ZVANIČNO OBJAVIO Vučić na kineskom jeziku potvrdio svoju posetu Kini

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.771
ZVANIČNO OBJAVIO PRE MANJE OD POLA SATA Vučić: Ovim putem želim da potvrdim... (FOTO)
AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 23.12.2019. 11:13

0 Komentara
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u video poruci, obraćajući se na kineskom jeziku, potvrdio da će posetiti Kinu u aprilu naredne godine.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram/buducnosts
Vučić je poziv da poseti Kinu dobio nedavno od kineskog predsednika, a poziv mu je prenela ambasadorka te zemlje u Srbiji Čen Bo.
- Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće - naveo je Vučić u snimku objavljenom na zvaničnom instagram profilu "Budućnostsrbije".

https://www.alo.rs/vesti/politika/vucic-ovim-putem-zelim-da-potvrdim-foto/275399/vest

Ево, имате и (ФОТО), како и пише у наслову.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u video poruci, obraćajući se na kineskom jeziku,

како је он само паметан. Сад зна и Кинески.

Мандарински..који ли је...

'' Кад год ми треба ЕГОистична мисао ми се обратимо АЛТЕРЕГУ да прекопа ИД '

АВ

Очекивао сам да након "овим путем желим да потврдим ..." пише .... да су званични органи утврдили умешаност његовог брата у афери Јовањица и министра полиције у афери извоза оружја и да се из моралних разлога повлачи са функције

Али нисмо те среће да имамо човека који зна шта су морал, образ и здрава памет

Очекивао сам да након "овим путем желим да потврдим ..." пише .... да су званични органи утврдили умешаност његовог брата у афери Јовањица и министра полиције у афери извоза оружја и да се из моралних разлога повлачи са функције

od ovog manijaka, nas jedino mogu spasti Amerikanci...al, ne to što hoće da pomognu Srbe...već iz nekog svog razloga

U stvari, mi mali bi trebalo da takve stvari rešavamo svako u svojoj okolini.
Evo ja recimo, borim se protiv licemera, narkomana, autošovinista, i ostale gamadi i ne odustajem ni po cenu nepravednih kažnjavanja.
Svako treba da očisti svoje dvorište, posle sve ide lagano.

U stvari, mi mali bi trebalo da takve stvari rešavamo svako u svojoj okolini.
Evo ja recimo, borim se protiv licemera, narkomana, autošovinista, i ostale gamadi i ne odustajem ni po cenu nepravednih kažnjavanja.
Svako treba da očisti svoje dvorište, posle sve ide lagano.

Hehehehe, al ti si se dao u ciscenje neki nevaznih avlija. ;)

.

Србија је потпуно утрнула и сада можеш да глумиш Радована 3. пред државним симболима и - ником ништа.

Хоћу да кажем, скандал је да се председник једне државе, пред државним симболима обраћа на страном језику.

Коме се обраћа???

Ово иде на снимке где се спонзоруше обраћају потенцијалним муштеријама.

.

Aaaaa koji blam me obuzeo kad sam ovo video. Smejali smo se bečkim konjušari na Danke Dojčland, a mi ih nadmašili za 3 klase.
Dačić pevao na turskom Erdoganu i Turcima usred Srbije, a sada ovaj podanički žvali kineski ničim izazvan, pre toga ruski Putinu mimo diplomatskog protokola....

Meni je lično sada najveći problem šta je on stvarno kazao na kineskom, poznato je da je važna intonacija reći u kineskom i različite intonacije iste reći imaju različito značenje.
On je sve to izgovorio monotono muckajući.
Blam blam!

Back