А питам се, шта ће им Краљ кад имају Кахримана на голу!?!?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bullitt13:Баста, не верујем да би уопште хтео да оде из Звезде у Вошу
Zamak ostaje!!! Jedan problem manje!!!Glas javnosti - Sreda, 6. 6. 2007
Ekvadorac će praviti društvo zemljaku Salasu, stiže i Lukaš
Kastiljo još šest meseci u Zvezdi
Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde, postigao je dogovor sa menadžerima Alehandra Segunda Kastilja da standardni reprezentativac Ekvadora ostane na "Marakani" još šest meseci. Tako su "crveno-beli" označili početak realizacije plana da se zadrže najbolji igrači, ali i pojačaju redovi za novi pokušaj plasmana u Ligu šampiona. Kastiljo, koji je u raznim anketama proglašen za najboljeg igrača Zvezde, nalazio se na meti nekoliko evropskih klubova: NJukasl, PSV, Olimpijakos, Atletiko Madrid...
Takođe, Portugalac Lukaš trebalo bi da krajem nedelje doputuje u Beograd na završne pregovore sa srpskim šampionom. Prethodnih dana vezista Boaviste dosta je natezao sa budućim primanjima, zapelo je oko 10.000 evra, ali verovatno će i taj "problem" biti eliminisan kako bi parafirao trogodišnji ugovor sa opcijom da može napustiti klub posle godinu dana.
Čeka se još odgovor predstavnika Kastiljovog zemljaka Franklina Salasa, koga zovu "Mađioničar". Napadač Univerzitarije, kako kaže predsednik Esteban Pac, ima ponude iz nekoliko zemalja.
- Za Salasa, pored Zvezde, interesuje se i klub iz Irske i Emirata - otkrio je Pac.
Poslednja linija odbrane mogla bi da bude pojačana Markom Julijanom pošto Italijani pišu da je iskusni štoper ponovo dobio ponudu Zvezde. Ostalo je još da se odluči ko će biti novi trener: Đurovski ili neko drugi...
Drvo odlazi??? Još jedan problem manje!!!5. jun 2007. | Izvor: B92, Večernje novosti
Đokić u Brižu
Napadač Crvene zvezde Dušan Đokić karijeru će nastaviti u Belgiji. Ukoliko klubovi postignu sporazum oko obeštećenja, 27-godišnji centarfor će u narednoj sezoni nositi dres Briža. Crvenu zvezdu na pregovorima predstavljaju predsednik Dragan Stojković i sportski menadžer Stevan Stojanović, a u slučaju pozitivnog ishoda pregovora, najbolji strelac srpskog šampionata otputovaće do kraja nedelje na lekarske preglede i potpisati četvorogodišnji ugovor.
"Verujem da ću karijeru nastaviti u Brižu što će za mene biti novi izazov, posle lepih godinu i po dana provedenih na "Marakani" tokom kojih sam osvojio dve duple krune. U načelu sam sve precizirao sa Belgijancima i sada je na potezu da se klubovi dogovore", rekao je Đokić.

Rainbow Six:Ko ovdje kome palamudi???Pa zar Kralj sada nije slobodan???
![]()
![]()
![]()
Naravno!! Srce moje, moj komentar nije bio usmjeren ka tebi!!! To samo bila je reakcija na novinarske idiotarije!!! :wink:MadonnaGirl:Pa ne znam ja samo radim copy/paste
Uvalimo ga pod sirovu bukovu građu!Bullitt13:Још кад би Звезда продала и оно друго дрво у шпицу био бих срећан!

Evo ti samo jedan od tvojih umnih postova koje si ostavio na nasoj temi! To si ti pohvalio pisca?Sherlock:kakva gomila gluposti... :shock:
Link ti je "neotvotiv" (takav je barem ovdje kod mene)!!!Bullitt13:Прави је ГЕНИЈЕ, да се ја питам ја бих платио да га неко одведе са Маракане!!!
![]()

Na toj fotki neupućeni bi pomislili da je Purović još i neka marka od igrača!!!Bullitt13:Е па видиш какав је стидљив момчић плаши се и да се покаже а камо ли да шутне ка голу ко човек!!!
А мислим да је и сувишно говорити ко је највећи пањ у Звезди!
http://www.plavi.org/Slike/pozadine/02Milan Purovic.jpg

To Pixi majstore!!! Nek je konačno počelo sa pravim pojačanjima!!!68Mustang428CJ:Ђокић каријеру наставља у Белгији
Четири године у Брижу
Душан Ђокић, најбољи стрелац Црвене звезде у минулој сезони каријеру ће наставити у белгијском прволигашу Брижу из истоименог града.
Ђокић је у среду успешно прошао лекарске прегледе, а потом је ставио потпис на четворогодишњи уговор са једним од водећих клубова Белгије чије је боје донедавно бранио и Иван Гвозденовић, бивши капитен Црвене звезде.
![]()

Pusti sad to!!!Vanjor:Koliko ste dobili para za Đokića?