Žurka u pidžamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
liluska moja...........................:)
pa znala sam da ces nam upriliciti novogodisnje izdanje ...z:)

Hvala za ulozeni trud...mnogo mi se dopada...z:)
jedan mali pokloncic od mene...samo za tebe...z:)

827481ub064ycngo.jpg

:zima::zima: DOBRO JUTRO DRAGI NARODE...ipak NOVU GODINU cekam u civilizaciji mada bi mi jako prijala topla mala planinska kucica pod snegom.ove godine italija je zavejana sve do 100 km. od mene,a ovde suncano,prohladno jutroz: kuva li ko caj da se zagrejem?([/B
ovu divnu kapicu dobila sam od nje...devojke koja cita samo lilavo i HVALA jos jednom

Poslednja izmena:
pazi kad ne mogu da verujem da su mi sklonili temu... uzas... toliko tupavih i duplih tema ostavljene da "vataju zjale" a moju sa onako lepim spotom koji predstavlja nas sklonili...

Hvala moderatori, ko je da je to uradio...

Poslednja izmena:
Drage moje zdrebice i lipicaneri, sto bi rekao jedan moj dragi prijatelj, nek nam sledeca godina bude bar pola ko ova... ko zna sta nas ceka, al zato nek smo mi zivi, zdravi i veseli... i raspevani :)

missim, nemo' se ljutite, samo sam nas ovekovecila ;)

Draga ,divna si bas sam se raznezila...Kako da te nagradimo?Ili da to prepustimo vuku?z;)z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:VOLIMO TE!

O Ninani dobro vece ti zelim.........:) evo ja bih da ostavim nesto:

Prijatelje treba svako,
Toplu rec i lepo drustvo,
U momentima kada ti se cini da ti je svet okrenuo ledja,
I da te neko ili nesto vredja,
Rame pravih prijatelja je uvek tu,
Da ti pruzi utehu,
I bolje sutra ulije nadu,
Tada znas da na svetu nisi sam.....

Marko

E dusica moja draga,romanticaru nas......z:)

Dobar jutar....z:lol:

Lilu ne vjerujem da je nesto drugo u pitanju sem sto bi se ta tema pretvorila u jos jedan chat....postavi po sistemu.da svako napravi nesto slicno ili drugo.....sem ako onda ne bi bilo prebaceno na neki drugi pdf....z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back