Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Nije Everton plav. Ja u Liverpulu kupio njihov šal, crveno-beli pa sve puca. Plava mu je možda rezervna kao što je bila i Zvezdi nekad. Sad ne znam rezervnu Zvezdinu!?!?

ilicu,
tebi je sve crveno, :shock:
pa i onaj gej je malo crven ;)

a da ne pise na tom evertonovom salu ''liverpool'' ;)

ma razumem, trazio si crveni evertonov sal,
a oni ti uvalili liverpulov

cisto zbog ostalih,koje si zbunio :lol:

evertonro3.jpg

Pošalji mi adresu ja ću ti šal poslati u Tampu. Ovo što si pokazao je neki vijetnamski falsifikat. Ovde u Češkoj toga ima koliko hoćeš. :P :P :P :P
PS:
Idi na temu LIVERPUL, na strani 2 imaš moje utiske sa utakmice kada smo ih tukli 2:1 :P
Piše nešto i o tom šalu. :wink: Napisano 04.06.2006 u 23:25 :o

Почела продаја улазница за меч са Миланом
18.08.2006

Гужва на благајнама

Знатно пре петка у 10 часова, када су отворене благајне стадиона Црвене звезде, створио се велики ред који чине навијачи који желе да купе улазнице за реванш сусрет трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Милана.

Колона пред благајнама нашег стадиона почела је да се формира већ у четвртак увече, а у петак у зору је врло велики број навијача стрпљиво стајао у реду чекајући да се домогне драгоцених улазница.

У петак око 9 часова, када су снимљене фотографије које видите, неколико хиљада људи је стајало у реду нестрпљиво ишчекујући да почне продаја улазница чије су цене 800 динара за северну и јужну трибину, 2000 за источну и 2500 динара за западну трибину.

Ja isto nisma nabavaio kartu.
Shalle je nabavio ,jer je cekao celu noc i sutra dan do podne u redu ispred blagajne.
Ja cu da probam da se od ponedeljka suhjam oko Marakane,mozda uletim za nesto.
Cuo sam da karte koje su trebovane,a ne podignu se tokom vikenda,da ce biti pustene u prodaju u ponedeljak.
Opet se nadam da cu an dan utakmice naci kartu po ceni,jer je najavaljen TV prenos.
Ne placam kartu vise od njene prave cene. Zabole me patka sto je to Milan.
Joksa ne mogu da nadjem jer je u karantinu i na fon mu se javlja neki drug koji je prilicno mutav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back