Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
shalle87:Ja necu ici do daljnjeg.Protivim se Piksiju i njegovoj politici vodjenja kluba,jer ovo vise ne vodi nicemu.
А kako би ти да Звезда игра? Реци ми твоју визију Звезде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shalle87:Ja necu ici do daljnjeg.Protivim se Piksiju i njegovoj politici vodjenja kluba,jer ovo vise ne vodi nicemu.
Izgleda da je neko od novinara Blica,dobar sa Ailtonovom zenom? Mozda se zena sportskog urednika Blica zna i pije kafu sa Ailtonovim zenom,pa joj se ova poverila.bojan86:E sad citam u sutrasnjem BLIC-u kako zena od Ailtona nema nameru da dodje da zivi u Beograd...i da ce ona i njihova deca ostati da zive u Mexiku...a inace se zna da je Ailton mnogo vezan za porodicu i da ce verovatno biti problema sa tim...jer mu je porodica najvaznija stvar, vaznija i od fudbala...
E ako je ovo istina...strasno....mada ne verujm![]()
![]()
![]()

.PLESsitnihDEMONA.:Lutko,imas dovoljno vrmena da smislis foru za kevu i cala.Racunam na tebe.
![]()
![]()
Zar neces da gledas Ailtona,Kastilja,Purovica...?
Ovaj tim koji sada imamo je sr.anje,rasprodao je covek sve sto vredi u Zvezdi i sad prosipa tu neke price,dugovi,dza-bu...Bas me interesuje koji ce mu biti izgovori sledeceg leta kad bude utopio igrace koji ce se dokazati ove sezone (to bi trebalo da budu Basta,Milijas,Gaj,Milovanovic,Djokkic...).Tokan:А kako би ти да Звезда игра? Реци ми твоју визију Звезде.
uvek se nasmejem kad bidim njegovu sliku

shalle87:Ovaj tim koji sada imamo je sr.anje,rasprodao je covek sve sto vredi u Zvezdi i sad prosipa tu neke price,dugovi,dza-bu...Bas me interesuje koji ce mu biti izgovori sledeceg leta kad bude utopio igrace koji ce se dokazati ove sezone (to bi trebalo da budu Basta,Milijas,Gaj,Milovanovic,Djokkic...).
Ne mogu da verujem na kakve fore vi nasedate,kao velika Zvezda i ostale gluposti...Covek nas unistava,a vi ocigledno zivite u svetu bajki,ma koja bre evropska Zvezda...ja vam potpisujem da svakog ko dodje na celo Zvezde zabole kita za tu istu Zvezdu i gleda samo kako da uzme nesto ispod zita...i zato nemojte da mi prosipate price tu kako Piksi nije dosao u Zvezdu da zgrce bogatstvo jer je vec pun para,jer bas u tome i jeste stvar,oni koji nesto imaju zine im bulja za parama i hteli bi da imaju jos!I zapamtite ovo:Sto vecu podrsku Piksi bude imao bice mu lakse da se namlati para!
PS.I da ne govorim o njegovoj kulturi i obrazovanju,kad na promociju pojacanja i potpisivanje sponzorskih ugovora dolazi sav raskopcan i rascupan,i kad je na promociji Ailtona rekao:Mi smo dosli na aerodromu pre ponoci!***** ti ja taj tvoj Nish i te tvoje padezhe!
MadonnaGirl:Jao,pa naravno da hocu............nista,ako ne uspem nikako prvi put kad mi se ukaze prilika da odem na marakanu,zovem tebe da mi budes vodic,i naravno ko jos hoce sa 4uma!Ok??? :-D :-D :-D
.PLESsitnihDEMONA.:Jel i ljudi,a sta je bilo sa onim sto igra za Zeljo iz Sarajeva,a trebao je da predje u Zvezdu?
Sad ocigledno nista. Segundo ih sve zajebao. Pre je pristao Segundo iz Ekvadora i za manje pare nego ovde neki burzanovici i sl.