M.DuLe
Zainteresovan član
- Poruka
- 422
Ljudi ne znam zashto ste toliki baksuzi, ovo je strava rezultat!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M.DuLe:Ljudi ne znam zashto ste toliki baksuzi, ovo je strava rezultat!
PLESsitnihDEMONA:Madona,jel istina ovo sto Ljuba kaze?![]()
![]()
![]()
:wink:
Маракана...8-)Gde da igra,pored Milovanovica,Jankovica,Blaza Bugarina,pa i Kovacevica...pa i onog SHABAN Krivokapica,Trajkovica. Koja gomila igraca sredine terena.68Charger440:A zna li neko sta je sa Milijasom? Nesto ne igra mnogo kod Bajevica.
Ipak Njukasl nije Milan!Detroit:I Newcastle je vodio 1:0 .......![]()
PLESsitnihDEMONA:Gde da igra,pored Milovanovica,Jankovica,Blaza Bugarina,pa i Kovacevica...pa i onog SHABAN Krivokapica,Trajkovica. Koja gomila igraca sredine terena.
Stvrano je trebao da ubaci Milijasha,umesto Krivokapica,protiv Milana
v.v.ilic:Nije to blago nama Srbima. To je blago njima obrazovanima. Završili su neke brzometne kurseve umesto škole i komentarišu zbivanja u svetskom sportu. Bilo bi dobro tim mulama pokazati stado kome pripadaju.
Ovde sam iskakao iz kože zbog kvizova na TV u kojima je Tesla Hrvat a to im čak stoji i u enciklopediji. I misliš da je vredelo što sam pisao gen.direktoru televizije da ga upozorim na obrazovanje sastavljača kvizova? Nije, nego su u sledećem kvizu ponovili istu stvar a ja sam morao da uzimam lekove za smirivanje živaca. A po "pički" su dobili Česi oko mene.
PLESsitnihDEMONA:Madona,jel istina ovo sto Ljuba kaze?![]()
![]()
![]()
v.v.ilic:Niste, verovatno. On je gledao Zvezdu a ti Milan. :wink:
Za koga si navijala?![]()

E, onda mi vrati ona srca što sam ti poslao!!!MadonnaGirl:Pa,sta ja znam, nesto sam razmisljala da navijam za zvezdu,ali je ipak prevagnuo Milan!!!![]()
![]()
![]()

68Charger440:Stvarno blago nama Srbima. Sa eurosport.com. Obratite paznju na deo u bold.
MILAN TAKE ADVANTAGE
Milan took full advantage of being reinstated in the Champions League by beating Red Star Belgrade 1-0 at the San Siro.
The Italian club completely outclassed their Russian opponents but will rue a host of missed chances. Filippo Inzaghi got the decisive goal in the 22nd minute from all of eight yards.
Brazilian full-back Cafu was in inspired form making multiple runs down the Milan right. Yet it was his International team-mate who created the goal after turning on the edge of the area and releasing Inzaghi who made no mistake.
Red Star goalkeeper Randjelovic was the reason that the Russian club still have a glimmer of hope in the return leg after producing a string of great saves. Firstly with his feet from Gilardino, who was four yards out and then the keeper made two stops in a minute from Gilardino and then Seedorf, midway through the second half.
Milan will now travel to Russia hot favourites to progress to the group stages but Belgrade will be pleased to have come away from the San Siro only a goal down.
„It went better than anyone would have really expected given that they had been training for two months for this game and we've had 10 days together,” Inzaghi said after the match.
„It would have been nicer if we could have got another goal or two because we will really have to battle it out over there in the return leg.”
PLESsitnihDEMONA:
1.Sa pvakve gluposti NOVINAR treba da dobije OTKAZ,a glavni urednik posto otpusti tog novinara (zbog nedostatka OPSTEG obrazovanja) da podnese ostavku na to mesto.
2.Ma nista me to ne cudi. U Kini,recimo neki jos misle da SFRJ postoji. A nekad se malo zamisle kada im kaze da je Srbija u Evropi. Stanu da razmisle gde bese Evropa.