Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojan86:
U pravu je chardzer....mi samo kukamo....a kad bismo svi dolazili na Marakanu i da na svakoj tekmi bude bar 30.000 ljudi...ne bi bilo potrebe od prodaje igraca....
Sad si mi dao shlagvort...
Neko je jednom izjavio...da je Zvezdi potrebno da na svakoj utakmici ima minimum 20ak hiljada navijaca da bi klub mogao normalnije da finkcionise i da duze zadrzi igrace.
20 000 ljudi za BG nije nista. Ali ljudi nece da dodju.
Ko voli Zvezdu neka izdvoji po 200 dinara (sever) ili 300 din (zapad ili istok,nemam pojma koliko su,jer me te tribine nisu nikada ni zanimale) ...i to samo 16 puta u sezoni.
Gomila ljudi,gomila VAS...PROVERENO ZNAM,baca mnogo vece pare na kladionici preko vikenda ili na poker aparate (budala uvek ima).
Pa se malo zrtvujte...uskratite glad svojih poroko i pomognite klubu.

winston:
Bez obzira na to što u slučaju nekoliko igrača nismo mogli da dobijemo pun iznos transfera, finansijsko stanje kluba je sada znatno povoljnije. Mnogi će reći da nam je stalo samo do para, međutim, mi bez novca ne možemo dovesti kvalitetna pojačanja. Deo para uložili smo u Georgijeva, Gaja, pa i Bajevića, a deo ćemo odvojiti za dve bombe koje će odjeknuti tokom današnjeg dana. Prelazni rok ističe u ponoć i do tada ćemo dati sve od sebe da uspešno okončamo pregovore sa atraktivnim pojačanjima," rekao je za "Blic" Stojković.
-
Daj boze da je ovako,ali.......
Ono sto se sigurno zna jeste da je Piksi prije par sati bio u Podgorici!
Ako je bio u Podgorici da dovede "bomba pojacanje"onda tu nesto nije u redu.
Postoji mogucnost da je on bio potpuno zbog drugih razloga u PG ali ovde su TV objavili da je dosao po Burzanovica....Dali je to tacno ostaje da se vidi..Ne znam.

Mozda je potpisao sa Dejom? :lol: :lol: :lol:

68Charger440:
Drulic bi bio odlicno pojacanje.

A pitanje je koliko bi igrao pored D(j)okica i Purovica. D(j)okic je siguran u prvih 11, a za Purovica nisam bas siguran.
Ako Purovic sada ne bude igrao...ja islim da ce da raskine ugovor.
Ma Kakav Djokkic...taj Djokkic je pokazao da je zonska treca liga protiv Milana. Dzaba mu onaj gol. Veze nije ima.

Jedan je Purovic Milan!!!

PLESsitnihDEMONA:
Shale,ajde molim te ne keeenjaj vise.
Pocinjes da me nerviras,sa tim tvojim histericnim ispadima. Pricas kao da si se napio u kafani i vodis diskusiju sa nekim koga ne mozes da vidis jer si popio 10 piva. :lol:
Sutra ces prvi da skocis i da vices da je Pixi legenda i **** palac...
Sto nisi tako pricao kada je ubedio Zigica da potpise jos 2 godine. Da nije toga bilo danas bi imali **** miliona evra od njega.
Sto nisi tako pricao kada smo uzeli duplu krunu?
Kada su dovedeni Gaj i Blazo,Tadeu?
Sada kada je potpisao Trisovic?
Imamo sve pobede na startu prvenstva,sto se nije desilo poslednjih ko zna koliko godina.
Ti si redovno poljuvao Jankovica. Na Kovacevica niko nije ni obracao paznju dok nije postao kapiten i dok sada nije dosao red da se proda.
Hoces da pricas tako i kada prodjemo Liberec?
Da iskopas raku coveku koji se svim silama trudi da klub izvuce klub iz govana? Treba da se stidis i da obrises ovaj post.
Zemunci mogu da kopaju grob onom mafijasu Karicu,jer ih je stvarno unistio...i bilo ga **** za Zemun ili bilo sta...kad je mafijas.
Stavljas Pixija i Karica mafijasha na isti kantar.
Najblaze receno je da se stidis onog sto si napisao!
Pazi ovako:Ja imam svoje misljenje koje ti je kristalno jasno:PIKSI JE ****** TESKI!!
Niko ali NIKO od igraca koje ce eventualno dovesti NE MOGU NI NA KOJI NACIN da zamene ove koji su otisli!!!
Kakav bre Burzanovic,koji bre Castillo,jel ste vi ljudi normalni???Pun mi je ***** ove domace lige bre,koji je on uspeh imao???Uzeo je duplu krunu o ovoj budjavoj zemlji!!!I ti to nazivas uspehom,pored ovakvog Partizana!!!Ma puca mi za nasu ligu,HOCU REZULTATE U EVROPI!!!Necu bre vise da cekam,svi kazu nije vreme ovo,nije vreme ono...OVO JE TREBALO DA BUDE NASE VREME,ONO STO JE DZAJA GRADIO SVE OVE GODINE SAD JE TREBALO DA IZADJE NA POVRSINU,A ON JE SVE TO RASPRODAO!!!JEBI SE PIKSI!!!

