prsho
Elita
- Poruka
- 15.768
Kolegice to znaci da nemate Jos plan za docekKakva naredna godina, ja gledam kako da dobacim do petka![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolegice to znaci da nemate Jos plan za docekKakva naredna godina, ja gledam kako da dobacim do petka![]()
Imam plan kako da sve pozive odbijemKolegice to znaci da nemate Jos plan za docek![]()
Znaci da ni ne pokusavamImam plan kako da sve pozive odbijem![]()
Obećavam ti da ću razmisliti za doček 2027.Znaci da ni ne pokusavam![]()

Pazi sad drzim te sa rijecObećavam ti da ću razmisliti za doček 2027.![]()
Obećanje je dug!Pazi sad drzim te sa rijec![]()

Budali radovanjeObećanje je dug!![]()
i operacija nosa 14 januara
Jer mi mozes prosledit kod koga radis moram I ja operirati operacija nosa 14 januara![]()
U HolandijiJer mi mozes prosledit kod koga radis moram I ja operirat
Jesi li to od nekoga primio bokser u nos pa ti je slomljen ili je bila neka druga nezgoda?U Holandijinemam pojma ko je poslali me preko osiguranja ,slomljen, kriva kost da je isprave da bolje disem
Volim zafrkavati ljude i vidi sta mi se desi, ne zna svak da se sali.Jesi li to od nekoga primio bokser u nos pa ti je slomljen ili je bila neka druga nezgoda?
Skupo i kod nas, ali nam ne daju da se isključimo iz sistema.da isključim centralno grejanje
iam...nadam seDa li imate cilj koji želite da ostvarite u narednoj godini. i nadate li se ostvarenju ?
Da se zaljubim konačno, nadjem srodnu dušu u ovom moru nemorala i očaja.Pitanje je za sve, osim za decu mladju od 16 godina![]()