Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аилтон представљен на Маракани
01.09.2006

Број на дресу - 33

Бразилски интернационалац Аилтон представљен је данас као ново појачање Црвене звезде. Искусни бразилски нападач је уговор са Црвеном звездом потписао на две године и према речима Драгана Стојковића, председника Црвене звезде, његовим доласком комплетирана је екипа за ову годину.

"Довели смо велико појачање. Задовољство ми је што смо довели играча екстра класе који ће сигурно допринети квалитету целог тима. Трудили смо се да све одласке играча надоместимо на прави начин и успели смо у својим намерама, на задовољство свих звездаша. Верујем да ће сви уживати у играма Аилтона који има право наступа одмах. Када ће бити у тиму, зависи од тренера", рекао је први човек Црвене звезде.

Бразилски ас каже да је за његов долазак у Црвену звезду пресудила жеља да доживи ново искуство и нове изазове.

"Знао сам да је Црвена звезда велики клуб и доста тога сам чуо о њој од српских играча у Немачкој. Жеља ми је да поновим добре игре из периода док сам био у Бундеслиги и освојим неки трофеј. За мене ће ово бити ново искуство и изазов. Један од разлога због којих сам дошао је и сјајна атмосфера на стадиону Црвене звезде у шта сам се уверио гледајући неки од вечитих дербија", изјавио је Аилтон који је имао и понуде из других клубова.

"У претходном периоду сам тренирао индивидуално и сигурно је да нисам у пуној форми. Желим што пре да се прикључим екипи и почнем са тренинзима како бих заиграио што пре. Зато не могу ни да обећам колико ћу дати голова у овој сезони", рекао је Бразилац који ће првих недеља свог боравка у Београду бити сам, а затим ће му се придружити супруга и деца који живе у Мексику.

Лична карта:

Аилтон Гонсалвеш да Силва
рођен 19. јула 1973. у Могеиро
Висина: 177 цм
Тежина: 74 кг
Каријера: Ипаранга, Интернасионал, Мођи Мирим, Санта Круз, Гуарани, УНАМ (Мексико), Вердер, Шалке, Бешикташ, Хамбургер

Уопште не изгледа као неки зајебант, али је подгојен као прасе, настави ли овако да се тови дуле вујошевић добија конкуренцију ;)

Prilozi

• IMG_7695ailton.jpg
    IMG_7695ailton.jpg
    44,9 KB · Pregleda: 3
  • IMG_7760ailton.jpg
    IMG_7760ailton.jpg
    35,3 KB · Pregleda: 3
bojan86:
Sad mi se jos vise svidja ovo pojacanje...posle njegovih izjava....

samo je problem sto lik hvali nase navijace i atmosferu a nema pojma da ga ceka 3.000 gledalaca na Marakani....ipak mislim da ce posle ovih pojacanja biti bar 5.000-8.000 navijaca...

Тешко, једино ако опет дође нека јака екипа, шта ћеш, лакше им да гледају кући и коментаришу на нету, нешто што прочитају са истог, него да издвоје 200 динара и дођу на Mаракану.

Tokan:
Тешко, једино ако опет дође нека јака екипа, шта ћеш, лакше им да гледају кући и коментаришу на нету, нешто што прочитају са истог, него да издвоје 200 динара и дођу на Mаракану.

Al najjace je sto se ti isti koji u zivotu nisu videli Marakanu najvise bune sto nema para i sto moraju da se prodaju igraci!

ZzZzZz:
Al najjace je sto se ti isti koji u zivotu nisu videli Marakanu najvise bune sto nema para i sto moraju da se prodaju igraci!

Uff kako me to nervira. Ja jeste da imam samo 14 godina, al svake nedelje izdvojim pare za Zvezdu. To kazem jednom mom vrshnjaku, bio sam protiv Hajduka, on se smeje... Kao gledam Hajduk... A onda kasnije taj isti ***** kako nas je Pixi unishtio i kako je rasprodao sve nashe igrache! Pa od chega klub da zivi ako mu je vec zao da svake nedelje izdvoji 200 dinara!?

ZzZzZz:

Ja se nisam bunila,ali sam od onih koji uzivo nisu videli Marakanu.To je samo zato sto sam maloletna i sto mojima ne pada na pamet da me puste da idem na Marakanu,medju one `ludake,koji bi mogli tamo da nas pobiju`.A dala bih sve sto imam da mogu da odem...Pa prema tome,iako nisam bila protiv prodavanja igraca,protivim se ovoj tvojoj recenici,jer svako ko je zeleo da vidi marakanu i zvezdu uzivo,a nije,ima pravo na svoje misljenje kao i svi drugi!

MadonnaGirl:
Ja se nisam bunila,ali sam od onih koji uzivo nisu videli Marakanu.To je samo zato sto sam maloletna i sto mojima ne pada na pamet da me puste da idem na Marakanu,medju one `ludake,koji bi mogli tamo da nas pobiju`.A dala bih sve sto imam da mogu da odem...Pa prema tome,iako nisam bila protiv prodavanja igraca,protivim se ovoj tvojoj recenici,jer svako ko je zeleo da vidi marakanu i zvezdu uzivo,a nije,ima pravo na svoje misljenje kao i svi drugi!

Mislio sam na one koji su u prilici da svakog vikenda idu na Marakanu, koji mogu da idu kad hoce ali pare bacaju na kladionice i druga sranja, pa se posle bune sto klub nema para i sto se prodaju igraci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back