shalle87:
Pazi ovako:Ja imam svoje misljenje koje ti je kristalno jasno:PIKSI JE ****** TESKI!!
Niko ali NIKO od igraca koje ce eventualno dovesti NE MOGU NI NA KOJI NACIN da zamene ove koji su otisli!!!
Kakav bre Burzanovic,koji bre Castillo,jel ste vi ljudi normalni???Pun mi je ***** ove domace lige bre,koji je on uspeh imao???Uzeo je duplu krunu o ovoj budjavoj zemlji!!!I ti to nazivas uspehom,pored ovakvog Partizana!!!Ma puca mi za nasu ligu,HOCU REZULTATE U EVROPI!!!Necu bre vise da cekam,svi kazu nije vreme ovo,nije vreme ono...OVO JE TREBALO DA BUDE NASE VREME,ONO STO JE DZAJA GRADIO SVE OVE GODINE SAD JE TREBALO DA IZADJE NA POVRSINU,A ON JE SVE TO RASPRODAO!!!JEBI SE PIKSI!!!

Stvarno preterujes. Pa sta si mislio, da ce Zvezda narednih 5 godina da drzi ovaj tim? Piksi od kada je dosao je pokupao sve sto vredi u nasoj ligi, cak je doveo pojacanja i iz drugih liga. Kako od njega ocekujes da plati to? Sa posetom od 2,000 gledaoca po utakmici?

Piksijeva pojacanja:
-Tadeu(doveden za sitninu,ne igra)
-Suzuki(doveden da bi se Piksi&co i dalje vozikali Toyotama,koja by the way ne daje ni evra za pojacanja,znaci marketinski potez,ne igra)
-Georgijev(dobar je iskljucivo za nasu ligu,protiv Milana je pokazao gde je sve busan i koliko zaista vredi)
-Gaj(videcemo kakvo ce on biti pojacanje,po meni je dobar,skidam kapu,ali uzevsi u obzir prodaju Bisevca i Dudica-TRUBA)
-Trisovic(decko igra na poziciji Perovica,koji jednostavno MORA igrati jer mu je manager Dika,a levog beka igra Andjelkovic koji SABIJA,povrh svega potpisao je na TRI godine,sto znaci da posle prve pali)
Eto vam vasa pojacanja i vas jebeni Piksi!**** vas on sve u dupe!

shalle87:

Шале, мало олади. Не могу ти резултати тако брзо и тако лако. Очигледно је да Пикси хоће да се реши свих уговора које је Џаја направио, јер иду на штету Звезде, пола пара иде неком другом уместо Звезди. Он за разлику од Џаје, кад прода неког нађе му и замену. Нико не воли распродају али то је неминовност. Зато сви на стадион да пружимо подршку нашој Звезди.

ZzZzZz:
Treba imati i PARE!!!
Da smo se plasirali u LS dobili bismo 7 miliona $ i plus 3 utakmice zagarantovano pun stadion!
Znaci eto ti oko 10 miliona $ i plus TV prenosi i ta sran.ja !
Ne bi bilo rasprodaje onda.
Najzad si rekao ono sta ja pricam vec godinu dana ovde. Lova ne lezi u prodaji igraca nego u LS-a. Umesto da raspordaju igrace i pokupe sitninu bolje je da zadrze igrace a kajmak pokupe iz lige sampiona.
PLESsitnihDEMONA:
Zato postoje zimski prelazni rokovi...a bogami i letnji...koji gle cuda idu pre kvalifikacija za LS. ]
Taman da se rasproda ovo malo sta je ostalo ;)
PLESsitnihDEMONA:
Imate li vi,pojedini MOZGA!!! [/B]
Problem je verovatno u tome sto imamo i bunimo se protiv rasprodaje tima. Obrni okreni rasprodat je skoro ceo tim.

tab503:
Najzad si rekao ono sta ja pricam vec godinu dana ovde. Lova ne lezi u prodaji igraca nego u LS-a. Umesto da raspordaju igrace i pokupe sitninu bolje je da zadrze igrace a kajmak pokupe iz lige sampiona.

