Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@tab503

Od A do S si u pravu u drugom delu komentara. Onim prvim o Zigicu sam te samo hteo podsetiti na nasu diskusiju od pre mesec dana. Cini mi se da si rekao: "Zasto prodavati Zigica sada? Bolje je posle SP". Ali necemo se vracati na tu temu. Niti ti mene, niti ja tebe mogu razuveriti u nekim stavovima. Nema svrhe zato tu temu potezati dalje. Sacekajmo kraj Zvezdinog ucesca u LS.:D

Situacija sa Zigicem je takva da bez obzira sta Piksi uradio sa njim uvek bi bilo nezadovoljnih.

Da ga je prodao zimus kad je West Ham nudio velike pare za njega, ljudi bi pricali kako Piksi prodaje igrace za prvu ozbiljniju prodaju.

Sad kad ga je Piksi zadrzao ljudi govore da ga je trebao prodati zimus kad je cena za njega bila velika.

Fudbalski klub Crvena zvezda največe pojačanje pred start kvalifikacija za Ligu šampiona, najverovatnije će dobiti iz sopstvenih redova.

Najbolji igrač prošle lige Nikola Žigić po svemu sudeći ostaje u klubu najmanje do kraja kvalifikacija za ligu šampiona:

»Nikola je potreban Zvezdi kako bi ostvarila željeni cilj, a pred nama su na startu sezone važne utakmice. Moja želja je uvek bila da Žigić što duže bude oslonac Zvezde” istakao je predsednik kluba Dragan Stojković u razgovoru sa novinarima u ponedeljak na stadionu “crveno-belih”.

Iako ponuda za Žigića i dalje ima (kao najzainteresovaniji sada se javlja Hamburger) Stojković je po svemu sudeći doneo odluku koja će mnoge navijače Zvezde obradovati, ali koja je sa poslovne strane veoma rizična (podsetimo, za centarfora crveno-belih Vest Hem je u februaru nudio 8 miliona funti):

” U ovom trenutku, neću ništa da prejudiciram. Čeka nas veliki posao, a posle je sve otvoreno” izjavio je Stojković koji je dodao da se narednih dana očekuju nova “domaća” pojačanja:

“Čekamo potrebnu dokumentaciju za fudbalera Voždovca Pantića i on će u utorak, verovatno, i zvanično postati naš član. Pregovori oko igrača OFK Beograda Kolarova su u toku i sve je otvoreno, a za nas je u ovom trenutku primarano angažovanje kvalitetnog štopera, na čemu insistira i trener Bajević” ostao je ipak delom zagonetan kaže Stojković.

Ja sam isto bio protiv prodaje Zigica...cak sam verovao da bi mozda mogao da potpise jos jedan ugovor na dve godine. Zigic je dosta koristan igrac,a jos i strelac...tako da ce za njega uvek biti ponuda. A i to da je West Ham nudio zimus 8 miliona (funti ili evra) nije bas potvrdjeno. Vest Hem je samo bio najozbiljnijiu pregovorima. Bitno je da Zigic daje golove...a posebno na jakim utakmicama kao sto su derbiji,pa recimo protiv Rome...i sada na SP.
Salzem se sa ovim da nam je OCAJNICKI potreban dobar stoper,cak mozda i stperski par,nego napadaci. I potreban nam je jedan vrlo iskusan igrac sredine terena. Sta bi sa dovodjenjem Predraga Djordjevica? Koromana? Nesto se pominjalo...

ne mozes ni na prst jedne ruke. Ja sa SP nemam koga da izdvojim da kazem da se bas trudio i da je igrao kako treba.
Ali cinjenica je da Zigic "plashi" odbranbene igrace,pa ako ne daje gol ono bar vuce po dva igraca...ili moze samo da spusta lopte. Ne kazem ja da je Zigic kao Van Basten...ali je dobar.
A za kladionicu sam totalno ispao iz forme...znaci veze vise nemam. Muka mi je od toga! Mrzim!
Mogu samo da ti savetujem da je Brazil do sada samo protiv japana dao gol u prvom poluvremenu i da je Pereira izjavio da mu to najvise smeta...jer hoce da Brazil postize golove sto pre,a ne da ih juri u drugom poluvremenu.

A vis brate to za Zigu je tacno... al treba da imamo i nekog neupadljivog ko onog Gerd Milera koji je skupljao otpatke...E onda bi Ziga dosao do izrazaja. Sa SP meni su bili dobri Aca i Koroman...kao i tebi. Ostali...nikad ih ne bi pozvao. Ali izgleda da je to naša boljka, vode da kao prodaju igrače...mesto da su doveli sve koji su igrali po svetskim ligama...jer su svi bolji nego ove dileje iz naše lige. Kezmana, Dekija i Savu... ne bi ni pozivao...vise stete no sto koriste. Moj stav.

Ajde za Sava..on se jos kao i trudio...ali Deki i Kezman su Bogu plakati. Deki posebno! Njega je talijanski fudbal TOTALNO upropastio ako igraca...bolje reci kao igraca sredine terena. On bolje neka pocne da igra halfa. Znaci uzas! ne mogu cudu da se nacudim...taj Deki je u Zvezdi davao po 15ak golova za sezonu i igrao odmah iza napadaca...a ovo sada...nema defanzivne pozicije na sredini terena koju u Italiji nije igrao.Svashtari ! Muchenje je gledati ga.
A Kezman ce ope da udje u seriju da ni sam ne moze da se seti kada je dao gol.

Evo zvanichnih pojachanja, shtoper se i dalje trazi!

Анђелковић и Пантић потписали четворогодишње уговоре
28.06.2006

Појачања на бековским позицијама

Црвена звезда је у среду потписала четворогодишње уговоре са Александром Пантићем и Душаном Анђелковићем mojim imanjakom i prezimenjakom :-) , tj. досадашњим фудбалерим Вождовца.

Стеван Стојановић, спортски менаџер Црвене звезде, каже да је на задовољство свих коначно завршен посао око трансфера ове двојице играча у Црвену звезду.

Анђелковић је други део прошле сезоне већ наступао за нашу екипу, али је тада играо као позајмљен играч.

"Већ у јануару смо се договорили о потписивању уговора и сада се то и остварило. Преостаје ми да се у најбољем светлу покажем новом тренеру и да се изборим за место у Црвеној звезди. Претходних шест месеци у Црвеној звезди ми је добро послужило да се уклопим и навикнем на захтеве играња у великом клубу", рекао је Анђелковић.

Александар Пантић је са 27 година већ искусан играч који је наступао за неколико прволигашких клубова.

"После свих перипетија ми се остварила жеља да потпишем уговор са Црвеном звездом која је велики клуб. Трудићу се да допринесем остварењу циља - пласману у Лигу шампиона. Конкуренција за место у тиму ми је репрезентативац Душан Баста, али на терену ћу показати да и ја вредим", изјавио је Пантић.

Стеван Стојановић, спортски менаџер Црвене звезде, није био у могућности да открива имена играча који би могли да појачају Црвену звезду до почетка сезоне.

Поједини медији су данас пренели информацију да је Црвена звезда заинтересована за ангажовање Бразилца Реиналда из Сантоса, односно Шпанца Мартина из Б погона мадридског Реала.

"Значиће да смо их ангажовали када будемо са њима потписали уговоре. Преговори се воде са много играча, а по питању ове двојице не могу да вам одговорим ништа конкретно. Постоји доста играча који су нам интересантни, како домаћих, тако и оних из иностранства", рекао је Стојановић у разговору са новинарима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back