Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi sto nece te da izadjete na poluvremenu poput bojana i ostalih vama nije mesto na severnoj tribini. Samo ne znam kako cete navijati u drugom poluvremenu,vas 13,5 kojih ostane cete da navijate,napravicete kop i jos nesto nemoj te vi koji nemate ni 5 utakmica u sezoni da pricate kako ljudi iz ekipa i vodje dobijaju sve za dz. jer su se bas ti ljudi prvi ljudi prvi zalagali za samostalnost tribine, kad niste upuceni cutite!

Veruj mi da ce na severu ostati minimum 1000 ljudi...a to da li je meni mesto na severu, neces ti da mi pricas...ja koji sam za karte protiv Lacija, Rome itd...cekao od 6 ujutru pa do 14 sati...koji je stekaovao pare po mesec dana da bi otisao na te tekme...koji se posle tekmi vraca bez glasa..nije mi mesto na severu..ne ser. tacno je da ne idem bas na svaku tekmu, ali odlazim na neke prvenstvene, derbi i evropske...
ponovicu opet, ako odem na derbi idem samo zbog Zvezde a ne zbog zastava...

bojan86:
Veruj mi da ce na severu ostati minimum 1000 ljudi...a to da li je meni mesto na severu, neces ti da mi pricas...ja koji sam za karte protiv Lacija, Rome itd...cekao od 6 ujutru pa do 14 sati...koji je stekaovao pare po mesec dana da bi otisao na te tekme...koji se posle tekmi vraca bez glasa..nije mi mesto na severu..ne ser. tacno je da ne idem bas na svaku tekmu, ali odlazim na neke prvenstvene, derbi i evropske...
ponovicu opet, ako odem na derbi idem samo zbog Zvezde a ne zbog zastava...
kazes volis Zvezdu!? a sta mislis da oni ljudi koji ce napustiti stadion na poluvremenu,da oni ne vole Zvezdu!??! Nije poenta zastave to povlaci jos 1000 stvari ali posto ti nisi u prici ne mozes to da razumes! ostace vas minimum 1000 :) , videcemo!

Ja imam gomilu utakmica (od Sampdorije 1992...pa preko ovih nasih shabana po livadama,sad sam van zemlje) i ne pripadam ni jednoj grupi. Ja sam uvek voleo da budem slobodni strelac. Na severu postujem svaki "red"...zna se kad se sta peva,kako se ponasa,kad se dizu kartoni,baloni...ko vodi navijanje...bla,bla,bla...i mogu odmah da kazem (na ovo 11000 ) da vodje dobijaju dzabe sve i svasta. Do autobusa,benzina,karata...jos jedino i dnevnice da im daju. Vrlo moguce da pojedini i dobijaju dnevnice.
Ja zbog Zvezde,nisam isao na more,nisam izlazio ui grad,spavao sam po parkovima celu noc,po vozovima,autobusima...jeo cetvrt hleba za ceo dan.Jedan drug mi je invalid lakse kategorije zbog Zvezde,jedan je isao na stadion i pod uslovnim kaznama i da ne nabrajam dalje... Necu na derbi jer sam daleko...pa necu nesto posebno da se izjasnjavam. Mada mi se cini da razlog i nije toliko krupan da bi se napustio derbi.
Sto se tice Zenge,ne iznenadjuje me...pa coveku je san da vodi klub iz Serie A ...to se moze ocekivati. Ali videcemo!

Ne verujem da ce otici sad na leto...mozda ode sledece godine...naravno, niko ne moze da mu zameri to sto ce otici u SERIU A...ipak je to covekom san...i treba to postoavati...
I ako ode sada na leto, zelim mu svu srecu i HVALA mu na tituli i na predivnoj tekmu protiv Rome, stvarno sam se osecao predivno na severu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back