Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tokan:
Пуровић сигурно остаје целу наредну сезону.
AAAAAAAAAAARRHHH!!!!!!!
new_shocked.gif

Ti nisi normalan mame mi!!!
Molim te budi oprezniji s takvim rečenicama (informacijama)!!!
Usr'o sam se od straha!!! Ima srčka da me odvali!!!
omg1.gif

Zar s sirovom bukovom građom u špicu da očekujemo LŠ???
Ponavljam: Lično ga na leđima nosim bilo gdje da zatreba samo da bude što dalje od Mare!!!
Sve sam Spalević do Spalevića!!! Đe im je kraj i kako li ih samo pronlaze!!!

Moram da primetim da ste pojedini mnogo poceli da lupate od kada mene nema ovde.Jeste moji Cigani,ali sto je mnogo mnogo je. :D:D:D

Rainbow,ne svidja ti se Purovic. Ja ti tvrdim da trenutno u na prostoru bivse SFRJ nema boljeg spica. Problem Purovica je taj sto od kada je dosao u Zvezdu nije odigrao u kontinuitetu 5 utakmica za redom. Sto je za svakog igraca jako lose. A posebno za spica. Purovic igra glavom,hladnokrvan je,drzak i relativno brz zbog dugackih nogu,i ume da sutne sa 16-18 metara.
Za razliku od Djokkica koji je klasican budak i za koga sam ja pricao da je budak celu sezonu. Jednostavno vidim na svakoj utakmici da je covek budak. Nema ni trunke golgeterskog razmisljanja u svojoj praznoj glavi. A mogao je da bude prvi strelac samo zato jer je igrao namestene utakmice za mafijaske klubove Zeleznik i Vozdovac. Fali mu samo jos Bezanija,posto su gazde iste,samo se malo rotiraju...gde ce ko i kada.
Sto se tice Ailtona,kojeg jos uvek pominju. I dalje cenim da povrsno gledate na igru. Da li je neko uopste primetio da od kada je Ailton otisao i Zvezde Djokic 2 (3 meseca zajedno sa pripremama) meseca nije dao gol? Niste primetili da je Ailton sve lopte namestao Djokicu. Covek je bio svestan da je mator i da ima 20 kila vise,ali je Brazilac i chuka mu radi samo za fudbal,pa ga je non stop proigrava. Ikao se Penaldzija prilicno i ispromasivao i u prvom delu sezone,kada je postigao 90% ovosezonskih golova.
Tako da...ljudi,lakse malo. Makar vi pored TVa mozete da ispratite igru. Ispada da ja koji zevam na stadionu i jedva da i gledam utakmicu (bilo koju) vise vidim neko neki preko TVa.
Da zavrsim...treba ju nam sada dva spica. Jedan DOBAR stranac i ako ima nesto dobro domace da se izvuce. Mozda Despotovic iz Vojvodine. Ako dodje taj Lukas onda je sredina sa Milijasem,Milovanovicem (prosecan),Trajkovicem i Kastiljom sasvim ok,a u odbrani nam trebaju jos dva odbranbena,dobra odbanbena,od cega jedan centarhalf i jedan desno.Basta mnogo bolje igra kao krilo,nego kao bek. Andjelkovic je malo napredovao,nadam se da ce jos malo.
Ako je ovaj Salas onakav kako se prica,onda je to jako dobro. On je neki poluspic pa bi uz Burzu mogao da igra odmah iza Purovica. Nije to losa postavka sa jednim spicem i dva poluspica. Mada bih ja rado kod nas video nekog argentinskog ludaka ili nekog zajebanog Holandjanina. :D :D
Valjalo bi dovesti onog Kahrimana.
Sve u svemu...nisam pametan sta ce da bude. jedino se nadam grupi C :D:D

Pozdrav za moju lutku Madonu,za Ilketa i za Shaleta kad svrati. :D

al ovaj sigurno dolazi:

Lukaš: "Posle odmora - Zvezda"
Portugalski fudbaler sredine terena Lukaš potvrdio je agenciji Beta da bi sledeće nedelje trebalo da potpiše za beogradsku Crvenu zvezdu. "Znam da je Crvena zvezda veliki klub, ali ne bih da mnogo pričam pre nego što potpišemo ugovor. Još sam na odmoru sa koga ću se vratiti u sredu. Ceo posao bi trebalo da završimo po mom povratku sa odmora", rekao je dvadesetsedmogodišnji Lukaš u telefonskoj izjavi agenciji Beta.

