Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam sad po netu da je Zigic,po britanskim medijima, vec od leta u Arsenalu za oko 11 miliona evra. Sve to jer je Anri vec prezaljen i da ce verovatno otici iz Arsenala.Verovatno u Barselonu,mada i Inter nudi 30 miliona evra za Anrija.
Ako Zigic ode u Arsenal...gde ce bolje! Posebno zbog novog stadiona koji je perverzija!
A bogami i Zvezda dobija puno para...oko 11 miliona za bilo kog igraca nase lige je stvarno OGROMNA para.

Arsenalov novi stadion.

stadionmala7ku.gif

MIslim da nije tako. Ta pozajmica je bila na 6 meseci...a to je vec proslo davno. Herta je verovatno Zvezdi isplatila kintu...i to je to. To je zavrsena stvar veruj mi. A i da je tako kao sto ti kazes,mislis da Herta nece da plati za njega? Zasto mu nude ugovor na 3 godine?
Ne brini,nacice se za nas neko bolji. Ne brinem uopste.

pa jedno vreme se pricamo da Herta nije zadovoljna...medjutim od kad je poceo da daje golove..sad su se predomislili...tesko da ce se on vratiti u Zvezdu...a ako nastavi u Herti jos neki nemci mu nude ugovor...a Zvezda je spremna da posle ove pozajmice proda Pantelica..a koliko ja znam ...nisu u pitanju neke velike pare...

68Charger440:
Pantelic je dao samo 6 golova od kada je presao u Hertu, a presao je na pocetku sezone.

Nema veze cak i da se ne vrati, u napadu imamo Purovica i D_jokica (moram napisati ovako jer ako stavim Dj pojavi se *******), a moze i Suzuki igrati napadaca.
Da jeste dao je 6 golova i to je dobro,ali je mogao i bolje.Pa Herta se sada nalazi na 6 mestu i tesko da ce nesto uraditi po pitanju Kupa Uefe,tako da je Zvezdi on potrebniji.

Мислим да је уговор такав да по истеку позајмице Херта може да искешира одговарајућу кинту Звезди која је унапред одређена и да га узме.

Ма добар је он...али за нашу лигу...може да помогне да се освоји титула...али је бре давеж...подсећа ме на оног Илића из мишева...

Било би добро да се покупи све најперспективније и најбоље у земљи од ових пара. Тиме не само да добијамо неки добар тим у перспективи, него додатно слабимо противнике, пре свега мишеве...значи да осигурамо титуле код куће у следећих пар година...па да онда стално јуримо Европу. Боље тако, него да уложимо у неки квалитет за једну сезону и да се коцкамо и испушимо...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back