom da su pregovori sa ukrajinskim timom uspešno okončani, nameće se logičan zaključak da se odustalo od angažovanja Viverosa.

Iako i dalje postoje neke indikacije da bi Kolumbijac mogao da pojača crveno-bele, sastav šampiona govori nešto drugačije.

U narednom periodu Bajević će igrati sa sledećom postavom: Ranđelović - Pantić, Biševac, Gaj, Trišović - Basta, Kastiljo, Milovanović, Georgiev - Ailton i Đokić.

S obzirom da je Basti namenjeno mesto po desnoj strani u veznom redu, na levoj će igrati Georgiev, te će Trišović igrati beka. Rezervni levi bek biće Dušan Anđelković, koji se veoma dobro pokazao na nekoliko susreta, te je teško verovati da će rukovodstvo Zvezde posezati za novim pojačanjem.

Jedina varijanta u kojoj bi Viveros mogao da igra jeste u slučaju da Kastiljo bude na klupi, a Georgiev pređe u samo "srce" veznog reda. Tada bi Trišović igrao krilo, a Viveros levog beka.

Međutim, Bajević voli da u centru sredine terena ima dva igrača sklonija defanzivnim karakteristikama, koje Georgiev nema, te bi protivnički napadi kroz sredinu bili teže zaustavljivi.

Uzimajući sve ovo u obzir, a oslanjajući se na izvore bliskim crveno-belima, može se reći da će Komubijac Viveros u ovom trenutku morati da potraži novu sredinu za dokazivanje.

Ipak, predsednik Crvene Zvezde Dragan Stojković je najavio da će tim do kraja jeseni biti ojačan sa 2-3 igrača, i ukoliko bude potrebe, nije isključeno da Viveros stigne na Marakanu kao slobodan igrač do zime.

Podsetimo, Igor Burzanović i Miloš Bajalica će gotovo izvesno u januarskom prelaznom roku postati igrači šampiona.

--------------------------------------------------------------------------------
Prema za sada nepotvrđenim informacijama, čelnici crveno-belih će ostati dosledni pravilu da igrač koji je "dete" Zvezde nosi kapitensku traku, te će ona preći u ruke - Dejana Milovanovića.

oni su pravila za kapitansku traku vec dva puta menjali.
Nekad je bilo najstariji igrac a posle golman sad koliko vidim "zvezdino dete"
Ja licno smatram da bi titlulu kapitena trebalo izbaciti. Ona nema neku funkciju. Jedino se javlja zavist izmedju igraca. Svaki igrac na terenu ima autoritet i drugi igraci ga postuju na osnovu toga. Sto se tice kapitena jedinu ulogu koju zvanicno ima je obracanje sudijama i zato ne mora da se zove kapiten (jer to u osnovi ima drugo znacenje) nego jednostavno oznaku i titulu da moze bez kazne da se obrati sudiji ali to je vise pitanje za fifu i uefu :lol:

Tokan:
А kako би ти да Звезда игра? Реци ми твоју визију Звезде.
Ovaj tim koji sada imamo je sr.anje,rasprodao je covek sve sto vredi u Zvezdi i sad prosipa tu neke price,dugovi,dza-bu...Bas me interesuje koji ce mu biti izgovori sledeceg leta kad bude utopio igrace koji ce se dokazati ove sezone (to bi trebalo da budu Basta,Milijas,Gaj,Milovanovic,Djokkic...).
Ne mogu da verujem na kakve fore vi nasedate,kao velika Zvezda i ostale gluposti...Covek nas unistava,a vi ocigledno zivite u svetu bajki,ma koja bre evropska Zvezda...ja vam potpisujem da svakog ko dodje na celo Zvezde zabole kita za tu istu Zvezdu i gleda samo kako da uzme nesto ispod zita...i zato nemojte da mi prosipate price tu kako Piksi nije dosao u Zvezdu da zgrce bogatstvo jer je vec pun para,jer bas u tome i jeste stvar,oni koji nesto imaju zine im bulja za parama i hteli bi da imaju jos!I zapamtite ovo:Sto vecu podrsku Piksi bude imao bice mu lakse da se namlati para!
PS.I da ne govorim o njegovoj kulturi i obrazovanju,kad na promociju pojacanja i potpisivanje sponzorskih ugovora dolazi sav raskopcan i rascupan,i kad je na promociji Ailtona rekao:Mi smo dosli na aerodromu pre ponoci!***** ti ja taj tvoj Nish i te tvoje padezhe!

