Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tokan:
@v.v.ilic. koje je tvoje realno misljenje o njima ( Liberecu) ?? TI si dobro upucen u njihovu ligu, pa me interesuje kakve su Zvezdine sanse, ko im je najbolji itd...
Realno: Meč odigran na neutralnom terenu bez prisustva gledalaca, ali zvaničan u nekom takmičenju, završava se nerešeno.

Meč u Libercu gubimo jedan razlike.

Meč u Beogradu, sa punom Marakanom dobijamo sa 4 razlike.

Naravno, utakmice se mogu i završiti sasvim drugačije. Ovo je moje objektivno i realno mišljenje.

bojan86:
Pa ja garantujem da na Marakani nece biti 55.000 navijaca...bice negde oko 30.000, 40.000 maximalno...

A reci nam po kavlitetu igraca ko je bolji mi ili oni...!?

Nema veze što Marakana možda neće biti puna. Dovoljno je da bude pun sever!!!

Uporedjivati igrače ponaosob je nemoguće. Imaju visoko školovane fudbalere, mislim fudbalski školovane, koji su svo redom počinjali da igraju fudbal od 5-7 godine i neprestano bili u rukama dobrih trenera a takmičarske utakmice igraju već od 6-te godine.
Češka ima preko 550.000 registrovanih fudbalera od 5-te do 50-te godine.( Tu spadam i ja koji sam preko te granice ali ne igram aktivno. :wink: Ponekad uzmen zastavicu i sudim kao linijski sudija)

Od njihovih igrača lično poznajem Milana Matulu i Tomáša Frejlacha koji je iz Kolina. Obojica su igrali u klubovima u kojima je igrao i moj sin Stefan kome je sada 17 god i igra za omladince FK Kolin do 18 god. Milan je od Stefana stariji 4 a Tomáš 3 godine.
Tomáš je dokonce išao sa Stefanom u istu srednju školu ali u različite razrede, naravno.

bojan86:
Thanx for information :-D

Valjda ce neki od njih da dodju ovde...

Voleo bih da odem na gostovanje kad Zvezda bude igrala tamo!

Ilicu jel ti ides!?

Na gostovanje dodji videćemo se tamo pa da zajedno navijamo. Ide nas Srba odavde dosta. Ja karte mogu da nabavim preko jednog omladinca iz Kolina koji igra za Liberečke omladince.
Inače Liberec omladinci dolaze kod nas u Kolin u subotu 9.seprembra. Razbićemo ih. Kolin je u ligi Prvi sa 6 bodova i gol razlikom 3:0 iz dve utakmice.

Trišović u Zvezdi

Novi reprezentativac Srbije Aleksandar Trišović mogao bi početkom sledeće nedelje da postane član Crvene zvezde. Trišović je napustio svoj dosadašnji klub, ukrajinski Krivbas, i u nedelju će doputovati u Beograd.

“Odradio sam trening i pozdravio se sa ekipom, a u nedelju posle podne sam u Beogradu. Klubopvi su se dogovorili, ostalo je da ja i Zvezda napravimo sporazum. Biće mi čast i zadovoljstvo da nosim dres Zvezde“, rekao je Trišović za „Sportski žurnal”.

Trišović je pre odlaska u Ukrajinu igrao za OFK-a Beograd. Nedavno je debitovao za "A" reprezentaciju Srbije i postigao gol protiv Češke.

Napisao ti je: Zašto bi smo morali da se bojimo? Mislim da ćemo tamo da pobedimo, Slovan 2:0,***** ciganske :lol:
Ali ovoj terminologiji je doprinro onaj "Grobar" koji je počeo da upotrebljava uvredljive reči na naš račun. Inače Česi su, verujte mi, veoma pristojni na svojim temema. Ovakve izraze nikada ne upotrebljavaju. Tom "grobaru" sam tamo napisao par reči na srpskom.

E ovo moram da napisem, umro sam od smeha kad sam citao jedan komentar grobara na sajtu sportske centrale...

da ne citiram...nego kaze odprilike ovako...

--- Pa ljudi vec se zna da je namestno... Sta ce Kostunica na utakmici Zvezde protiv Milana. STO NIJE DOSAO PROTIV PETRZALKE (?????? :shock: :lol: :lol: :lol:) sta ima vise da se igra kad se zna da je KOSTUNICA kupio Zvezdi prvenstvo!

heheh....stvarno ima ludih ljudi... STO NIJE BIO PROTIV PETRZALKE...ko da moze da se poredi Milan i Petrzalka...a i Kostunica navija za Zvezdu sto bi dolazio na JNA, kao sto Tadic navija za Partizan, pa sta... a ono da je Kostunica kupio prvenstvo....to je jos ludje...heheh :lol:

bojane evo jos jednog bisera :lol:

Pixi prodo Biševca i već sve pare ulaže da uništi Partizan, PLATIO JE SUDIJE I DAO PARE IGRAČIMA VOJVODINE DA POBEDE PARTIZAN, a u svemu je učestvovao Mihajlović, cigan stari, teraćemo se po sudovima, kako nije sramota da navijači na tribinama pišu onakve stvari za najbolju upravu u Srbiji, pa on nas je uveo u ligu šampiona, kakvi ste vi bolidi nikad on neće otići.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back