Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Морао сам да изађем из гајбе кад смо дали 2. гол. Како смо играли? Ово што сам ја гледао је било баш ОК...онај Бугарин је добар...

...и шта се бре нервирате за тај Милан...избацујемо их проверено...

...тамо буде рецимо минималан пораз...још када би дали гол...а ОНДА :arrow:

ПАКАО МАРАКАНЕ...НЕОСВОЈИВА ТВРЂАВА

8-) 8-) 8-)

Smanjite malo optimizam.
Milan za jednu sezonu odigra utakmica u Evropi kol'ko Zvezda za 5 sezona.
Na punoj Marakani i imamo sansu da pobedimo a tamo ako izgubimo sa manje od 3 gola razlike ja cu da budem zadovoljan.
Prednost nam je mozda to sto im je odbrana prilicno matora (svi zajedno imaju 150 godina :lol: ).

dscn0352vf9.jpg

dscn0356manjavc6.jpg

dscn0359manjaxh9.jpg

dscn0361manjapz8.jpg

dscn0362manjaxt8.jpg

Nemam vishe slika,jer su mi riknule YEBENE baterije !!! Yebiga!
Sever je bio KRCAT...sto se tice navijanja bilo je dobro...ja sam dusu ispustio prvo plovreme...psle sam uglavnom samo tapshao,jer nisam imao snage da se derem. :lol:
Sve u svemu...VRLO SAM ZADOVLJAN.
Kako smo igrali?Nemam pojma...na stadionu nikada ne pratim utakmcu...navijam i zevam okolo...Ono sto sam video je da je Blazo Bugarim dobar i da je Basta odlicno igrao.

Nema tu hoću -neću. U ugovoru lepo piše da si postavljen pod uslovom da Plesa staviš na klupu. Pitao sam te lepo da li si shvatio tačke ugovora a ti si to potvrdio. Sada imaš nedelju dana probnog rada pa da te vidim kako ćeš taj problem da rešiš. Selektor ne sme da bude pristrasan i da ima svoje ljubimce. Time stvara nezdravu atmosferu u klubu. Dakle? Hajde pravi sastav jer nas čeka sledeća pripremna utakmica pred inostrano gostovanje. Počni odmah od klupe! :lol: :lol: :ijao: :što: :će: :da: :bude: :veselo: Ala će selektor da nam trenira trčanje. :P :P :P :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back