Lukaš, čije je puno ime Žoao Nuno da Silva Kardozo, trenutno je član Boavište u koju je došao 2004. godine iz Akademike iz Koimbre.

U šampionatu Portugala vezni igrač je odigrao 28 mečeva za klub iz Porta.

Lukaš je jedan od čak 12 fudbalera, među kojima su mnogi igrali bitnu ulogu u timu, a koje uprava Boavište nije želela da zadrži ovog leta, u želji da znatno podmladi ekipu.

.PLESsitnihDEMONA.:
Pozdrav za moju lutku Madonu,za Ilketa i za Shaleta kad svrati. :D
Hvala na pozdravu. A Shalle bio svratio pa mu izbrisali poruku!:lol: :lol: :lol: A nista nije ruzno rekao!:roll: I jos hteli da ga tuku ;) , pa smo morali malo da uskocimo u pomoc i da ga branimo!:evil:

A ti bi mogao cesce da navracas pa ne bi prigovarao nasem Deliji za Purovica!:lol:
Ne rece da li si bio u Atini! Verovatno nisi kad nam se nisi javio.

VBA testira Zvezdu u Sloveniji
Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su odradili poslednji trening u ovoj sezone, a već je poznat plan priprema za sledeću. Crveno-beli će imati odmor do 25. juna, kada počinju pripreme za novu sezonu, koje će biti obavljene u Sloveniji i Austriji. Već je poznato nekoliko rivala, a jedan od njih će biti engleski drugoligaš Vest Bromvič Albion, prenosi "Sport". Taj meč zakazan je za 18. jul u Sloveniji.

Preostale trening mečeve, Crvena zvezda će igrati 5. jula protiv Bežigrad Olimpije, 8. jula protiv Publikuma iz Celja, dok će zatim u Austriji igrati sa tamošnjim drugoligašem.

Generalna proba zakazana je za 25. jul na Marakani, a rival još uvek nije poznat.

Milovanović i Basta ostaju u Zvezdi
Kapiten Dejan Milovanović i Dušan Basta ovog leta neće napustiti Marakanu. "Zvezdina deca" ostaju sa jasnom namerom u klubu da budu dva "noseća stuba" ekipe u žestokoj borbi za evropsku afirmaciju. Milovanović i Basta, iako mladi reprezentativci, trenutno su najiskusniji igrači Crvene zvezde, preturili su preko leđa mnoge bitke, kod saigrača a i kod navijača uživaju trenutno najveći autoritet. Oni su ta karika koja bi trebalo da poveže najavljena pojačanja sa starosedeocima.

Predsednik Dragan Stojković je jasno i glasno najavio da će šampion Srbije angažovati nekoliko proverenih pojačanja iz inostranstva. Klupska politika je jasna: Milovanović i Basta su od ključnog značaja za Zvezdin evropski projekat. Bez njih bi i dovođenje pojačanja bilo bez nekog većeg značaja, "mešanje karata" bez jake podloge. Obojica su trenutno sa mladom reprezentacijom na pripremama. Basta je u džepu imao ponude Fiorentine, Lacija i Herenvena, za Milovanovića se interesovala Valensija. Zvezda je, međutim, ostala ravnodušna.

Gaj ostaje u Crvenoj zvezdi
Defanzivac Crvene zvezde Ibrahim Gaj ostaće u klubu iz Ljutice Bogdana i naredne sezone. Gaj je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali se na kraju sezone spekulisalo oko njegovog odlaska sa Marakane, a kao moguće destinacije pominjani su moskovski CSKA i španska Maljorka. Međutim, Gajev menadžer Zoran Stojadinović izjavio je da Gaj definitivno ostaje u Crvenoj zvezdi sledeće sezone, u kojoj će se osvajač "duple krune" boriti za ulazak u Ligu šampiona.

