- Poruka
- 23.504
Nevidljivi, ti prevodiš sa engleskog na srpski. :wink: Hajde probaj ovo da kažeš u duhu srpskog jezika!! :wink: :wink: :wink:68Charger440:Imas jos sedmicu dana cekati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevidljivi, ti prevodiš sa engleskog na srpski. :wink: Hajde probaj ovo da kažeš u duhu srpskog jezika!! :wink: :wink: :wink:68Charger440:Imas jos sedmicu dana cekati.

v.v.ilic:Nevidljivi, ti prevodiš sa engleskog na srpski. :wink: Hajde probaj ovo da kažeš u duhu srpskog jezika!! :wink: :wink: :wink:
Mislio sam da ovo svoje prevedeš. Nije se pojavilo u mom komentaru koji se odnosio na tvoju rečenicu. Verovatno si68Charger440:Imas jos sedmicu dana cekati.
Čekaćeš još samo nedelju dana :wink: ili recimo Treba da čekaš još samo nedelju dana.68Charger440:Znam sta si mislio (ustvari, MISLIM da znam), ali neznam kako na drugi nacin da to napisem.

MadonnaGirl:Ja se nisam bunila,ali sam od onih koji uzivo nisu videli Marakanu.To je samo zato sto sam maloletna i sto mojima ne pada na pamet da me puste da idem na Marakanu,medju one `ludake,koji bi mogli tamo da nas pobiju`.A dala bih sve sto imam da mogu da odem...Pa prema tome,iako nisam bila protiv prodavanja igraca,protivim se ovoj tvojoj recenici,jer svako ko je zeleo da vidi marakanu i zvezdu uzivo,a nije,ima pravo na svoje misljenje kao i svi drugi!
Pixi,care,legendo,kralju!!!winston:VRAĆENI DUGOVI
PREDSEDNIK Crvene zvezde, Dragan Stojković, kaže da je najvažniji deo urađenog u prelaznom roku, što su vraćeni svi dugovi.
- Na kraju, kada sve saberem, odradili smo lavovski posao. Dobijeni novac biće iskorišćen za vraćanje ostavljenih dugova, uloženo je dosta u pojačanja, a što je najvažnije, situacija je što se tiče finansija promenjena iz korena - zadovoljan je Stojkoviš.
Kaze da su dugovi prakticno vraceni.... hm.
.PLESsitnihDEMONA.:Madona,lutko...evo ja cu da te vodim na prvu sledecu Zvezdinu utakmicu. Da se nadjemo Bojan,ti i ja...moze jos neko ko ide redovnije (neka se prijavi slobodno) i da te vodimo da vidis Marakanu uzivo. ne sme niko da te dira, Posle utakmice cemo da te spakujemo u prevoz i da te sigurno posaljemo kuci.
Kevi i calu ne pominji gde ides. Reci da ides kod drugarice da ucis...bla,bla,bla...to je samo 2 sata.
![]()
Lutko,imas dovoljno vrmena da smislis foru za kevu i cala.MadonnaGirl:E lako je tebi da kazes..............![]()