Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Al ovaj Biševac(mislim da je on)liči na Gatuza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

shalle87:Zreb za trece kolo lige sampiona pada tacno na moj rodjendan 28.jula.Valjda cemo biti srecne ruke...

Ja se Rumuna ne bojim 1969 god. sam gledao u Aradu: UTA- Crvena Zvezda 1:3 Nisu nista, veruj mi!68Charger440:Ja samo hocu da izbegnemo Rumune.
ops! Steaua je prva od ekipa iz bivseg "Istocnog bloka" osvojila Kup Sampiona. Za njih je tada igrao Belodedic, pa je posle rumunske tabacine presao u Zvezdu i ponovo osvojio Kup Sampiona! Trenirao ih i Zenga ali mislim da oni sa nama nikada nisu imali srece.68Charger440:Steaua je umalo osvojila Kup UEFA. Njih najvise zelim da izbegnemo.
Ja bih pre Liverpul nego Valenciju. Liverpul sam gledao i u Beogradu i u Liverpulu kada smo ih oba puta tukli po 2:1 (Ala se hvalim, ala sam prepotentan :wink: To sam kazem za sebe da me oni "osramoceni" ne bi prozivali.68Charger440:Znam sve to. Ne samo sto su ovojili KES nego su jos jednom igrali i u finalu.
Ali prosle godine su razbijali u Kupu UEFA i nes(p)retno ispali od Midlozbroa u polufinalu (prvu dobili 1:0, u drugoj vodili sa 2:0 i izgubili sa 4:2). Radije bi i Liverpool ili Valenciu nego Steauau.
:wink:v.v.ilic:Opet mi se pojavi češka tastatura pa umem i čš. Šta li sam to sad pritisnuo yebote?

Elvin:levi alt + levi shift
jeste Bogati. A to nisam ni znao da sam uradio. nije mi prvi put. Sad to znam.