- Poruka
- 23.504
www.fcslovanliberec.cz/diskuze/MadonnaGirl:E dajte ponovo onaj link za ceski forum!!!Izgubila sam ga negde medju ovim stranicama.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
www.fcslovanliberec.cz/diskuze/MadonnaGirl:E dajte ponovo onaj link za ceski forum!!!Izgubila sam ga negde medju ovim stranicama.........
bojan86:ovov nije tacno....verovao ili ne Castillo 200.000-300.000 evrica
a Ailton je dosao ili za 300.000 ili za Dz!!! (izvori pisu razlicito)
Tokan:Уопште не изгледа као неки зајебант, али је подгојен као прасе, настави ли овако да се тови дуле вујошевић добија конкуренцију
Tokan:Уопште не изгледа као неки зајебант, али је подгојен као прасе, настави ли овако да се тови дуле вујошевић добија конкуренцију![]()
,al ovaj igrac ce biti jedan od najbrzih igraca u ligi. 
ZzZzZz:Висина: 177 цм
Тежина: 74 кг
Pa mamu mu *****, nema bas toliko kila kol'ko izgleda!
bojan86:Sad mi se jos vise svidja ovo pojacanje...posle njegovih izjava....
samo je problem sto lik hvali nase navijace i atmosferu a nema pojma da ga ceka 3.000 gledalaca na Marakani....ipak mislim da ce posle ovih pojacanja biti bar 5.000-8.000 navijaca...
Tokan:Тешко, једино ако опет дође нека јака екипа, шта ћеш, лакше им да гледају кући и коментаришу на нету, нешто што прочитају са истог, него да издвоје 200 динара и дођу на Mаракану.
ZzZzZz:Al najjace je sto se ti isti koji u zivotu nisu videli Marakanu najvise bune sto nema para i sto moraju da se prodaju igraci!
ZzZzZz:Al najjace je sto se ti isti koji u zivotu nisu videli Marakanu najvise bune sto nema para i sto moraju da se prodaju igraci!
MadonnaGirl:Ja se nisam bunila,ali sam od onih koji uzivo nisu videli Marakanu.To je samo zato sto sam maloletna i sto mojima ne pada na pamet da me puste da idem na Marakanu,medju one `ludake,koji bi mogli tamo da nas pobiju`.A dala bih sve sto imam da mogu da odem...Pa prema tome,iako nisam bila protiv prodavanja igraca,protivim se ovoj tvojoj recenici,jer svako ko je zeleo da vidi marakanu i zvezdu uzivo,a nije,ima pravo na svoje misljenje kao i svi drugi!