Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
batka_mija:
ti to malo subjektivno... ja mislim da nije bas tako prosto! u pola timova igra bar po nekoliko igraca Partizana, a gde ce se bolje nametnuti znalcu Reberu nego protiv zvezde? to je samo 1 kiks - jedan poraz i vi ste izgubili titulu... jer mislim da Partizan nece izgubiti vise nijednu do kraja sezone...

Ја мислим да вам тек креће црна серија :mrgreen: , a и Звезди треба да дате гол...то ће мало теже ићи...:lol:

batka_mija:
... jer mislim da Partizan nece izgubiti vise nijednu do kraja sezone...
Ma batka_mija je pravi frajer ovde na forumu! Ima strasne fore i mnogo je zanimljiv. Pravi grobar...odmah se vidi! Ljudski je nadati se!
Mada i ja iskreno mislim da prvenstvo jos nije gotovo. IMa tu jos da se igra,ali je 5 bodova prednosti veoma ozbiljna prednost za nashu ligu.
Nece Partizan da izgubi ni jednu do kraja...igrace nereseno. Oni igraju po sistemu "Ako ne primimo gol imamo bod sigurno!

Batka,ti da se razumes u fudbalsku taktiku i tehniku znao bi da Zigic nikako ne moze da bude najbolji fudbaler Zvezde,jer zavisi od celog tima. NJegova prednost je samo njegova visina. Doduse u poslednje vreme je dosta napredovao sto se tice suteva nogom.
To je jedna takticka varijanta. Da iznenadi protivnika. Pa onda se desi da ga Saveljic pusti da sutira za 16 m i zabije vam gol.Pa ga onda Panuci pustio da sutira sa 25 m i zabio je golcinu Romi.
Kljucni igraci u Zvezdi su igraci kao Jankovic,Lukovic,Basta,Pixi Kovacevic...

Opet nista ne znas. Igra se postavlja prema Zigicu,jer je glupo da se ne iskoristi njegova visina. Cim Zigica budu prodali promenice se komletna postavka igre.
I kada je Zvezda bial prvak evrope cela ekipa igrla je na Panceva.
Znaci kada primetis da treba da iskoristis maximalno prednost nekog igraca ti cen normalno celu koncepciju da zasnivas na igri prema tom igracu. Sto moze da bude mac sa dve ostrice ako te protivnik procita. e zato svaki pametniji trener mora da ima varijantu B.A varijanta B kod Zvezde je ako vec Zigic ne moze da da gol onda ce nekom da ga namesti ili ce da sutne nogom. Ili ce Jankovic ili Milovanovic da zakucaju neku loptu u gol sa 25-30 metara.

moguce je da je tako, ali me nisi ubedio... znaci, taktika B bi bila da Ziguc da gol nogom? taktika C bi bila da Zigoc da gol levom nogom ili da ga neko zvizne sa 25-30 metara? hm... raznovrsna taktika... jedino sto mi se svidja je to sto stojkovoc ceka svetsko prvenstvo pa da tek onda proda ovog 2,05... sta mislite, da li bi bilo moguce da se ponovo donese zakon da se igraci ispod 25 god. ne mogu prodati? ja mislim da bi Partizan tu imao najjacu ekipu sastavljenu od pravih bisera i znalaca ove drage nam igre...

Taktika B je da Zigic deli lopte,ako ne moze da da gol. Kao sto ih deli i u reprezentaciji. Da namesta golove.
Ne moze da se donese zakon da igraci ispod 25 godina ne idu u inostranstvo,jer je to osnovno krsenje slobode izbora. A sloboda izbora je kljuc demokratije (ne povezujte ovo sa politikom).
Zamisli situaciju da si fudbaler koji ima 20 godina i da igras u nekim bezveze klubovima,a trazi te neki klub iz inostranstva,jer misli da si perspektivan. A nasi "strucnjaci' mise da si netalentovan. I sta onda? U slucaju takvog zakona ti propadas kao igrac.
Ne mozes ligu napraviti boljom time sto ces zabranjivati neke stvari. Imas igrace koji posle 2-3 sezone prerastu nasu ligu. Kao sto je Stankovic posle dve sezone prerastao nasu ligu.Da je ostao jos godinu dana pitanje je da li bi postao ovo sto je danas."Ugusio" bi sam sebe ovde.

Kazes da Jankovic nema pojam...e covece..pa on je po meni bolji od Zigica... Basta Jankovic Lukovic su glavni pokretaci Zvezde.. Pa Ziga se u poslednje tri tekme nije ni video a Zvezda je igrala dobro i pobedjivala.. Prodori Baste i Lukovica mnogo znace...a Bosko zna da proigra i iznenadi dobrim sutom...naravno Ziga je isto klasa..i on mnogo doprinosi Zvezdi ali daleko od toga da Zvezda zavisi od njega!

Голман Стојковић, офанзивни бекови Луковић и Баста, Жигић и Ковачевић су играчи који могу да играју Лигу шампиона и имају резултате. Ту можда треба придодати Дудића и Младеновића због искуства и још рецимо Јанковића и Пантелића...(по некима су и они кључни...можда чак и бољи од ових које сам набројао...али се мени нешто не допадају...лични утисак).

Штета што Жига иде (а вероватно ће распродати све живо за шта добију пристојне понуде), уз овај тим и 2 боља појачања (нпр Видић и Вукић...баш такви типови на тим позицијама Звезди фале)...створила би се екипа која би могла да игра доста равноправно са јаким европским екипама...

e, a ovaj, jel vi stvarno mislite da je zvezda dobar tim?
ja tvrdim da tu nema ni 2 igraca koji umeju nesto sa loptom... onaj mladenovic je konacno tamo gde pripada, u II timu... njegovim stopama ce i 8-9 igraca od kojih sad novine prave kao neke ekstra igrace...

vama treba neko poput malenog rastom ali velikog u srcu - Nadja, enigme Vukica, lucidnog Radonjica, Babovica - koji ima tu neophodnu dozu pozitivne drskosti, perfidnog Saveljica... da ne nabrajam vise...

batka_mija:
e, a ovaj, jel vi stvarno mislite da je zvezda dobar tim?
ja tvrdim da tu nema ni 2 igraca koji umeju nesto sa loptom... onaj mladenovic je konacno tamo gde pripada, u II timu... njegovim stopama ce i 8-9 igraca od kojih sad novine prave kao neke ekstra igrace...

vama treba neko poput malenog rastom ali velikog u srcu - Nadja, enigme Vukica, lucidnog Radonjica, Babovica - koji ima tu neophodnu dozu pozitivne drskosti, perfidnog Saveljica... da ne nabrajam vise...
Jeste ja mislim da je Zvezda dobar tim,ustvari njabolji u SCG.
I ima mlade i dobre igrace.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back