Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
Ljubo,ne bih se slozio sa tobom da Dudic i Mladenovic mogu da igraju LS. Dudic je za mene velika kiksara,a Mladenovic nije vise ono sto je bio.

Ма не свиђају се ни мени нешто...више за неку дубину екипе, него прави квалитет...али не можеш променити пола екипе (са бољима). А и овако...опет ми се више свиђају они него рецимо Мирковић и Нађ нпр.

Дудић је онако ауторитативан, намрштен :lol: (волим то код играча(осим ако се не зове Роналдињо), значи да је сконцентрисанији, борбенији). А и не можеш брзо да уиграш 2 потпуно нова централна играча у одбрани.
Младеновић је физички труба, али увек може солидно да одигра полувреме...

ALO LJUDI...OVA BATKICA NE POSTOJI...MI GA NE PRIMECUJEMO...PUSTITE GA DA SE IZIVI..
neka on misli da ce pfc da osvoji titulu..to mu je jedino preostalo..da masta..//
Mi svi znamo ko su Basta, Jankovic, Zigic, Lukovic....a za pola ovih njegovih do pre 2 godine nisam ni cuo...tako da ....

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

bojan86:
ALO LJUDI...OVA BATKICA NE POSTOJI...MI GA NE PRIMECUJEMO...PUSTITE GA DA SE IZIVI..
neka on misli da ce pfc da osvoji titulu..to mu je jedino preostalo..da masta..//
Mi svi znamo ko su Basta, Jankovic, Zigic, Lukovic....a za pola ovih njegovih do pre 2 godine nisam ni cuo...tako da ....

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!
Da tu si u pravu,nismo ih uopste poznavali.
Lepo ja kazem da Zvezda dovodi samo mlade igrace.

Bilo je super,ne mogu da se setim kad smo tako dobro popunili sever na nekoj maloj utakmici!!!Svaka cast Delije!i to je dokaz da nas je sve vise i vise.
Takodje su padale i prozivke na rachun radovaca:"3 litre sperme to je prava doza,jebemo keve radovih tifoza" i "Na marakanu stigla je ona,ta banjicka drolja crvenkapa,svrsili joj svi u usta cigani,zato sto je puno pricala"

shalle87:
Bilo je super,ne mogu da se setim kad smo tako dobro popunili sever na nekoj maloj utakmici!!!Svaka cast Delije!i to je dokaz da nas je sve vise i vise.
Takodje su padale i prozivke na rachun radovaca:"3 litre sperme to je prava doza,jebemo keve radovih tifoza" i "Na marakanu stigla je ona,ta banjicka drolja crvenkapa,svrsili joj svi u usta cigani,zato sto je puno pricala"

pazi koji je to debilizam... covek stvarno mora da bude rodjen za to, ne moze da se stekne... zamisli, 87, sad ovo cita neka riba iz Francuske, iz Strazbura, npr... i ona vidi tebe i pomisli da su svi Srbi, ne daj Boze, glupi kao ti... i ja otputujem u Francusku i ona je vec stekla odredjeno misljenje o nama... i kako ja nju posle da ubedim da si ti jedinstven slucaj? mislim, stvarno...

ne mogu da verujem, pa vi bez sudija ne mozete da pobedite... kao u doba moslina, sve tekme kupljene rezultatom 1:0... eeeeeeeeeeejjjjjjjj...

'ste videli koja igra Partizana? kakve akcije, kakva poletnost u igri... kakva lucidnost, nepredvidljivost, borba, trcanje... ma pravi fudbalski terminatori...

batka_mija:
pazi koji je to debilizam... covek stvarno mora da bude rodjen za to, ne moze da se stekne... zamisli, 87, sad ovo cita neka riba iz Francuske, iz Strazbura, npr... i ona vidi tebe i pomisli da su svi Srbi, ne daj Boze, glupi...

ne mogu da verujem, pa vi bez sudija ne mozete da pobedite... kao u doba moslina, sve tekme kupljene rezultatom 1:0... eeeeeeeeeeejjjjjjjj...

