Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
grrrrroarrrr mache, stigla si![]()
![]()
Shta je zenke, opet ja jedini muzjak na zurci? Sad cemo da dovuchemo josh nekog![]()
pa ti si duso Alfa...
vidis sta kaze nina, vredis za trojicu a nas tri...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grrrrroarrrr mache, stigla si![]()
![]()
Shta je zenke, opet ja jedini muzjak na zurci? Sad cemo da dovuchemo josh nekog![]()
vidis sta kaze nina, vredis za trojicu a nas tri...pa Vuk vredi za trojicu...najmanje...![]()

Ja sam malo skoknuo do Vas da malo uzivam u zenskom drustvu......i kao svaki kavaljer,nisam dosao praznih ruku.....Izvolite posluzite se.........
pa ti si duso Alfa...vidis sta kaze nina, vredis za trojicu a nas tri...
sad cu da mu posaljem sms da dodje![]()

Dobro vece dame.............Ja sam malo skoknuo do Vas da malo uzivam u zenskom drustvu......i kao svaki kavaljer,nisam dosao praznih ruku.....Izvolite posluzite se.........
![]()
![]()

Dobro vece dame.............Ja sam malo skoknuo do Vas da malo uzivam u zenskom drustvu......i kao svaki kavaljer,nisam dosao praznih ruku.....Izvolite posluzite se.........
![]()
Lilu, budesh li demantovala ovo, ubicu te!!!!!![]()
![]()

Ajd sad duvaj ,ako smes![]()
Dobro nam došao Marko....hvala na ovim lepim čokoladnim bombonama....![]()

Hvala Marko, ja cu uzeti ovo, dame paze na liniju![]()
Evo i za tebe, posluzi se![]()
![]()
Hvala ti druze.A zene i njihova operecenost linijom mi je jako poznata.
]
Dobro nam došao Marko....hvala na ovim lepim čokoladnim bombonama....![]()
gde se krijes mala? 
O zahvaljujem Ditta na na tako lepom prijemu........Ja eto,ko veli malo skoknuo ovde,da malo uzivam.A sto se tice cokalidica i nema na cemu.Ja sam lepo vaspitan.
![]()

Ma sme, ali ja moram da te upozorim nesto. Ako si spremna da u nocima punog meseca tumaras sumama i zavijas kao vucica, onda se prepusti njegovom zagrljaju... Njegov ujed inficira...

aaa i ti si tugde se krijes mala?
![]()

Pazi kako ona upozorava![]()
Pa ja sam otrUvan ovdeeeeeeeeeee, Lukrecijo Bordzijo jedna!!!!!![]()

o stigo nbgd... marko nbgd....![]()

Rekoh ja jackpot,potvrdujem opet![]()

Ma sme, ali ja moram da te upozorim nesto. Ako si spremna da u nocima punog meseca tumaras sumama i zavijas kao vucica, onda se prepusti njegovom zagrljaju... Njegov ujed inficira...

Stigoh kolezinice moja draga............hehehe........
A hvala ti na ovome jos jednom.Ali ja treba tebi da se zahvalim,jos jednom na podrsci.
Hvala ti Isecret.......Izvoli cvetak.........
![]()