@shalle

A reci mi, sta si ti ocekivao da Pixi radi kad smo u tolikim dugovima!? Da si ti predsednik, ti ne bi prodavao igrace, a dugovi bi rasli!!! A cime bi ti da Zvezda otplacuje dugove!?
Sto se tice "uzimanja ispod zita" pa da je Pixi hteo pare, otisao bi u Japan i tamo uzeo milione koje su mu nudili da postane selektor...a ne ovde da krade i blamira se za koji milioncic...
A o kulturi i stajlingu Pixija...mogu ti reci da je duplo bolji od Jesica koji je prava seljacina....hehe :lol: uvek se nasmejem kad bidim njegovu sliku :lol: :lol: :lol:

Shalle brate...nemam nista protiv tebe, stvarno, gotivan si i sve...ali brate daj Pixiju sansu...pa cemo videti sta dalje...za sada iza njega su rezultati...jedino sto nedostaje je plasman u Ligu Smapiona...a to ove godine nije bilo ni realno zahvaljujuci zrebu...ma da je za nas igrao i Dejan Stankovic, Darko Kovacevic i ostali, ne bi smo prosli...

Milos Bajalica i Igor Burzanovic od zime u CZ
MilosBajalica.jpg

Bajalica.

@bojane
Ovo je moje misljenje,i stojim iza svakog posta koji sam napisao.Postujem i tvoje misljenje,ali mislim da nisi u pravu ni ti,niti bilo ko drugi ko podrzava ovog chobana.Videcemo na kraju ko je bio u pravu a ko u krivu:wink:
A ovo sa Japancima...prilicno sam siguran da je to bio samo dobar marketinski trik,koji je za cilj imao da obicni ljudi kao sto si ti steknu poverenje u Piksija

@shalle87

Pazi, kad bi na svakoj prvenstvenoj utakmici bilo 30.000 gledalaca na Marakani 100% ne bi bilo rasprodaje. Da smo se plasirali u LS ni tad ne bi bilo rasprodaje, uzeli bismo 7 miliona i plus prihod sa 3 utakmice kad bi bio pun stadion.

Odlazili su i mnogo bolji igraci od ovih sad : Gvozdenovic, Pjanovic, Drulic, Lalatovic, Ognjenovic, Vidic, Boskovic.. pa niko nije psovao Dzaju zbog toga.

shalle87:
Ovaj tim koji sada imamo je sr.anje,rasprodao je covek sve sto vredi u Zvezdi i sad prosipa tu neke price,dugovi,dza-bu...Bas me interesuje koji ce mu biti izgovori sledeceg leta kad bude utopio igrace koji ce se dokazati ove sezone (to bi trebalo da budu Basta,Milijas,Gaj,Milovanovic,Djokkic...).
Ne mogu da verujem na kakve fore vi nasedate,kao velika Zvezda i ostale gluposti...Covek nas unistava,a vi ocigledno zivite u svetu bajki,ma koja bre evropska Zvezda...ja vam potpisujem da svakog ko dodje na celo Zvezde zabole kita za tu istu Zvezdu i gleda samo kako da uzme nesto ispod zita...i zato nemojte da mi prosipate price tu kako Piksi nije dosao u Zvezdu da zgrce bogatstvo jer je vec pun para,jer bas u tome i jeste stvar,oni koji nesto imaju zine im bulja za parama i hteli bi da imaju jos!I zapamtite ovo:Sto vecu podrsku Piksi bude imao bice mu lakse da se namlati para!
PS.I da ne govorim o njegovoj kulturi i obrazovanju,kad na promociju pojacanja i potpisivanje sponzorskih ugovora dolazi sav raskopcan i rascupan,i kad je na promociji Ailtona rekao:Mi smo dosli na aerodromu pre ponoci!***** ti ja taj tvoj Nish i te tvoje padezhe!

Имаш ли ти доказе да је Пикси лопов. Јеси то лично видео или си чуо од неког "упућеног ортака који све зна" Ја не желим да ти говорим како је Пикси нај нај, ти имаш своје мишљење и то је ок, време ће показати ко је у праву. А што се тиче тога да не идеш на утакмице због Пиксија, зајеби то. Иди да гледаш Звезду, као што ја то радим, од твојих 200 дин Пикси се неће овајдити. Пикси је пролазна ствар, као сви у Звезди. Једино је Звезда изнад свега, ти то добро знаш. Тако да ко је*е Пиксија и остале, дођи да гледаш Звезду, буди Делија.

