Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio sam na utakmici danas pa da prenesm utiske, laka i rutinska pobeda Zvezde, ali igra nisto posebno, mada objektivno i nije trebalo. Na severu nas je bilo oko 2,3 hiljade mozda i vise, navijalo se solidno, na trenutke odlicno. Transparenti sa porukama, za "redovne" navijace: "Звезда се воли свакога дана, а не само против Милана` kao i "Упаљена бакља 20 дана затвора - обијена трафика фотеља министра" Policija je sve snimala, pa su i oni bili prozivani, sve u svemu lepo i zanimljivo vece.

Evo nekih komentara sa b92 da se smejete :

E GROBLJE IMAM DRUGA IZ MALOG MOKROG LUGA ZOVU GA MIRKO SHEVCENKO PA AKO VAS ZANIMA
PS. ON ODMALENA NAVIJA ZA PENALTIZAN TO VAM JE PREDNOST PA AKO VAS ZANIMA MOZE DA VAM ZAMENI BUGARSKOG BEBETA
(NJEMU NE TREBA PLATA SAMO MU DATE 2 LITRA PIVA DNEVNO I DA VIDITE KAKO CE DA IGRA KO SHEVA OZBILJNO
(ZVEZDA SHAMPION, 27. avgust 2006 21:15)

"zvezda veceras x-1,gol u 96.min iz osamnaesterca!!sram vas bilo,pa posle mi namestamo,pa sto onda ne namestismo i ovu"
HAHAAHAH pa vi ste pobedili bezaniju a gubili ste 3:1 Ocajni ste breeeeeeee ocajni zvezda sampion zvezda sampion
(Silja, 27. avgust 2006 20:38)

E moji grobovi... mnogo ste JAdni! Zvezda u 65. minutu vodi sa 3:0 bez "osamnaesteraca"! Cak je i motka Blago dao gol... a i cepanica od 2,02m!!! Vi ni nemate centarfora,odbrana vam je suplja a uprava...necu da psujem! Zasto Zvezda prodaje igrace??? Zato sto su dobri, pa ljudi hoce da ih kupe!!! A vi ne mozete jos od doba Kezmana nikog da prodate kako valja osim u Saturn, Krila Sojvjetov i ostale renomirane evropske velikane! Kralja vam ni Timok ne bi uzeo pa makar ga davali na poklon... ZVEZDA ZAUVEK
(Laffinho, 27. avgust 2006 21:05)

Topalovici, gde se zagubiste? Kad smo izgubili od tamo nekog Milana, vi zajahaste po internetu. Sad vas nema, pa se pitam da niste nacisto skrenuli. Mislim s puta iz Novog Sada. Mozda pijete u Pazovi, placete u Batajnici, krijete se po Zemun Polju? Bojite se da vas neko ne prepozna, ukaze vam prvu pomoc, udeli reci utehe? Ja bih stvarno voleo da vas nadju, da vas vidim na sledecem derbiju. Onako tuzne, kao na pogrebu!
(Senjak Rules OK, 27. avgust 2006 21:55)

1988 UC R1
KS Flamurtari Vlorë Alb
Partizan Belgrade YUG
2-0 1-2

Skinuo sam sa nekog sajta, mora da je neka greska, pa nisu ih valjda Albanci izbacivali te godine kada smo mi Realu dali kuci 4 komada.
(Marko, 27. avgust 2006 22:33)

Mislim da je pogresno sladiti se neuspesima protivnika. Posebno kad je rec o Partizanu. Zasto? Zato sto je njihov danasnji tim, objektivno gledano, jedan od najslabijih u ligi. Fali im sve, od golmana do spica. Jesu napaljeni, ali su losi. Navijaci Zvezde treba da obrate vecu paznju timovima kakvi su, na primer, OFK Beograd, Bezanija, pa i Mladost iz Apatina. Jeste da nemaju Jesica na klupi, ali su puni entuzijazma.
(Analiticar, 27. avgust 2006 19:26)

POzdrav svima. Liberec ce verovatno da zvezdu pobedi vi ovde pisete da nema ni jednog poznatog igraca ali verujte mi da ni mi u libercu nepoznajemo ni jednog igraca zvezde. i gledao sam koliko utakmnica zvezde i liberec igra bolji futbal myslim po lepoti. i taj pobedag zvezde sa 3 : 0 je bio protiv drugog timu liberca igrali su samo dva igraci iz prvog tima.

@MirkoMM

Pa ne pobeđuju uvek ekipe koje igraju LEP fudbal...Zvezda uvek ide na pobedu a ne na lepotu igre...
Pa normalno da niste čuli ni za jednog Zvezdinog igrača kao ni mi za vaše...pogrešno si razumeo...mi smo mislili da Liberec nema ni jednu veliku igračku zvezdu u timu...nego su svi podjednaki, za razliku od Zvezde, koja ima Žigića, Georgijeva, Bastu...

