Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj post pisem samo za PLESA,jer znam koliko je daleko i koliko ga interesuje sve sto se desava na nasem SEVERU!
Kralju,Sever je bio extra,celo poluvreme je bilo navijanje na nivou,i mislim da smo izlaskom sa stadiona pocetkom drugog poluvremrena poslali jasnu poruku "uzvisenima" da se ovakve stvari ne ponove.
Murije je bilo svuda oko one kante od stadiona,tako da nije postojala mogucnost da dodje do nekog incidenta vecih razmera...
Igrali smo solidno,dovoljno za neresen rezultat.Kao i obicno nismo primili gol od glodara,i pored sudjenja koje je bilo vise nego smesno,pa nek sad oni opet seru i pricaju nebuloze...u fudbalu se racunaju golovi a ne sanse.

Braco, nisam vam se do sad javljao na ovom topiku, pa rekoh da sad navratim, cisto da se javim! Od kad znam za sebe navijam za nasu Zvezdu! Tesko mi je bilo kad su moja najvoljenija dva kluba na svetu igrala u Kupu UEFA, ali to je bio jedan praznik koji nam samo nasa Zvezda moze priustiti! Zao mi je samo sto nisam mogao doci na tu tekmu da ostavim grlo na nasem Severu.

Pozdrav svima....

Crvena zvezda je na listi Medjunarodnog udruzenja za fudbalsku istoriju i statistiku zabelezila napredak od 4 mesta u odnosu na prethodni mesec.
Nasa ekipa na listi najboljih klubova sveta trenutno deli 69. poziciju sa ekipom Sampdorije sa 143 boda. Crvena zvezda je na ovoj listi najbolje rangirani klub iz Srbije i Crne Gore.Kada bi se u obzir uzimali samo klubovi iz Evrope, tada bi Crvena zvezda delila pedesetu poziciju. Na ovoj listi Crvena zvezda je bolje plasirana od ekipa kao sto su Stutgart, Herta, Fenerbahce, Seltik, Porto, Valensija, Panatinaikos, Pari Sen Zermen, itd.

ZzZzZz:
Crvena zvezda je na listi Medjunarodnog udruzenja za fudbalsku istoriju i statistiku zabelezila napredak od 4 mesta u odnosu na prethodni mesec.
Nasa ekipa na listi najboljih klubova sveta trenutno deli 69. poziciju sa ekipom Sampdorije sa 143 boda. Crvena zvezda je na ovoj listi najbolje rangirani klub iz Srbije i Crne Gore.Kada bi se u obzir uzimali samo klubovi iz Evrope, tada bi Crvena zvezda delila pedesetu poziciju. Na ovoj listi Crvena zvezda je bolje plasirana od ekipa kao sto su Stutgart, Herta, Fenerbahce, Seltik, Porto, Valensija, Panatinaikos, Pari Sen Zermen, itd.
Alal vera! Sve suva istina!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back