Zvezdana Kapija

E moja braco Srbi i Srpkinje.... oni ce one slabe da koriste za mixovanje...

NISKE STRASTI MORATE SMANJITI A U TRENUTKU INVAZIJE NECETE NI MOCI DA IH UPRAZNJAVATE JER CE TO BITI NEMILOSRDNA BORBA I BEZANJE

NAD VAMA SLABIMA USPOSTAVICE KONTROLU
HIPNOTISACE VAS

ONI KOJI SU IMUNI NA TO POBECICE U SUME

ALI PRVO DOLAZI VELIKI RAT
RAT U KOME SE SE ODLUCITI NASE LJDSKE SUDBINE

JER AKO OVLADAJU NAMA NECE BITI INVAZIJE ALI CE ZATO DA PREKO SVOJIH SLEBNIKA DA VRSE GNUSNA DELA

UKOLIKO TO IM NE BUDE POSLO ZA RUKOMLJDI CE DITI FIZICKI ROBOVI

VREMENA JE MALO

NESTO VISE OD 1000 DANA

PRIPREMITE SE!

NISKE STRASTI MORATE SMANJITI A U TRENUTKU INVAZIJE NECETE NI MOCI DA IH UPRAZNJAVATE JER CE TO BITI NEMILOSRDNA BORBA I BEZANJE

HIPNOTISACE VAS

JER AKO OVLADAJU NAMA NECE BITI INVAZIJE ALI CE ZATO DA PREKO SVOJIH SLEBNIKA DA VRSE GNUSNA DELA

VREMENA JE MALO

NESTO VISE OD 1000 DANA

PRIPREMITE SE!

Zvezdana kapija se nalazi u šumi??? :eek:
Blago Crvenkapici, ona ima više šansi nego mi ;)

HIPNOTISACE VAS

VREMENA JE MALO

NESTO VISE OD 1000 DANA

PRIPREMITE SE!

ahahahahaha...evo ga opet...pa dokle bre?

DO GOD BUDE POTREBNO BAR DANAS

SUTRA VISE I NECU PISATI

KO JE LUD DA IZIGRAVA BUDALU 2 DANA

ISMEJAN SAM VAZI PRIMLJENO

A TAJ CRNI SPISAK SAMI LJUDI PRAVE

ONI GORE NE RAZMISLJAJU KAO LJUDI

ZAJEBAVANJE U OVO VREME MOZE BITI OPASNO

Pirox brate moj oni su samo njihovi sledbenici a da to oni sami ne znaju. Oni ih koriste za svoj veliki plan koji ce uskoro biti sproveden u delo. Onda nece moci da nam pomognu ni bratske galaksije. Vremena je otkupljeno koliko je otkupljeno za ljudsku rasu. Nisu se nesto mnogo mesali u predhodnoj eri ali ljdi su poceli da se bude vodjeni uticajima drugih. Sada panicno pokusavaju da fizicki zarobe i koriste ljude i zato dolaze. Vise im ne pali ono mentalno robstvo. Zato ce doci i doslovno svakodnevno ubacivani strah u ljude i tako cediti iz njih do poslednjeg eona straha. Terace jedne da ubijaju druge, da prinose ritualne zrtve i sve to pod prinudom i pretnjom da ce njih samemuciti. Predstavljace se kao bogovi koji su davno dolazili ovde i pravdace se da muce ljude radi greha sto pocinise ali zapravo motivi su im drugi. Svako ko im se pokloni bice njihov sledbenik i nece tu ljagu sa sebe moci da spere. Eto zasto ljudi treba da se probude jer krajnji je cas. Oni deluju kroz neprobudjene i koristice ih u svakoj bici. Nekima ce se prikazivati nekima ne.

Tim sto su dosli i napravili invaziju oni ce prekrsiti protokol i tada se se svetle sile umesati. Ishod je neizvesan.

Bice koje dodje u swemirskom brodu,sa tehnologijom X stepena,i kaze da je Bog,nema weze sa wezom. Ljudi inace koji barataju sa owakwim stvarima znace stvarno ko su.

Elem,u trenutku napada i dolaska,faktor iznenadjenja je swe.

HIPNOTISACE VAS

VREMENA JE MALO

NESTO VISE OD 1000 DANA

PRIPREMITE SE!

1000 dana? Da li si mislio na 2012? Negde sam citao da se ljudi-zmije izvesti lazan dolazak wanzemaljaca.

Narode,sta ako filmowi koji se prikazuju tipa Terminator,2012,i mnogi koji se bave apokalipticnom temom su u stvari poruka ljudi koji se bore protiv onih koji kriju znanje i salju nam na taj nacin upozorenja?

Nesto kao sifrovane poruke? Uwek postoji "sta ako".

Halo,pa i ovako vlada bela kuga.Ako smanjimo i te strasti preko kojeg pravimo decu,šta nam ostane.Jesi ti uz nas ili protiv nas?

Ajde malo razmisli, koliko je samo abortusa....dalje i ne treba da nabrajam..

Pa zar razmisljati o zenidbi u ovakva vremena, naravno za one koji misle da su vremna krajnja..

I nisu to samo te strasti, vec i one za hranom i uzivanjem, ka kupobvinom, brzim kolima, raskosnim zivotom.... Oni nas kontrolisu preko toga...

Narode,sta ako filmowi koji se prikazuju tipa Terminator,2012,i mnogi koji se bave apokalipticnom temom su u stvari poruka ljudi koji se bore protiv onih koji kriju znanje i salju nam na taj nacin upozorenja?

Nesto kao sifrovane poruke? Uwek postoji "sta ako".

Prvo se protura prica da masoni po nalogu reposa drmaju planetom.
Onda, ti sada nama serviras da holivud nama salje poruke sta nam se, qu qu, sprema...

jedan plus jedan su uvek dva...

Ako masoni drmaju, kako to da dozvoljavaju holivudu da nam sapne na uvce o jadima koje nas cekaju?

Zar nije i holivud njihov?

Ajde malo razmisli, koliko je samo abortusa....dalje i ne treba da nabrajam..
Pa ajde razmisli,šta bi bilo kada bi po tvom ljudi potiskivali privlačnost i želju za osobom suprotnog pola.Bolje da ne kažem šta bi bilo,i to je po tebi nekakvo bolje rešenje.Ne možeš ti protiv prirode da se boriš,jer ta priroda može da izbija u pogrešnom pravcu.

Pa zar razmisljati o zenidbi u ovakva vremena, naravno za one koji misle da su vremna krajnja..
Da tako razmišljaju po svetu,Afrika,Indija i mnoge druge zemlje bi već davno izumrli.

I nisu to samo te strasti, vec i one za hranom i uzivanjem, ka kupobvinom, brzim kolima, raskosnim zivotom.... Oni nas kontrolisu preko toga...
Teško da u Srbiji nekog mogu kontrolisati preko toga.

Prvo se protura prica da masoni po nalogu reposa drmaju planetom.
Onda, ti sada nama serviras da holivud nama salje poruke sta nam se, qu qu, sprema...

jedan plus jedan su uvek dva...

Ako masoni drmaju, kako to da dozvoljavaju holivudu da nam sapne na uvce o jadima koje nas cekaju?

Zar nije i holivud njihov?

Pazi,to je neko moje razmisljanje,sta ako neko sawestan zeli da nas upozori na taj nacin? Nemoj sad gledati to je Holiwud,owo ono. Ko zna,uwek postoji mogucnost.

Back