Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сутра ко неће да навија нека иде на запад или исток!Немојте да се циганишете и глупирате на северу...И опрез под дебелом присмотром УЕФЕ СМО!СЛАТКИШ ДОБРОДОШЛА...

Nema prenosa utakmice CZ - Rendžers

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučio je na sednici da ne dozvoli direktan prenos utakmice Crvena zvezda – Rendžers i da igrače nagradi sa 40.000 evra ako se ekipa plasira u Ligu šampiona, objavio je prvak Srbije.

Osim toga, odlučeno je da počnu radovi na 'otklanjanju nedostataka' na stadionu, na koje je, kako je navedeno, nedavno ukazala inspekcija UEFA.

Zvezda je usvojila i kodeks ponašanja za sve zaposlene u klubu, a doneta je i odluka da se proširi komisija za članstvo u klubu.

Upravni odbor prihvatio je i izveštaj sportskog direktora Stevana Stojanovića o prelaznom roku, konstatovana je smena trenera, a objavljeno je i da je napravljen sporazum sa Majorkom oko transfera Boška Jankovića.

НАПРЕД ЗВЕЗДО!!!
delgrbah6.gif
delijeve7hb6.gif
delijeve7hb6.gif
delijeve7hb6.gif
delijeve7hb6.gif

Strasno je to koliko se ciganisu sa tim prenosima! Cak i ako se u zadnjem trenutku pedomisle pa puste, i dalje su jadni. Koliko staje na Marakanu- oko 55.000, a koliko ima onih koji b da gledaju tekmu u Srbiji- oko 4.000.000. Grobari su ovakvi i onakvi, ali barem uvek puste prenos... Ne znam, bas su kreteni.

joksa_bgd:
Strasno je to koliko se ciganisu sa tim prenosima! Cak i ako se u zadnjem trenutku pedomisle pa puste, i dalje su jadni. Koliko staje na Marakanu- oko 55.000, a koliko ima onih koji b da gledaju tekmu u Srbiji- oko 4.000.000. Grobari su ovakvi i onakvi, ali barem uvek puste prenos... Ne znam, bas su kreteni.

ja mislim da ce biti.
uvek su davali prenos kad se stadion rasproda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back