'ste videli koja igra Partizana? kakve akcije, kakva poletnost u igri... kakva lucidnost, nepredvidljivost, borba, trcanje... ma pravi fudbalski terminatori...

U Strazburu je bilo 2:2...sto je potpuno ok rezultat...nista neobicno.
A u Zagrebu je bilo 5-0...ni to nije mnogo neobicno,desava se...ali je cudno sto je posle i u Becu bilo 5:0 (ili 5:1,ne secam se tacno)...ajde opet se desi.Zatim se ispostavi da je i u Pragu bilo isto 5:0 ili 5:1...to vec postaje vrlo zabranjivajuce. Cela srednja Evropa vec zna za vas...popularnost vam raste. Igraju vas na kladionicama sirom Evrope (Partizan u Evropi:lol: ).
Onda malo zatisja sa nekim timom iz sela koje je 3 sata voznje od Bratislave...selo se zove Petrzalka (za ucesce u LS stavili su naziv sponzora ArtMedia...lakse je za izgovaranje,brzo se pamti,a i lepse zvuci.Da se ne zna da je tim seoski). Oba puta 0:0!
Kladionicari sirome Evrope ne gube nadu...znaju da je to bio samo los dan za lokalni seoski tim Petrzalku. Dolazi jos jedan seoski tim. Tim koji su osnovali zemljoradnici u Izraelu i nazvali ga po svom najcuvenijem poljoprivrednom proizvodu Tikva. Ovo kladionicari ne propustaju...petarda kao porucena. Posle se spekulisalo da je ta petarda i bila porucena. :lol:
I kako sad mi Cigani kada odemo u Zagreb,Bec,Prag...kako da opravdamo sve te vase evropske ispade. Kako da im objasnimo da niste smrdljivi mishevi...kad brate jeste! :lol:

Sto se tice Muslina...pa i ja bih pljuvao po njemu da je kojim slucajem yebavao Zvezdu,kao sto je yebavao Partizan. :lol: Niste znali gde vam je duppe,a gde glava. Muslin namesti utakmicu protiv Radnickog Kg 1:0...ali zato vas odvali 3:0 i to na vasem stadionu...pa posle 4:0 na nasem. Koliko samo da popravimo gol razliku.Kad ne moze protiv Radnickog ima protiv koga moze.
Mi makar namestamo u nasu korist,a vas uprava pocela da namesta na vasu stetu. Malo im para sto su pokrali do sad...pa ko veli jos malo da se omaste dok ne zavrse u corki. :lol: E,pa umro vam Cobe!!! Mozda bi mogli da ga sahranite na JNA...on je bio vash. :lol: Izgleda da je samo Izetbegovic navijao za FK Sarajevo. :lol:

Ovo trece je ubedljivo NAJBOLJE! :lol: :lol:
Da nisi ti onaj bolid sto je prenosio Partizanove utakmice na TV Stankom-u? Onaj humoristicki program gde se pola drzave smejalo,a drugu polovinu je bilo sramota da kaze da navija za Partizan.
Jesi kralj! Mozda ne kao Ivica Kralj,zvani Choban...ali mozes ti i bolje. :lol: Lucidnije! :lol:

batka_mija:
pazi koji je to debilizam... covek stvarno mora da bude rodjen za to, ne moze da se stekne... zamisli, 87, sad ovo cita neka riba iz Francuske, iz Strazbura, npr... i ona vidi tebe i pomisli da su svi Srbi, ne daj Boze, glupi kao ti... i ja otputujem u Francusku i ona je vec stekla odredjeno misljenje o nama... i kako ja nju posle da ubedim da si ti jedinstven slucaj? mislim, stvarno...

Tebi nije dobro...idi kod chike u belom da ti pomogne...svojim postovima potvrdjujes koliko si ti ustvari glup.
PS.I sta ti koji ***** postujes na ovoj temi?Ajde pali!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back