Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pjanovic daje golove u ruskom sampionatu...odlican je igrac...a da li je trenutno za Zvezdu, ne znam... Iskrneo bih voleo da dodje Drulic, uz *******, Purovica i Raskovica, nadam se da ce biti super..jos kad bi vratili Boskovica... jedno vreme se pricalo da nam se vraca Marjan Markovic...on bi mogao se vrati na mesto desnog beka a Basta da predje u vezni red...ali ok...nadam se da ce Pixi i ostali iz uprave napraviti dobre poteze sto se tice transfera igraca...

Ljudi,ma nama ne trebaju napadaci. Pa sta ako ide Zigic? Zvezda je bre postojala i bez njega...trenutno imamo odlicne napadace i bez Zigica. Ja mislim da nasm za LS trebaju jedno 3 iskusna igraca za srtedinu terena i odbranu.
Sredina terena i odbrana treba da znaju kako da odigraju u nekim odusnim utakmicama. Da smire igru,da je umrtve...da igraju na rezultat,da zatvore...A za postizanje golova ne brinem.

Stvarno bih voleo kad bi Julijano dosao u Zvezdu...takvo ime bi mnogo znacili nama...a i odbrana bi bila "stamenija"...ma pod hitno moramo da pojacamo odbranu...vezni red je koliko toliko ok..imamo dosta igraca na toj poziciji, jedino kad bi dosao neki malo iskusniji...da ume da drze igru pod kontrolom...u svakom slucaju, verujem u Piksija...! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back