Žurka u pidžamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
connie_1.gif

e dosta smo se njanjavili...

Mujo i balet
Gde si sinoc bio Mujo?

Ma vodili me na neki balet.

Šta ti je bolan to b-b-balet?

Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se kao baca, pa bi da poleti, pa ne moze.

Najzad joj prileti neki kooronja, pa bi je yebo, pa ne bi, pa je najzad digne, pomiriše p... i baci...

Kolega,ali Milica je vecerala i na sokak istrcala,zar ne ?
kolega naravno da je istrcala,tako i treba!!!

"Vaša djeca nisu vaša djeca.

Ona su sinovi i kceri cežnje života za samim sobom.

Ona dolaze kroz vas, ali ne od vas,

I premda su sa vama, ne pripadaju vama.

Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli,

Jer, ona imaju svoje misli.

Možete okuciti njihova tijela, ali ne njihove duše,

Jer, njihove duše borave u kuci od sutra, koju vi ne možete posjetiti, cak ni u svojim snima.

Možete se upinjati da budete kao oni, ali ne tražite od njih da budu poput vas.

Jer, život ne ide unatrag niti ostaje na prekjucer.

Vi ste lukovi s kojih su vaša djeca odapeta kao žive strijele."

ehehehe znam taj:))

Hteo Haso da izvede Fatu na bal, pa sad pita Muju iskusnog smekera kako ce i sta da radi.

Kaze Mujo : "Pa vidi Haso bolan, kad stignete tamo, vi popijte pice. Pa je ljubazno zamoli da plesete, u toku igre budi pazljiv, izvedi je na balkon lagano, zagledaj se u zvezde, i reci joj "Bona Fatno, nebo je nocas tako romanticno". A onda je poljubi, ne moze da omane. Vodi kuci itd"
Haso : "A Mujo, kako cu ti ja to bolan upamtiti.... sta ti je ro roman...rom.... ticno.... to?"

Mujo : "Ma to je ono nesto slatko fino, to zene vole. Ti zapamti "ormar", pa skuzi kao "roman", pa od toga "romanticno". jasno?"

Haso - "Jasno"

Ode Haso sa Fatom na bal, popiju pice, izadju na podijum za igru, on joj na uho predlozi da izadju na balkon..... Zagrli nezno Fatu preko ramena, zagleda se u zvezde i kaze :

"Bona Fato, nebo je nocas tako..... shifonjerichno!!"

:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back