Nevernik u to
Aktivan član
- Poruka
- 1.593
ZzZzZz:Rekao je Pixi nesto na foru da ce to drugo pojacanje da obraduje sve Delije!
Mozda je Pjanovic!
trebalo bi da bude koliko sam ja upoznat ili Ljuboja ili Goran Drulic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZzZzZz:Rekao je Pixi nesto na foru da ce to drugo pojacanje da obraduje sve Delije!
Mozda je Pjanovic!
Sad si mi dao shlagvort...bojan86:U pravu je chardzer....mi samo kukamo....a kad bismo svi dolazili na Marakanu i da na svakoj tekmi bude bar 30.000 ljudi...ne bi bilo potrebe od prodaje igraca....
winston:Bez obzira na to što u slučaju nekoliko igrača nismo mogli da dobijemo pun iznos transfera, finansijsko stanje kluba je sada znatno povoljnije. Mnogi će reći da nam je stalo samo do para, međutim, mi bez novca ne možemo dovesti kvalitetna pojačanja. Deo para uložili smo u Georgijeva, Gaja, pa i Bajevića, a deo ćemo odvojiti za dve bombe koje će odjeknuti tokom današnjeg dana. Prelazni rok ističe u ponoć i do tada ćemo dati sve od sebe da uspešno okončamo pregovore sa atraktivnim pojačanjima," rekao je za "Blic" Stojković.
-
Daj boze da je ovako,ali.......
Ono sto se sigurno zna jeste da je Piksi prije par sati bio u Podgorici!
Ako je bio u Podgorici da dovede "bomba pojacanje"onda tu nesto nije u redu.
Postoji mogucnost da je on bio potpuno zbog drugih razloga u PG ali ovde su TV objavili da je dosao po Burzanovica....Dali je to tacno ostaje da se vidi..Ne znam.

Drulicu Zvezda duguje preko pola miliona E.,to znam sigurno!68Charger440:Drulic bi bio odlicno pojacanje.
A pitanje je koliko bi igrao pored D(j)okica i Purovica. D(j)okic je siguran u prvih 11, a za Purovica nisam bas siguran.
Ako Purovic sada ne bude igrao...ja islim da ce da raskine ugovor.68Charger440:Drulic bi bio odlicno pojacanje.
A pitanje je koliko bi igrao pored D(j)okica i Purovica. D(j)okic je siguran u prvih 11, a za Purovica nisam bas siguran.
PLESsitnihDEMONA:Mozda je potpisao sa Dejom?![]()
![]()
![]()
И Југовић је почео да тренира Pazi ovako:Ja imam svoje misljenje koje ti je kristalno jasno:PIKSI JE ****** TESKI!!PLESsitnihDEMONA:Shale,ajde molim te ne keeenjaj vise.
Pocinjes da me nerviras,sa tim tvojim histericnim ispadima. Pricas kao da si se napio u kafani i vodis diskusiju sa nekim koga ne mozes da vidis jer si popio 10 piva.![]()
Sutra ces prvi da skocis i da vices da je Pixi legenda i **** palac...
Sto nisi tako pricao kada je ubedio Zigica da potpise jos 2 godine. Da nije toga bilo danas bi imali **** miliona evra od njega.
Sto nisi tako pricao kada smo uzeli duplu krunu?
Kada su dovedeni Gaj i Blazo,Tadeu?
Sada kada je potpisao Trisovic?
Imamo sve pobede na startu prvenstva,sto se nije desilo poslednjih ko zna koliko godina.
Ti si redovno poljuvao Jankovica. Na Kovacevica niko nije ni obracao paznju dok nije postao kapiten i dok sada nije dosao red da se proda.
Hoces da pricas tako i kada prodjemo Liberec?
Da iskopas raku coveku koji se svim silama trudi da klub izvuce klub iz govana? Treba da se stidis i da obrises ovaj post.
Zemunci mogu da kopaju grob onom mafijasu Karicu,jer ih je stvarno unistio...i bilo ga **** za Zemun ili bilo sta...kad je mafijas.
Stavljas Pixija i Karica mafijasha na isti kantar.
Najblaze receno je da se stidis onog sto si napisao!
shalle87:Pazi ovako:Ja imam svoje misljenje koje ti je kristalno jasno:PIKSI JE ****** TESKI!!
Niko ali NIKO od igraca koje ce eventualno dovesti NE MOGU NI NA KOJI NACIN da zamene ove koji su otisli!!!
