Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma svi su videli gol Partizana..ja mislim da je to gore od namestanja penala... Babovic stoji sam, nikoga ga necuva..a golman Zete samo rasiri ruke..i povuce ih ka sebi.. i skoro da se nije uplasio da ce ga lopta pogoditi...i kad su primili gol igraci Zete su samo spustili glavu i krenuli ka centru...nikakvo nerviranje, niti kritike medju saigracima, nista..sve je jasno...

Evo ja,kao neko ko je objektivan i realan,mogu da kazem da je svaki penal za Zvezdu uvek ispravno dosudjen,pa marak ga sudija svirao i na sredini terena. A moze da svira i penal za Zvezdu i na prekrsaju nad Zvezdinim igracem u Zvezdinom sesnaestercu.
Sve je to fudbal! Ne vidim u cemu je problem? :lol: :lol:

Sad se setih onog jedno komentatora idiJota kad jednom izjavi... na nekoj utakmici Partizana...ulazi Cakar minut pred kraj samo da izvede slobodnjak. I kaze ova budala: "Pa kad moze Andrea Pirlo u Milanu da udje samo da izvede penal,ona moze i Damir Chakar". :lol: :lol:

Pozdrav Delije:)Evo i mene posle duzeg vremena,stisla skola sta cu...
Sto se tice penala...partizan ih je ove sezone imao u proseku nesto manje od 1 po tekmi,tako da mi se bas svidja sto sto smo dobili Obilic iz penala,da vide malo glodari kako je to:):):)
E...pazite sad ovo...idem je danas na stadion,u zvezdinu reviju da kupim propusnicu za sever u pravcu od autocomande prema gore i negde kod hotela samo vidim meni u susret ide ko??...Zigic!!!covek je gromada,nabijen sav...cak i da ga ne znas ne mozes a da ne pogledas u njega...i ja ga gledam i on se kao smeska...i pruzim mu ruku:"De si Nikola,sta ima?".Kaze:"Evo nista,sa treninga...".Znaci skroz lik opusten razmenili tu par recenica i pricali opusteno iako me ne poznaje i prvi put me vidi!!!Znaci odusevio sam se,bas je kralj!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back