Zvezda surovo kažnjena, Inter ne oprašta

1727816524620.png

Ove švabe rešile ove godine da se baš ispraše na manjim timovima

LŠ, 2. kolo:​

utorak:
Salzburg – Brest 0:4 (0:1)
Sima 24, 70; Kamara 66, Pereira 75
Štutgart – Sparta Prag 1:1 (1:1)
Milo 7 -- Kairinen 32
Arsenal – PSŽ 2:0 (2:0)
Haverc 20, Saka 35
Barselona – Jang Bojs 5:0 (3:0)
Levandovski 8, 51; Rafinja 34, Martines 37, Kamara 81ag
Leverkuzen – Milan 1:0 (0:0)
Bonifejs 51
Dortmund – Seltik 7:1 (5:1)
Džan 7p, Adejemi 11, 29, 42; Girasi 40p, 64; Nmeka 79 -- Maeda 9
Inter – Crvena zvezda 4:0 (1:0)
Čalhanoglu 11, Arnautović 59, Martines 71, Taremi 81p
PSV – Sporting 1:1 (1:0)
Šouten 15 -- Braganka 84
Slovan – Mančester siti 0:4 (0:2)
Gundogan 8, Foden 15, Haland 58, Mekati 74

Uroš Spajić​

"Prosuli smo sve što smo radili. Krivo mi je jer znam koliko smo želeli da obradujemo navijače i pokažemo u pravom svetlu, da pokažemo da možemo da igramo sa ovakvim ekipama. Inter me nije mnogo iznenadio, oduševio. Iz svlačionice smo primili gol iz slobodnjaka. Videli smo da možemo da igramo kada se otvorio prostor, stvarali smo neke poluprilike. U drugom poluvremenu te greške su nedopustive. Ne smemo to da dozvoljavamo. Krivo mi je jer smo dali dosta energije i želeli najbolje, ali nekad se tako namesti. To je to, idemo dalje. Dali smo sve od sebe", rekao je Spajić.

Vladan Milojević​

"Teško ili ne, rezultat je takav kakav jeste. Mislim da smo sami sebe pobedili u jednoj rečenici, ništa više. Sve golove koje smo primili su direktne naše individualne greške i jako je teško igrati protiv bilo kakve ekipe, a kamoli protiv ovakve ekipe kao što je Inter. Mislim da smo imali dosta dobrih situacija i momenata u igri, ali to smo i spominjali i analizirali tu utakmicu sa Benfikom, da to ne sme da se dešava... Celokupno, u dve utakmice Lige šampiona sami smo sebi dali šest golova", rekao je Milojević.

Nema šta ljudi .. to je to ...

Inter nas je stavio tamo gde je srpski fudbal uopšteno a to je u banani ...

Prosto ovakve greške odbrane se ne praštaju u Evropi i takve greške ne smeju da se rade ako hoćeš da igraš protiv ovakvih klubova.

Danas Inter nije nešto specijalno dobro igrao ali su iskoristili naše greške i to je to.

Do sledećeg prenosa .. adios ...

Zvezda uopšte nije odigrala toliko loše, mali Maksimović je sjajan igrač.

Golove su primali iz individualnih grešaka, glupog Krunića koji dribla kod 16-ca, Spajića koji ne zna da primi loptu, Glazera koji ga opet prima u bliži ugao.

Ali i pored 4-0 niko ne može da kaže da je Zvezda mnogo nadigrana. Čak je bilo lepih prilika i za gol, Inter se u jednom momentu branio čak.

Ali svakako da postoji veliki jaz između najvećih i ostalih. To se vidi i kod Dortmunda, Barse, Sitija.

Zvezda uopšte nije odigrala toliko loše, mali Maksimović je sjajan igrač.

Golove su primali iz individualnih grešaka, glupog Krunića koji dribla kod 16-ca, Spajića koji ne zna da primi loptu, Glazera koji ga opet prima u bliži ugao.

Ali i pored 4-0 niko ne može da kaže da je Zvezda mnogo nadigrana. Čak je bilo lepih prilika i za gol, Inter se u jednom momentu branio čak.

Ali svakako da postoji veliki jaz između najvećih i ostalih. To se vidi i kod Dortmunda, Barse, Sitija.
Sve rečeno

Bryan Cranston Mic Drop GIF

Back