To je i bio cilj. Prodani su Stojkovic i Dudic, tek toliko da se prezivi. I plan je bio plasman u Ligu Sampiona, zato je Piksi i doveo pojacanja i ostavio vecinu igraca.

Medjutim, kad je taj plan prodao - krenula je prodaja.

Bomba!!!

Djovani i Djorjdevic u Zvezdi

Kako izvestavaju pojedini grcki mediji trener Crvene Zvezde Dusan Bajevic je iskoristio pauzu u sampionatu Srbije da odleti u Grcku na pregovore sa svojim bivsim klubom Olipijakosom oko dovodjenja Djovanija,nekadasnjeg igraca Barselone,koga navijaci Zvezde dobro pamte iz dvomeca od pre nekoliko godina u tadashnjem Kupu pobednika kupova, i naseg sada vec bivseg reprezentativca Predraga Djordjevica.
S obzirom da se zna koliki je Bajevicev ugled u Grkoj,a posebno u Olimpijakosu,grcki mediji vec kao gotovu stvar pominju prelazak Predraga Djordjevica i Djovanija u Zvezdu. Djovani vec neko duze vreme nije u prvom timu,dok je Predrag Djordjevic kod celnika Olimpijakosa izrazio zelju da karijeru zavrsi u klubu u kome je ponikao.
Mediji pominju da ce oba fudbalera ugovor potpisati u Atini,a da ce u Beograd stici do kraja nedelje. Finansijski detalji nisu saopsteni,ali se spekulise o cifri od oko 800 000 evra za oba igraca.

:D:D:D

PLESsitnihDEMONA:
Bomba!!!

Djovani i Djorjdevic u Zvezdi

Kako izvestavaju pojedini grcki mediji trener Crvene Zvezde Dusan Bajevic je iskoristio pauzu u sampionatu Srbije da odleti u Grcku na pregovore sa svojim bivsim klubom Olipijakosom oko dovodjenja Djovanija,nekadasnjeg igraca Barselone,koga navijaci Zvezde dobro pamte iz dvomeca od pre nekoliko godina u tadashnjem Kupu pobednika kupova, i naseg sada vec bivseg reprezentativca Predraga Djordjevica.
S obzirom da se zna koliki je Bajevicev ugled u Grkoj,a posebno u Olimpijakosu,grcki mediji vec kao gotovu stvar pominju prelazak Predraga Djordjevica i Djovanija u Zvezdu. Djovani vec neko duze vreme nije u prvom timu,dok je Predrag Djordjevic kod celnika Olimpijakosa izrazio zelju da karijeru zavrsi u klubu u kome je ponikao.
Mediji pominju da ce oba fudbalera ugovor potpisati u Atini,a da ce u Beograd stici do kraja nedelje. Finansijski detalji nisu saopsteni,ali se spekulise o cifri od oko 800 000 evra za oba igraca.

:D:D:D
E ovo je stvarno vrhunac svega!!!Ako se ovo desi dizem ruke od Zvezde dokle god se nesto ne promeni!!!Pa njih dvojica zajedno ne vrede koliko jedan Bisevac,a kamoli Kovachevic!!!i stari su ko Biblija,obojica imaju po 35 godina!!!Od danas bojkotujem sve Zvezdine utakmice,dok ovaj ****** ne ode iz Zvezde!!!Mars iz Zvezde,gnjido jedna!!

shale mislim da preterujes...ali to je tvoje misljenje i tvoja odluka...

Sto se tice ovog dvojca iz Olimpijakosa...tesko da mogu da poverujem u to...ako je to stvarno istina...bilo bi super...
Nisam za dovodjenje ovog crnogorca Burzanovica....ekvadorac je mozda i ok pojacanje...Djordjevic odlicno igra...odlicno proigrava...Djovani....iskren da budem, nisam ga pratio poslendjih godina...ali takvo ime ce svakako dobro doci Zvezdi...

Sto se tice Pixija...podrzavao sam ga cak iako je prodavao sve ove igrace...medjutim sada...daleko od toga da ga ne podrzvam, ali mi je malo poljualjuao moje poverenje...ali opet stojim iza toga..da mu treba pruziti sansu...nadam se da ce da izdigne ovu zvezdu...i da nece vise biti prosecan balakanski klub kao sto je parizan, dinamo, hajduk...itd...da ce poci koracima Steaue...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back