*slatkis*
Zainteresovan član
- Poruka
- 143
Gde ste sad?.................
E pa odoh i ja.
Laku noć
E pa odoh i ja.
Laku noć
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MA DAAAAAAAAAAA!!!! ko te to slagao!!Nevernik u to:Nema prenosa utakmice CZ - Rendžers
Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučio je na sednici da ne dozvoli direktan prenos utakmice Crvena zvezda – Rendžers i da igrače nagradi sa 40.000 evra ako se ekipa plasira u Ligu šampiona, objavio je prvak Srbije
Opet Krstarica koci i ne moze da se udje!!!*slatkis*:Gde ste sad?.................
E pa odoh i ja.
Laku noć
Isao. Vise ne idem. Pogledaj samo koliko sam daleko.Sheep:ilicu jel ides ti na Marakanu?
ali je zato isao prosle godine protiv Libereca.Sheep:KOLIN,CESKA ! aha.... ***** me corava
Ali nisi rekao da to nije bilo na Marakani vec u Libercu!tab503:ali je zato isao prosle godine protiv Libereca.
Bez starca nema udarca![]()
![]()
![]()
ono od cega te svako jutro boli guza :wink:v.v.ilic:Sta je to udarac?![]()
![]()
![]()
![]()
kalaba delija:slatkis jel ides na tekmu
na kojim kanalima?Vanjor:Ima prenos na stranim televizijskim stanicama.Gledaćemo na satelitu.
joksa_bgd:Strasno je to koliko se ciganisu sa tim prenosima! Cak i ako se u zadnjem trenutku pedomisle pa puste, i dalje su jadni. Koliko staje na Marakanu- oko 55.000, a koliko ima onih koji b da gledaju tekmu u Srbiji- oko 4.000.000. Grobari su ovakvi i onakvi, ali barem uvek puste prenos... Ne znam, bas su kreteni.