Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MadonnaGirl:
Ja se nisam bunila,ali sam od onih koji uzivo nisu videli Marakanu.To je samo zato sto sam maloletna i sto mojima ne pada na pamet da me puste da idem na Marakanu,medju one `ludake,koji bi mogli tamo da nas pobiju`.A dala bih sve sto imam da mogu da odem...Pa prema tome,iako nisam bila protiv prodavanja igraca,protivim se ovoj tvojoj recenici,jer svako ko je zeleo da vidi marakanu i zvezdu uzivo,a nije,ima pravo na svoje misljenje kao i svi drugi!

Madona,lutko...evo ja cu da te vodim na prvu sledecu Zvezdinu utakmicu. Da se nadjemo Bojan,ti i ja...moze jos neko ko ide redovnije (neka se prijavi slobodno) i da te vodimo da vidis Marakanu uzivo. ne sme niko da te dira, Posle utakmice cemo da te spakujemo u prevoz i da te sigurno posaljemo kuci.
Kevi i calu ne pominji gde ides. Reci da ides kod drugarice da ucis...bla,bla,bla...to je samo 2 sata.
:D

VRAĆENI DUGOVI

PREDSEDNIK Crvene zvezde, Dragan Stojković, kaže da je najvažniji deo urađenog u prelaznom roku, što su vraćeni svi dugovi.
- Na kraju, kada sve saberem, odradili smo lavovski posao. Dobijeni novac biće iskorišćen za vraćanje ostavljenih dugova, uloženo je dosta u pojačanja, a što je najvažnije, situacija je što se tiče finansija promenjena iz korena - zadovoljan je Stojkoviš.

Kaze da su dugovi prakticno vraceni.... hm.

winston:
VRAĆENI DUGOVI

PREDSEDNIK Crvene zvezde, Dragan Stojković, kaže da je najvažniji deo urađenog u prelaznom roku, što su vraćeni svi dugovi.
- Na kraju, kada sve saberem, odradili smo lavovski posao. Dobijeni novac biće iskorišćen za vraćanje ostavljenih dugova, uloženo je dosta u pojačanja, a što je najvažnije, situacija je što se tiče finansija promenjena iz korena - zadovoljan je Stojkoviš.

Kaze da su dugovi prakticno vraceni.... hm.
Pixi,care,legendo,kralju!!! :D:D
Pa ako kaze prakticno vraceni,verovatno znaci da je mozda ostalo jos milion evra koje ce da izdejstvjue od nekih sponzora ili nesto. Ili su mozda usli u zelenu zonu za uzimanje novih kredita i sl. To ja nagadjam onako,laicki.
Ili mozda ceka kintu od Bisevca,pa da sve izmiri do kraja. Mzoda i jos neke druge rate od nekih ostalih igraca itd.
Ma sve je u najboljem redu. Kao bombona! Sad samo minimum 10 000 ljudi na Marakani za svaku "obicnu" utakmicu i ima da bude kao secer. :D

Сутра у Бањалуци
03.09.2006

На пут креће 21 играч

Фудбалери Црвене звезде ће у понедељак од 17:30 у Бањалуци бити гости Борца који прославља 80. рођендан. Стручни штаб је одлучио да на пут поведе чак 21 играча.

На списку путника за Бањалуку неће бити репрезентативаца Миловановића, Перовића, Тришовића, Бишевца и Георгијева, као ни Такајукија Сузукија који ће до уторка бити у Јапану. Уз екипу ће бити и млади Никола Томовић који наступан апозајмици у екипи Рада.

Црвена звезда је лиценцирала играче за такмичење у Купу УЕФА. Стручни штаб је одлучио да на списку буде максималан број од 25 фудбалера и на њему су Ранђеловић, Анђелковић, Пантић, Трајковић, Милијаш, Ђокић, Кривокапић, Перовић, Туторић, Тришовић, Јоксимовић, Георгијев, Тадеу, Сузуки, Пуровић, Гај, Бановић, Адамовић, Рашковић, Баста, Радивојевић, Миловановић, Аилтон, Кастиљо и Бишевац.

Као што је познато, Црвена звезда 14. септембра гостује Либерецу у утакмици првог кола Купа УЕФА, а домаћини су одредили да меч почне у 17:30 часова. Реванш је две недеље касније на Маракани.

.PLESsitnihDEMONA.:
Madona,lutko...evo ja cu da te vodim na prvu sledecu Zvezdinu utakmicu. Da se nadjemo Bojan,ti i ja...moze jos neko ko ide redovnije (neka se prijavi slobodno) i da te vodimo da vidis Marakanu uzivo. ne sme niko da te dira, Posle utakmice cemo da te spakujemo u prevoz i da te sigurno posaljemo kuci.
Kevi i calu ne pominji gde ides. Reci da ides kod drugarice da ucis...bla,bla,bla...to je samo 2 sata.
:D

E lako je tebi da kazes.............. :roll:

Postoji mogucnost da Randjelovic postane kapiten :) :)

Spade knjiga na šest slova - Ranđelović, Basta, Milovanović, Đokić, Perović i Biševac su u konkurenciji za novog kapitena.

