bojan86
Iskusan
- Poruka
- 6.198
Pa dobro ne kazem ja da je penal bio 100% ali je onaj iz Obilica zakacio nogu D*j*okica..mozda je i mogao da ostane na nogama, ali zasto kad moze da padne..tako da..ne bih bas ni rekao da nije bio penal 100%..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojan86:mozda je i mogao da ostane na nogama, ali zasto kad moze da padne..QUOTE]
sta odvaja ljude od dole-lezece braonkaste mase koja nastaje kao produkt svarene hrane u organizmu coveka...???
fudbal: posteno ili varanje? odlucite sami...
ne ti 86, ti nemoj ni da se trudis...

Ma i ne treba da Partizan spominje taj gol jer je to bio auto-gol i tu slucajno.ZzZzZz:A ono protiv OFK i da ne spominjemo...
Dosta puta je dosudjen penal za Partizan,a Zvezda je dobila samo 1. i to protiv Obilica u ovoj godini.rale77:Neznam da li to negde pise u ovoj temi ali koliko je tacno penala dosudjeno za partizan ove sezone?

Evo i mene posle duzeg vremena,stisla skola sta cu...

Da ti bi to voleo,ali seto nece desiti.Zvezda ce ugaziti Partizan u derbiju samo tako bice 4+ i onda ce biti dosudjen penal za Zvezdu i dace ga i boce 5:0.PLESsitnihDEMONA:Sto bih ja voleo da Zvezda sve utakmice do kraja dobije sa po 1:0 i to da budu sve golovi iz penala u 95. minutu!![]()
![]()
![]()
![]()