Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZzZzZz:
Pa u pravu je covek.
Kako mozemo da imamo kvalitet kad ce na tom derbiju biti 2 igraca iz proslosezonske ekipe?
Trenutno nemamo neki kvalitet ali bice bolje kad se uigraju.

Svacam covece...nemamo kvalitet.
Ali ko je najveci kraivac za to?Upravo taj koji to konstatuje! Uz Stojkovica naravno.
I sad to treba da mu bude opravdanje za eventualni poraz... kako da ne..

Bajalica overio kartu za Marakanu

Naslednik Milana Biševca u redovima Crvene Zvezde biće gotovo sigurno - Miloš Bajalica.

Tema o kojoj smo već nekoliko puta pisali, ponovo je aktuelizovana prisustvom Bajalice na tribinama Marakane na susretu crveno-belih sa Bežanijom.

Iako talentovani štoper neće puno da priča o tome, i odbija (kao svaki profesionalac) da potvrdi ovaj transfer, jasno je da će za nekoliko meseci Bajalica zameniti plavo-beli dres "romantičara" crveno-belim.

Podsetimo, od prvih dana januara, Biševac će igrati za svoj klub, Lans, jer je sada samo na pozajmici na Marakani iz ovog francuskog prvoligaša

v.v.ilic:
Kako dovoljan? Pa Grobari igraju daleko slabiji fudbal od Zvezde! :lol: :lol: :lol:

Ма знам, али сероње су они...може да их крене...мада сам све већи оптимиста како време пролази...

...још ако победимо...а пун југ...шта ја знам...то је критична маса...можда отерају ове лопине...

Au,ala ste se vi smorili...........citam prethodne stranice i ne mogu da verujem.......
pa gde je makar malo optimizma???Cega se plasite???Partizana???

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim
da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja.

Zvezdo znaj da ludo volim te
da ne mogu dana bez tebe
srce svoje sam
spreman da ti dam
sto za tebe ludo udara.

Jednog dana kada prodje sve
kad me budu stigle godine