Trebalo bi odmah izuzeti i Dušana Đokića, koji je tek pre osam meseci stigao u Zvezdu, te ostaje svega pet igrača.

Reklo bi se da Dušan Basta i Dejan Milovanović, iako deca Crvene Zvezde, ipak nisu tako blizu trake kapitena.

Obojica igrača imaju mentalni sklop drugačiji od onog kakav bi trebao biti kapiten jednog velikog kluba, jer su oba igrača mirna na terenu, retko svojim ponašanjem, vikom, povicima, motivišu saigrače.

Ostaju dakle, Perović, Biševac i Ranđelović. S obzirom da je Biševac na Marakani samo do januara, teško je verovati da bi mogao da dobije kapitensku traku na četiri meseca, iako svojim karakterom i ponašanjem to svakako zaslužuje.

Marko Perović je nešto slabiji kandidat, jer je manji autoritet od Biševca, a dolaskom Trišovića neće biti u prilici da igra kao do sada.

Poslednji na listi je - Ivan Ranđelović. Reč je o iskusnom čuvaru mreže (31 godina), koji je među crveno-belima dugi niz godina, gde je stvorio pozitivnu sliku o sebi, i najčešće bio prvi golman tima.

Ranđelović svojom pojavom i ponašanjem, poštovanjem koje ima kod saigrača ističe daleko najozbiljniju kandidaturu za novog kapitena Zvezde, iako nije prošao omladinsku školu na Marakani.

Podsetimo, dugi niz godina u Zvezdi traku nose igrači koji su omladinski staž prošli igrajući za crveno-bele, i to je pravilo važilo sve do sada.

Ukoliko čelni ljudi šampiona odluče da prekrše ovo nepisano pravilo, novog kapitena treba tražiti upravo u Ranđeloviću.

Ukoliko budu rešili da nastave sa tradicijom, traku će dobiti ili Basta, ili Milovanović, obojica sa podjednakim šansama.

Međutim, može da se desi da se pruži prilika svim igračima da glasanjem odluče novog kapitena, iako je to malo verovatno.

Sačekajmo prvi meč crveno-belih, pa će sve biti daleko jasnije.

Bice Randja. Videce te!
Sta ej taj covek sve prebacio preko glave. Pa tri puta je bio drugi golman,i tri puta se vracao opet kao prvi golman. Prosle sezone taman potpise novi ugovor,siguran je na golu. Stojkovic je jos bio perspektivan...i kiksne posle 2-3 utakmice i opet klupa. I evo sad opet. :D:D
Cak je i Kocicu bio rezerva. Hahahaha! Mada, Kocic nije bio los dok je branio za nas.

Postojala je mogucnost da i Gaj napusti Zvezdu!
Nekoliko Francuskih prvoligasa je iskazalo interesovanje za njega,i saznaje se da je Stojkovic dobio konkretnu ponudu od jednog Francuskog tima,znatno vecu nego sto je bila za Bisevca.
Mozda je i lose prodavati toliko igraca,ali kada se uzme u obzir da je Gaj placen 200.000E. a vec sada posle mesec dana neko daje za njega oko 3.000.000E. nije ga lose prodati u zimskom prelaznom roku. Pogotovo kad se uzme u obzir da Gaj ima 28-29god.
Za dve sezone ga nece prodati za tu sumu. :-|

Đorđević: "Samo kada je otišao Žigić!"

Izuzev navijača, izjave bezmalo svih vodećih ljudi u našim klubovima, igrača i trenera na pitanje da li prate dešavanja u drugim klubovima su "da oni gledaju svoja posla".

Ovo se naročito odnosi na vodeća dva kluba u Srbiji - Partizan i Crvenu Zvezdu. Ipak, jedan igrač je crno-belih je komentarisao dešavanja u taboru "večitog rivala" pred kraj prelaznog roka.

Reč je o do skora regularnom članu reprezentatacije, Nenadu Đorđeviću, koji je istakao zadovoljstvo odlaskom Nikole Žigića iz redova crveno-belih.

"Samo kad je otišao Nikola Žigić! Poštujem Ailtona, gledali smo ga godinama u Bundes ligi, opak je igrač, ali samo kada je Žigić otišao, laknulo nam je. Godinama smo se u derbijima borili s njim, jako teško izlazili na kraj, nismo mogli da nađemo pravo rešenje. Veliki sam prijatelj sa Nikolom i srećan sam što je otišao, i zbog njega, ali i zbog nas. Sada imamo četiri derbija u sezoni, verujem da će se "kolo sreće" okrenuti," rekao je za "Večernje Novosti" Đorđević.

Đorđević je istakao da će se truditi da svojim partijama u dresu crno-belih zasluži poziv u reprezentaciju Haviera Klementea.

"Čekam da me selektor pozove, daću sve od sebe da se izborim za mesto, jer već pet-šest godina sam član reprezentacije, voleo bih da tu i ostanem," završio je stameni štoper.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back