Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tokan:
Sto je najgore, slusao sam Bajevica kad kaze da je Bisevac standardan, ali da je Tintor (mozda gresim u prezimenu) u prednosti nad ostalima
To je Djordje Tutoric,nije los,mislim da je proslu sezonu igrao na pozajmici u Mladosti iz Apatina.Ma ovo je jaaako slabo,treba nam neki stoper pod hitno,ovo je suplje skroz...A i celokupan tim nam je neuporedivo slabiji nego prosle godine,nikog poznatog Piksi nije doveo kao sto je obecao,a prodao je glavne igrace!Mrzim ga!Bezi iz Zvezde pre nego sto nas skroz sjebes!

A i celokupan tim nam je neuporedivo slabiji nego prosle godine,nikog poznatog Piksi nije doveo kao sto je obecao,a prodao je glavne igrace!Mrzim ga!Bezi iz Zvezde pre nego sto nas skroz sjebes!

Nije bas GLAVNE igrace prodao, ali ipak je morao to da uradi da bi izmirio neke dugove. Dudica je prodao i svaka mu cast zbog toga. Krivo mi je jedino zbog Stojketa i Lukovica al jbg.
Postoji mogucnost da Ziga ostane do zime.

Ljudi budite strpljivi. Klub je u velikim...OGROMNIM GOVNNIMA. Pixi radi najboilje sto moze. Nemam sponozre,a one koje smo imali su nas zavlacili i nisu dali pare. Pixi vise poslova zavrshava na licni ugled,nego sto neko stvarno hoce da ulozi pare u nash klub.
Ko hoce da ulozi pare u klub koji ne donosi profit ili donosi jako jako mali profit? Covek je na celu kluba tek jednu sezonu,ovo mu je druga. Nasledio je dug od preko 7 milona evra,sponozori su ga zayebali i covek je morao da proda neke igrace da bi izmirio obaveze koje je obecao da ce da izmiri.
Ne jedite se na coveka. Ja apsolutno verujem u Pixija. Uopste mu nije lako i treba mu nasha apsolutna podrska.
Ako vec trenere menjamo svaku sezonu,ne moramo i predsednika kluba. I ne moze se u LS za samo jednu sezonu...klub je u fazi rekonstrukcija i ako ove sezone ne udjemo imacemo priliku opet sledece. Stabilnost u svakom pogledu nam je preko potrebna. Pixi radi na stabilnosti,a posebno na finansijskoj stabilnosti. Trudi se da klub dovede u situaciju da se finansira iz realnih izvora,a ne od prodaje igraca.A to je JAKO tezak posao za nashe uslobe.

PLESsitnihDEMONA:
Ljudi budite strpljivi. Klub je u velikim...OGROMNIM GOVNNIMA. Pixi radi najboilje sto moze. Nemam sponozre,a one koje smo imali su nas zavlacili i nisu dali pare. Pixi vise poslova zavrshava na licni ugled,nego sto neko stvarno hoce da ulozi pare u nash klub.
Ko hoce da ulozi pare u klub koji ne donosi profit ili donosi jako jako mali profit? Covek je na celu kluba tek jednu sezonu,ovo mu je druga. Nasledio je dug od preko 7 milona evra,sponozori su ga zayebali i covek je morao da proda neke igrace da bi izmirio obaveze koje je obecao da ce da izmiri.
Ne jedite se na coveka. Ja apsolutno verujem u Pixija. Uopste mu nije lako i treba mu nasha apsolutna podrska.
Ako vec trenere menjamo svaku sezonu,ne moramo i predsednika kluba. I ne moze se u LS za samo jednu sezonu...klub je u fazi rekonstrukcija i ako ove sezone ne udjemo imacemo priliku opet sledece. Stabilnost u svakom pogledu nam je preko potrebna. Pixi radi na stabilnosti,a posebno na finansijskoj stabilnosti. Trudi se da klub dovede u situaciju da se finansira iz realnih izvora,a ne od prodaje igraca.A to je JAKO tezak posao za nashe uslobe.
Ovome apsolutno nemam nista da dodam!. Mozda bih samo podvukao i to dva puta!
DAJTE MU PODRSKU A NE KRITIKU!!!

