- Poruka
- 2.186
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva neopisana fufetina.
ou jea,sve gore od goreg...:Majko moja, Koštunica obožavao Cecu, Cvetković, svi su izgledi, obožavaće Seku...![]()

Hocemo li snimak te zurke gledati u emisiji Grand Show na TV Pinku?Zurka uz Seku Aleksic

Tuga jedna
Tadić ima bolesnu potrebu da se dopadne što širim narodnim masama
počinje da me podseća na Putina
dok se ne počne seći ono što ne valja, nema napred
da je pametan da sa Palmom ni do pisoara, a ne na koncert u neku pripizdinu
Hocemo li snimak te zurke gledati u emisiji Grand Show na TV Pinku?
Ko je Sisko a ko Misko? hahahahahaa

A šta ćemo sa svim onim ambasadorima?![]()

šta je hrvat?
svi vi slušate Seku!!!![]()

malo si se zaje.o
da si bio povremeno na pdf muzika vidio bi šta slušam.
iskreno rečeno mrzim narodnjake. jedino priznajem one starogradske tipa zvonko bogdan ili neke stare bosanske sevdalinke, te pjesme imaju dušu a ove ceca dara turbo pljas fras bih mučio cjelodnevnim slušanjem njihovih hitova... dok se silikoni ne rastope BRE![]()
Skoro sam bila .... negde, nema veze, bila jedna grupa tvojih zemljaka, njih oko tridesetak, trebalo je da čuješ šta slušaju. Ceca i Seka - sve reči znaju napamet. Ja sam govorio samo u sebiAaaa, uhvaćen u laži.Skoro sam bila .... negde, nema veze, bila jedna grupa tvojih zemljaka, njih oko tridesetak, trebalo je da čuješ šta slušaju. Ceca i Seka - sve reči znaju napamet.
Tema: svaka čast Palmi kad je uspeo da skupi skoro ceo diplomatski kor, pa makar i uz Sekinu pomoć.![]()

Tuga jedna
Tadić ima bolesnu potrebu da se dopadne što širim narodnim masama
dok se ne počne seći ono što ne valja, nema napred
da je pametan da sa Palmom ni do pisoara, a ne na koncert u neku pripizdinu

Ne vidim zasto vredjati Putina. Putin je drzavnik koji je teturajucu Rusiju postavio na noge, Tadic je bedni cata koji nije uradio nista i cija je Srbija isto tako ili jos i vise bedna kao pre nego sto je on stupio na funkciju.
Kakvo neumesno poredjenje.