Ljudi ne radi se tu samo o rasprodaji igraca.
Igraci Zvezde u nekim godinama (25,26,27) razmisljaju da idu da bi se finansiski obezbedili,nije za to Stojkovic kriv,jednostavno takav nam je standard da ne mozemo igracu da ponudim vise od 200.000E.,naravno igraci nece cio zivot da igraju za to i odlaze.
Sta je trebalo da Zigic ostane,pa da iduce sezone ode bez obestecenja?
Ja sam ubedjen da je ova politika kluba bila solidna(moglo je bolje ali eto...) prodali su neke igrace,"vratili dug" doveli zamene i mislim da je Zvezda neznatno slabija.
Ne mogu da slusam prica kako Georgiev,Gaj,Trisovic,Ailton,Kstiljo nisu dobri za nasu ligu.
Dobri su i to previse dobri za ovu ligu.

@Shalle

Pomenuo si jednu stvar.
rasprodao je covek sve sto vredi u Zvezdi (copy/paste)
Tim i igraci koji na Marakani pruze onako SRMANU igru kao protiv Milana,ne mogu se nazivati "sve sto vredi u Zvezdi".
I sam si mi pricao KOLIKO si bio razocaran na sve igrace posle Milana na Marakani. A Bisevca si KRVNICKI NAPLJUVAO,jer covek bogati,nije hteo da obeca da ce da se osisa ili obrije ako prodju Milana.
Za kim ti Shale onda zalis? Konosliduj malo smoje misli. Za jako kratko vreme si presao put od izuzetno vratenig navijaca Zvezde,do najveceg "kriticara". Ovo kriticara je pod navodnicima,jer ovo sto ti pises nije kritika,vec mlacene prazne slame. Bez ikakvih iole ozbiljnih argumenata.
Em sto te sada Pixi opet temantuje i tebe i sve slicne tebi sa jos 5 pojachanja za prolecnu polusezonu.
I ti sada sebi NECES da priznas da si poslednjih 7-10 dana jeo gowna time sto si pljuvao Pixija.
Shvati da igraci dolaze i odlaze.
Znas kad su na severu vikali Musline odlazi?! Katastrofalna greska! Kasnije se to i ispostavilo. Ko da ode? Zasto? Zbog koga? Zbog jednog Pjanovica? Da ode covek koji je Zvezdi doneo dve titule prvaka drzave posle PET godina?!?!?!?
Ja to nisma vikao. Na kraju je Pjanovic otisao bez ikakvog obestecenja. A Muslin je zvezdi doneo JOS jednu duplu krunu.
E ti sada to isto radis sa Pixijem. Hoces da oteras Pixija jer je prodao neke prosecne igrace,za dobre pare da bi klub DEFINITIVNO izvukao iz krize.
Da li ti Shale shavtas da TI isti igraci ne bi imali od cega da dobiju platu da su ostali u Zvezdi. Jel tebi to jasno? Nema premija za pobede!!! Malo razmisli i pokaj se :D:D Oprosticemo ti...akos e pokajes. :D:D
Videcu te kako ces da reagujes posle Libereca i zime u Evropi. Kako si sad promenio misljenje za 2 dana,tako ces i onda. Ali ne moze tako stalno.

MadonnaGirl:
Jao,pa naravno da hocu............nista,ako ne uspem nikako prvi put kad mi se ukaze prilika da odem na marakanu,zovem tebe da mi budes vodic,i naravno ko jos hoce sa 4uma!Ok??? :-D :-D :-D

Naravno da je OK!
Idemo svi da gledamo Ailtona i Kastilja! :D:D
Da potvrdimo ono sto je Ailton cuo o nama kao navijacima.
Ako bude bilo lepo vreme ocekujem 7-8 000 ljudi na stadionu. Mozda cak i 10 000. Samo za sever je dovoljno da karta bude i 100 dinara. Bolje da bude vise ljudi na stadionu. Klub ionako od prodatih karata od prvenstvenih utakmice ne moze da plati ni cistace da ociste stadion.
Zato bolje da ima vise navijaca,lepsa atmosfera.

Звезда води против Борца 1:0 Трајковић дао гол, асистирао Аилтон. Играју сви могући странци сем Сузукија и Георгијева. Аилтон за сада добар, али се већ уморио а тек је 17 минут. Имате пренос на другом каналу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back