"Više nema nikakve dileme. Senegalac nastavlja tamo gde je stao. Zvezda je njegova sadašnjost, ali i budućnost. Ugovor je na snazi još dve godine", rekao je Stojadinović za "Sport".

@PLESsitnihDEMONA
Ma Puronja nije nikakvo posebno rješenje za LŠ (da ne kažem da je katastrofa varijanta)!!!! Zvezdi je potreban "bezobrazan" špic koji ima "srce" bar približno Koromanu!!!
Žao mi je što moram ovo da napišem, al mislim da nisi u pravu kad tvrdiš da je Puronja no1 na prostoru bivše Yuge! Ponavljam: nažalost!!!
Dao bih dva Purovića za jednog Da Silvu koji... Ma dečko odigra fantastično i onda kad mu je ostatak ekipe u qrcu (npr. protiv Arsenala u gostima)! U stanju je ama baš svakom da ga uvalja!!! Eh sad, što je odlučio da igra u skromnom klubu, to je već druga priča!!! Treba nam neko ko će biti u stanju da natrpa protivnički go!!! Puronja je dobar samo kao alternativno rješenje!!! Na klupi i sa klupe!!! :roll:
Ako nam Purović bude prvi špic u LŠ (daj Bože da doplivamo tako daleko) onda ćemo sa njim u napadu biti mlaki kao i onomad komšije sa Delibašićem!!! Takvi "mlaki" i neiskusni napadači u LŠ ne prolaze!!! :| :|

v.v.ilic:
Hvala na pozdravu. A Shalle bio svratio pa mu izbrisali poruku!:lol: :lol: :lol: A nista nije ruzno rekao!:roll: I jos hteli da ga tuku ;) , pa smo morali malo da uskocimo u pomoc i da ga branimo!:evil:

A ti bi mogao cesce da navracas pa ne bi prigovarao nasem Deliji za Purovica!:lol:
Ne rece da li si bio u Atini! Verovatno nisi kad nam se nisi javio.

Stvarno ljudi, gdje nam je Shalle??? :confused: Pomenuo je da će sad navraćati češće, a evo pa sad ga nema, čini mi se već nekoliko dana!!! :roll:

Sport
STEVAN STOJANOVIĆ, SPORTSKI MENADžER ZVEZDE, NAJAVIO PRVO POJAČANjE
Lukaš na putu ka Marakani

Transferom Dušana Đokića u Briž, Crvena zvezda je napravila prvi dobar posao još prije početka prelaznog roka, nastavljajući trend prodaje igrača u klubove zapadne Evrope.
- Dogovor je sa lakoćom postignut, tim prije što se predsjednici klubova poznaju iz tijela UEFA – istakao je Stevan Stojanović, sportski menadžer "crveno-belih", koji je učestvovao u pregovorima u Belgiji. - Novac od transfera biće iskorišćen za isplatu preostalih premija, a dio uložen i u dovođenje igrača.
Odlaskom Đokića otvara se potreba za vrhunskim napadačem, a to nije jedina želja osvajača duple krune. Zvezda je pred dovođenjem prvog pojačanja i to iz portugalske Boaviste.
- Kad je Portugalac Lukaš u pitanju na dobrom smo putu da ga dovedemo. Postignut je dogovor sa igračem, potrebno je da se obavi samo finalizacija transfera.
I dalje je otvoreno pitanje trenera.
- Imamo još dovoljno do proizivke 25. juna, tako da možemo da kupimo vrijeme. Naravno, nećemo sve završavati na dan okupljanja ekipe, ali nije problem da to riješimo 21. ili 23. juna. Postoje određene ideje, međutim, ne bih da ih otkrivam, kako ne bi bile pogrešno protumačene – predočio je Stevan Stojanović.

Dr.P.

Benfika zapela za Purovića

Milan Purović je ponovo na cijeni u Evropi, jer osim Majorke, interesovanje pokazuju opet Porto, još veće Benfika.
Slavi portugalski klub prati visokog napadača Crvene zvezde još od Evropskog prvenstva mladih u Portugalu i ne skriva želju da ga angažuje. Bilo je pokušaja zimus, intenzivirani su ponovo, prvih dana juna.
Portugalski klub je spreman da izdvoji višemilionsko obeštećenje, ali je pitanje da li će se Crvena zvezda odreći još jednog napadača poslije odlaska Dušana Đokića.