Kakav bre Burzanovic,koji bre Castillo,jel ste vi ljudi normalni???Pun mi je ***** ove domace lige bre,koji je on uspeh imao???Uzeo je duplu krunu o ovoj budjavoj zemlji!!!I ti to nazivas uspehom,pored ovakvog Partizana!!!Ma puca mi za nasu ligu,HOCU REZULTATE U EVROPI!!!Necu bre vise da cekam,svi kazu nije vreme ovo,nije vreme ono...OVO JE TREBALO DA BUDE NASE VREME,ONO STO JE DZAJA GRADIO SVE OVE GODINE SAD JE TREBALO DA IZADJE NA POVRSINU,A ON JE SVE TO RASPRODAO!!!JEBI SE PIKSI!!!
shalle87:Pazi ovako:Ja imam svoje misljenje koje ti je kristalno jasno:PIKSI JE ****** TESKI!!
Niko ali NIKO od igraca koje ce eventualno dovesti NE MOGU NI NA KOJI NACIN da zamene ove koji su otisli!!!
Kakav bre Burzanovic,koji bre Castillo,jel ste vi ljudi normalni???Pun mi je ***** ove domace lige bre,koji je on uspeh imao???Uzeo je duplu krunu o ovoj budjavoj zemlji!!!I ti to nazivas uspehom,pored ovakvog Partizana!!!Ma puca mi za nasu ligu,HOCU REZULTATE U EVROPI!!!Necu bre vise da cekam,svi kazu nije vreme ovo,nije vreme ono...OVO JE TREBALO DA BUDE NASE VREME,ONO STO JE DZAJA GRADIO SVE OVE GODINE SAD JE TREBALO DA IZADJE NA POVRSINU,A ON JE SVE TO RASPRODAO!!!JEBI SE PIKSI!!!
Najzad si rekao ono sta ja pricam vec godinu dana ovde. Lova ne lezi u prodaji igraca nego u LS-a. Umesto da raspordaju igrace i pokupe sitninu bolje je da zadrze igrace a kajmak pokupe iz lige sampiona.ZzZzZz:Treba imati i PARE!!!
Da smo se plasirali u LS dobili bismo 7 miliona $ i plus 3 utakmice zagarantovano pun stadion!
Znaci eto ti oko 10 miliona $ i plus TV prenosi i ta sran.ja !
Ne bi bilo rasprodaje onda.
Taman da se rasproda ovo malo sta je ostaloPLESsitnihDEMONA:Zato postoje zimski prelazni rokovi...a bogami i letnji...koji gle cuda idu pre kvalifikacija za LS. ]
Problem je verovatno u tome sto imamo i bunimo se protiv rasprodaje tima. Obrni okreni rasprodat je skoro ceo tim.PLESsitnihDEMONA:Imate li vi,pojedini MOZGA!!! [/B]
tab503:Najzad si rekao ono sta ja pricam vec godinu dana ovde. Lova ne lezi u prodaji igraca nego u LS-a. Umesto da raspordaju igrace i pokupe sitninu bolje je da zadrze igrace a kajmak pokupe iz lige sampiona.
Tab,konacno neko ko misli kao i ja!Svaka cast!Stvarno sam poceo da se brinem:wink:tab503:Problem je verovatno u tome sto imamo i bunimo se protiv rasprodaje tima. Obrni okreni rasprodat je skoro ceo tim.
E ovo je stvarno vrhunac svega!!!Ako se ovo desi dizem ruke od Zvezde dokle god se nesto ne promeni!!!Pa njih dvojica zajedno ne vrede koliko jedan Bisevac,a kamoli Kovachevic!!!i stari su ko Biblija,obojica imaju po 35 godina!!!Od danas bojkotujem sve Zvezdine utakmice,dok ovaj ****** ne ode iz Zvezde!!!Mars iz Zvezde,gnjido jedna!!PLESsitnihDEMONA:Bomba!!!
Djovani i Djorjdevic u Zvezdi
Kako izvestavaju pojedini grcki mediji trener Crvene Zvezde Dusan Bajevic je iskoristio pauzu u sampionatu Srbije da odleti u Grcku na pregovore sa svojim bivsim klubom Olipijakosom oko dovodjenja Djovanija,nekadasnjeg igraca Barselone,koga navijaci Zvezde dobro pamte iz dvomeca od pre nekoliko godina u tadashnjem Kupu pobednika kupova, i naseg sada vec bivseg reprezentativca Predraga Djordjevica.
S obzirom da se zna koliki je Bajevicev ugled u Grkoj,a posebno u Olimpijakosu,grcki mediji vec kao gotovu stvar pominju prelazak Predraga Djordjevica i Djovanija u Zvezdu. Djovani vec neko duze vreme nije u prvom timu,dok je Predrag Djordjevic kod celnika Olimpijakosa izrazio zelju da karijeru zavrsi u klubu u kome je ponikao.
Mediji pominju da ce oba fudbalera ugovor potpisati u Atini,a da ce u Beograd stici do kraja nedelje. Finansijski detalji nisu saopsteni,ali se spekulise o cifri od oko 800 000 evra za oba igraca.
![]()