Bolji će da pobedi....a ja verujem da je to Crvena Zvezda!

Mirko Ahoj! :-D

MirkoMM:
POzdrav svima. Liberec ce verovatno da zvezdu pobedi vi ovde pisete da nema ni jednog poznatog igraca ali verujte mi da ni mi u libercu nepoznajemo ni jednog igraca zvezde. i gledao sam koliko utakmnica zvezde i liberec igra bolji futbal myslim po lepoti. i taj pobedag zvezde sa 3 : 0 je bio protiv drugog timu liberca igrali su samo dva igraci iz prvog tima.
Mirko, drago nam je svima da si se javio na naš Forum. Voleo bih da malo posetiš i zvanični sajt Crvene Zvezde. Ili sajt naših navijača

www.delije.net

tam máš i otkaz na oficijálný sajt Crvene Zvezdy. Vzhledem k tomu že srpštinu umíš, pochopiš ihned velki rozdil mezi našimi kluby. Zvezda je velkoklub a to jsi už zjistil i na vašem sajtu FK Slovan Liberec.

Povratak Pjanovića?!

Mihajlo Pjanović mogao bi ponovo da obuče dres Crvene Zvezde! Odlični napadač, nekada i reprezentativac, nije u prvom planu trenera moskovskog Spartaka, te je u potrazi za novim klubom.

Kao jedno od rešenja spominju se crveno-beli, koji će zasigurno dovesti jednog napadača ukoliko Nikola Žigić napusti klub.

Pjanović je jedan od najboljih strelaca u istoriji domaće lige po raspadu nekadašnje SFRJ, a bio je najubojitiji napadač Crvene Zvezde nekoliko godina zaredom.

Nema sumnje da bi dolaskom odličnog napadača na Marakani nadomestili odlazak Žigića.

shalle87:
Povratak Pjanovića?!

Mihajlo Pjanović mogao bi ponovo da obuče dres Crvene Zvezde! Odlični napadač, nekada i reprezentativac, nije u prvom planu trenera moskovskog Spartaka, te je u potrazi za novim klubom.

Kao jedno od rešenja spominju se crveno-beli, koji će zasigurno dovesti jednog napadača ukoliko Nikola Žigić napusti klub.

Pjanović je jedan od najboljih strelaca u istoriji domaće lige po raspadu nekadašnje SFRJ, a bio je najubojitiji napadač Crvene Zvezde nekoliko godina zaredom.

Nema sumnje da bi dolaskom odličnog napadača na Marakani nadomestili odlazak Žigića.
Mislim da nam Pjanovic UOPSTE ne treba!!!

@Bojan

Ma kapiram ja sve to. On je bio odlichan dok je igrao za nas. Nemam sta da mu za merim,ali uvek sam skeptican kada su u pitanju igraci koji se vracaju iz inostranstva.
A pjana nije bas nesto pokazao preko. Moze da pomogne,ali...pitanje je koliko...u svakom slucaju,ako dolazi kao slobodan igrac,vredi ga probati.
Video si kako je bilo sa Mladenovicem.

Da, sa Mladenovicem i nije bilo bas uspeno...mada sam ja navijao da se on vrati...ali bila je greska..

Ja vec par godina "navijam" da nam se vrati Bunjevcevic...mada su ga sad vec stigle godine...
Ne bi imao nista ni protiv Drulica a ni protiv Acimovica...samo sto je Acimovic mnogo dobar u Lilu (mada je sad povredjen) i nemamo para za njega...

A za ostale....niko mi ne pada na pamet u ovo trenutku...

Pjanovic je par godina vec u ruskom sampionatu medju najboljim strelcima...mada je povremeno zapadao u neke krize...ali opet...sad kad ode Zigic...imacemo dva dobra centarfora D(jokic) i Purovic...ovaj Raskovic me podseca na Nenada Stojanovica...sa klupe kad god udje da gol...a ovako...malo teze...tacno jos jedan ok centarfor i bice ok...

Po meni je Milijas bio jedan od najbolji igraca prosle sezone...dosao je na zimu i nadavao se golova i asistencija...i nekako je siguran...i odlicno je odigrao na evropskom prvenstvu...i bolji je od "mog" Marka Perovica, (heheh cak sam uspeo i to da priznam :-)) ali stvarno mi nije jasno zasto ne dobija sansu kod Bajevica...mada naseg trenera apsolutno podrzavam, sto se tice svih poteza, za sad :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back