Hoću samo u Zvezdu!
V. V., 8. jun 2007

FRANKLIN Salas, popularni "Čarobnjak", najbolji igrač Lige universitarije i trenutno drugi strelac ekvadorskog šampionata (osam golova), nalazi se na pola puta između Južne Amerike i - Crvene zvezde.
- Već sam čelnicima rekao da želim da odem! U Zvezdi mi nude dobru šansu, klub dobija lepo obeštećenje i stvarno ne razumem gde je problem - jasno i glasno je istakao Salas.
Ekvadorci se, po svemu sudeći, dvoume jer navodno postoje još dve ponude, iz Katara i Engleske.
- Jedina zvanična ponuda je stigla iz Crvene zvezde - ne ostavlja dilemu "Čarobnjak".- Ostale priče, iz Katara i, čini mi se Irske, su neozbiljne. Zato sam i tražio od čelnika mog kluba i menadžera da se što pre dogovore sa Srbima!
Dogovor sa Zvezdom mogao bi uskoro da bude postignut...
- Moji menadžeri su u Španiji, razmatraju ponudu, videćemo da li ćemo se dogovoriti. U svakom slučaju, za par dana ću znati da li idem u Zvezdu ili ne - zaključio je Franklin Salas, jedan od najboljih ekvadorskih golgetera.
Prvi čovek Lige universitarije, Rodrigo Paz Delgado, ima malo drugačije viđenje situacije.
- I mi smo zainteresovani da se transfer realizuje. Sa Crvenom zvezdom smo praktično već bili postigli sporazum, jedan od njegovih predstavnika Horhe Gerero je otputovao u Srbiju, a posle se nije javio - objasnio je Delgado.

TRANSFER 2.000.000 DOLARA!
EKVADORSKI dnevni list "Oj" ("Danas") tvrdi da su problem u realizaciji posla pojedine klauzule u Salasovom ugovoru, kao i da bi visina transfera, sa obeštećenjem za Ligu i platu za samog fudbalera, iznosila dva miliona dolara!? Odnosno, da je tolika ponuda crveno-belih...

Sport
MILAN PUROVIĆ, NAPADAČ "CRVENO-BELIH", ČEKA ODLUKU RUKOVODSTVA KLUBA
Išao bih u Benfiku, ali se pita Zvezda

Majorka i Benfika ponovo su pokazali interesovanje za Milana Purovića, nije poznat stav Crvene zvezde, ali u slučaju ponude koja se ne odbija, nije isključen odlazak sa Marakane!?
- Ja ovog vikenda idem u Crnu Goru, a 12. juna na Rodos. Potreban mi je dobar odmor posle burne sezone, koja se završila na najljepši način – kroz osmjeh će Purović, koji je po povratku iz Japana i učešća na "Kirin kupu" sa crnogorskom reprezentacijom nekoliko dana odmora potrošio u Beogradu.
Zašto u Grčku, a ne na crnogorsko primorje?
- Hoću malo da promijenim, da vidim kako je na Rodosu. Nekad su potrebne promjene...
Hoćete li mijenjati klub ovog ljeta?
- O tome ne odlučujem ja, već Crvena zvezda.
Gdje vidite sebe sledeće sezone?
- Želja mi je da sa Zvezdom uđem u Ligu šampiona, ili makar Ligu UEFA kupa, tako da je realnije da sačekam sledeće ljeto, pa da odem u inostranstvo.
Zar ne bi ste u Benfiku?
- Ja bih ovog momenta potpisao ugovor sa Benfikom! Ko ne bi?! Međutim, jedno su želje igrača, drugo kako klub na sve to gleda i šta će da učini. Zvezda se o svemu pita, biće kako rukovodstvo procijeni da je najbolje, na meni je da prihvatim svaku odluku. Prija naravno interesovanje, ipak, pokušavam da ne mislim mnogo na sve te priče... Na odmoru sam, zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back