Žurka u pidžamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znala sam ja Kvinsi sudbinu one teme, ali mi nije jasno, zasto se odmah zalecete da je zatvorite, kao da ce vam neko dati orden za to... mogla je da odstoji bar pola dana... i onako je zaebancija... a jos mi je manje jasno, zasto neko ko nije moderator ima potrebu da komentarise da li je tema za zatvaranje ili nije... doduse, neko je ovde samo zbog zaebancije a neko verovatno da bi se pravio pametan...

ma, dodje mi andjele lepo da krenem stopama boni samo mi fali klajd :)
boniiklajdpq0.gif

Vidi me, ojačao sam specijalno zbog tebe, da mogu da te obuhvatim
oko te veelike i čvrste guze, pa da te nosim, nosim, nosim... :P

Važi, potrudiću se, al' samo zbog tebe. Posle da se primaknemo jedno drugom, nežno se pogledujemo i dugo tiho ćućorimo o filmu.

Novac je zaloga ljudskog blagostanja. Kada bih imao mnoogo novaca, mogao bih napustiti mesto registrovanog člana i lokalnog pesnika u Krstarovu, rekavši grubo surovom delu administracije: "Marš!" umesto svih ovih ljubaznosti. Ali, nije sve ni u novcu.

Da Bog poživi dobrostive duše! To nam je neophodno u našoj akciji odevanja neodevenih tela i pranja neopranih usta. A potom ćemo preći na obučavanje duhovne sirotinje u vidu edukacije.

A sada, sedi časkom pored mene, da se malko podučimo iz ove knjižice, kako da dođemo do koje velike kinte.

6934_Stefan_Behtel.jpg

Dobar dan.... ja sam obucena..cisto da se zna zbog ovih u gacama..:mrgreen:

nadam se lagano :cmok:

Znala sam ja Kvinsi sudbinu one teme, ali mi nije jasno, zasto se odmah zalecete da je zatvorite, kao da ce vam neko dati orden za to... mogla je da odstoji bar pola dana... i onako je zaebancija... a jos mi je manje jasno, zasto neko ko nije moderator ima potrebu da komentarise da li je tema za zatvaranje ili nije... doduse, neko je ovde samo zbog zaebancije a neko verovatno da bi se pravio pametan...

:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back