Kulirajte ovog kompleksasa, nek se raduje pojacanjima iz Borce, i BSK- ko zna gde.

Nemojte po Piksiju odmah, Ples Sitnih demona je lepo rekao, i ja mislim isto. Polako, vazno je da oni daju sve od sebe, da se trude rezultat ce doci kad tad. A za pojacanja ima jos vremena, tako da znajuci Piksija, iznenadjenje je moguce.

S.Ilic:
Svaka cast samo tako i nastavite Boleslava :lol: Gak ;) ko je sledeci??.Zelim vam mnogo srece u "LS" :lol: :lol: :lol:

Evo nesto specijalno za tebe.

U drugoj kontrolnoj utakmici od početka priprema fudbaleri Partizana su poraženi od Sevojna sa 1:0 (0:0).

Na povratku sa bazičnih priprema koje su obavljene na Tari „crno-beli” su svratili do Sevojna, gde domaći drugoligaš nije bio gostoljubiv. Sevojno je pobedilo sa 1:0, a gol odluke je postigao Stević u 50. minutu.

Izabranici Miodraga Ješića će po povratku sa Tare nastaviti sa treninzima u Beogradu, a pre polaska u Nemačku, na završni deo priprema, u sredu će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu. Protivnik „crno-belih” na stadionu u Humskoj ulici biće Srem iz Sremske Mitrovice.

hehehehe upravo mi se vratise secanja pre njihove utakmice sa Makabijem u BG-u kad su nas zaebavali zbog toga sto smo igrali 0:0 sa malom (ej malom!) Bragom i nastavili da srozavamo srpski fudbal. Posle kad su popili petardu nije ih bilo 5 dana na forumu. :lol:

Ako hocete da se smejete pronadjite temu "Partiza ponovo u LIGI UEFA!!!" :lol:

S.Ilic:
Ima Pixi da vam dovede opet nekog Brazilca iz 5 Brazilske lige,inace Bajevic je izjavio da se Tutoric dokazao na pripremama :shock: tolko o pojacanjima iz odbrane :lol: :lol: zalim vas :cry: .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako covek da se ne smeje kada ovo napise jedan grobar? :lol: :lol:
Ko je malo strariji moze da se seti da je FK Partizan imao u svom timu pre 15ak godina neke Kineske fudbalere.
Samo da znas S.Ilicu (sramotis prezime v.v.Ilicu,cestitom i casnom coveku :D ) da je taj Brazilac par sezona nastupao za Vasko Da Gamu...i da je igrao Kopa Libertadores...sto je veliko iskustvo za razliku od vecine igraca i Zvezde i Partizana.

Ljudi....Sta je to Parizan? Ko su Grobari? Ma sta ce nam oni na ovoj temi....

Ja sam iskreno zadovoljan kako je trenutno stanje u Zvezdi...tim je po meni ok, mozda samo fali jedan ili dva defanzivna igraca...ali ajde da damo priliku ovim novim, ne toliko poznatim, igracima...setite se kada je Bisevac dosao, svi su ga sputavali...a sad je po meni ok igrac, ne neki extra ali za nasu ligu, slodan.... Nadam se da ce u ovom delu preprema da se takticki dobro uigraju i da nece biti problema...

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

NAsi timovi tradicionalno na pripremama daju sve od sebe i pobedjuju dok se drugi zezaju i isprobavaju kombinacije i onda kad dodje trenutak nasi popucaju.
Zato sam ja pre da na pripremama pucaju ko ludi, da se vidi gde skripi i onda kad zatreba da pobedjuju.
jbs pobedu u pripremama koja nicemu ne sluzi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back