- Poruka
- 36.630
Kao i mnogo mečeva do sada, i ovaj ćemo pratiti uživo ....
Meč počinje sutra u 21 ali otvaram ovo sada kao uvertiru za sutrašnji meč
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom smislu će ih oznoji i u kom smislu će biti oduševljeni njime?
Terza magijaU kom smislu će ih oznoji i u kom smislu će biti oduševljeni njime?
o čemu je reč?
Baš me živo zanima kakvu će krilaticu da patentira za meč sa Barselonom?Krunić pred Inter: "Nećemo se preplašiti, mi smo osvajali ovo takmičenje!"
Rade Krunić, fudbaler Crvene zvezde, izneo je očekivanja pred utakmicu sa Interom.
5:0Kao i mnogo mečeva do sada, i ovaj ćemo pratiti uživo ....
Neka ostane ovo čisto ako bude nešto drugačije5:0
inter drzi loptu 76 do 83 posto.
NAPUSTI SAHRANU!5:0
inter drzi loptu 76 do 83 posto.
banuj buranijuNeka ostane ovo čisto ako bude nešto drugačije
Ma pusti ih .. meni su zanimljivi što na njihovim temama retko ko da piše nešto a dođu i kao ... 5 0 .. a onda kad odigramo dobro ... ma eto mogli ste da ih pobedite sa drugim timom .. pa čekaj brate .. jel su jaki ili nisu ?banuj buraniju
Terza magija
Čuo sam da će biti sutra bim na Marakani da se gleda utakmica za dž ....
brate, inter je nenormalno jak... tvrdji tim nisam video kad zele da igraju i inspirisani su. da im uzmes loptu ne sredini moras da budes carobnjak...ali opet nikad ne znas kako ce neki tim da izadje na travu. objektivno nasa zvezda nema tu sta da da trazi kad je popila od onih pacera u bg dva komada kao od sale a mogla je vise.Ma pusti ih .. meni su zanimljivi što na njihovim temama retko ko da piše nešto a dođu i kao ... 5 0 .. a onda kad odigramo dobro ... ma eto mogli ste da ih pobedite sa drugim timom .. pa čekaj brate .. jel su jaki ili nisu ?